Nr accidentari pe sezon

Discutii libere despre orice subiect

Moderator: Romanian Moderators

mircea_
Team President

Post by mircea_ »

Nu se poate asa ceva...isi revine unu, se accidenteaza altul :evil: :evil: tot timpul am 4 accidentati...8 jucatori mi s-au rupt de cand a inceput sezonul si nu au trecut nici 2 saptamani...cred ca voi bate recordul :oops:
napoleonard
Member of the Soccer Project Association

Post by napoleonard »

recordul a unuia din H (bizone mai stii cum il chema?) ce avea 26-27 jucatori si pierdea intr-o veselie la masa verde ca... nu avea jucatori apti decat 4-5 pe meci :lol: :lol:
Image
Razvanica

Post by Razvanica »

La terminarea turului am 18 accidentati. Daca o tin tot asa sar de 40 de accidentati sezonul asta. Si totul a inceput cand am inlocuit doctorul si am luat unul de 25% (acum e la 64%). O fi vreo coincidenta, nu zic, dar prea pica astia pe capete cate 5-6 zile...
Kosmin

Post by Kosmin »

Razvanica wrote:La terminarea turului am 18 accidentati. Daca o tin tot asa sar de 40 de accidentati sezonul asta. Si totul a inceput cand am inlocuit doctorul si am luat unul de 25% (acum e la 64%). O fi vreo coincidenta, nu zic, dar prea pica astia pe capete cate 5-6 zile...
treaba doctorului este de a recupera jucatorii act mai repede :lol: maseoru se ocupa cu intretinerea jucatoriulor ca sa nu se accidenteze :D
Daimon

Post by Daimon »

eu am doar 5 accidentari, din pacate 1 din ele m-a costat 7 puncte. RM titular a fost vreo 5 zile accidentat si cand s-a terminat accidentarea avea 55 la fitness.. asta m-a mai costat inca 5 zile.. baiatu scoate 73, cred ca cu asta am zis tot :mrgreen:
Razvanica

Post by Razvanica »

E ca la nebuni, s-au mai accidentat vreo 5 si in week-endul asta, iar azi s-a rupt portarul titular 6 zile. E bine ca in campionat fac fata si cu rezerve, dar daca mai vreau si eu sa bat vreo echipa mai serioasa in vreo cupa amicala nu mai am cu cine... Si miercuri mai e si meciul de cupa :roll:
Razvanica

Post by Razvanica »

Stiri noi pe frontul de vest:
- SW (titular cand joc cu 5 fundasi) : 6 zile
- CB (prima rezerva) : 8 zile
- CM (titular) : 10 zile
Asteptam cu interes week-endul :roll:
unicool

Post by unicool »

mie mi s-a accidentat RB-ul titular si cum nu aveam decat o rezerva am cumparat rapid unul de 28 de ani cu 1 mil si am rezolvat problema....sper. :)
"Prostia inseamna sa faci acelasi lucru in mod repetat, asteptand rezultate diferite!"
"Liga a IV-a, seria a II-a, locul 3, ca să vadă toată țara unde-i Poli Timișoara!"
mircea_
Team President

Post by mircea_ »

dupa o perioada foarte buna in care nu am prea avut probleme cu accidentarile, ieri si azi mi s-au accidentat 3 jucatori...LF titular, LF rezerva si RF rezerva...
Acum o perioada voi sta intr-un singur LF...care are moralul 0 :?
be_best
Team President

Post by be_best »

Mkr e antrenat sau e junior - f rare ghinioanele astea: am patit si eu 1 data cand nu mai aveam nici un jucator disp pe acel post...
Rapid... Clubul notru drag, ce mult te iubim... La bine la greu... Fluturam, steagul alb-visiniu!
S20/21/24/25/28 - H/G/F/E/D 1st
S29 - C?
Reforma in sanatate - Oportunitate financiara!
Aici esti pe Teren Sportiv - aici faci sport!
mircea_
Team President

Post by mircea_ »

se mai antreneaza la rezistenta...dr e cam praf :lol: :lol: tre' sa scap de el :D
bizone

Post by bizone »

Este incredibil ceea ce mi se intampla. A doua oara la rand intr-un interval de circa 2 saptamani, mi se accidenteaza ambii portari pe care intr-adevar pot sa ma bazez (amandoi scot peste 70). Nu-mi vine sa cred ceea ce mi se intampla... :(
POLI TIMISOARA!!!!

Image
Image
Daimon

Post by Daimon »

si mie mi s-au accidentat doi portari titularul si un mosh, din fericire mai am unul care scoate 66. din nefericire azi aveam 4 meciuri, in liga a intrat asta dupa accidentare, am castigat, la 11 am pus un CB in poarta si am pierdut o semifinala, acum o sa fortez cu asta celelalte doua meciuri.

cel mai nasol e ca desi erau accidentati pe 2-3 zile le-a scazut conditia la 50.. ceea ce inseamna de fapt ca vor fi ca noi abia peste 5 zile :cry:

edit: inca un accidentat. sper sa castig joi si vineri sa am promovarea asigurata, dupa aia nu ma mai intereseaza
mircea_
Team President

Post by mircea_ »

ieri si azi am mai strans 3 accidentari( 2 rezerve pe 1 zi si un titular pe 3 zile) in total pana acum am 15 dintre care 5 au fost la titulari :D
Razvanica

Post by Razvanica »

15? :lol: Eu am 38 sezonul asta pana acum. Nu am mai avut infirmeria goala de vreo 3 saptamani... Acum am 4, dintre care 3 isi revin maine, dar au toti sub 70 la fitness asa ca de fapt o sa ii pot utiliza abia pe duminica.
Post Reply

Return to “Discutii/Intrebari SoccerProject (ro)”