Personalul Tehnic
Moderator: Romanian Moderators
-
- Team Manager
-
- Member of the Soccer Project Association
Re: Personalul Tehnic
Cand pleci intr-o vacanta ... asistentul va avea grija de echipa ... un fel de manager-secund, dar nu te baza prea mult pe el.
Iar maseorul cik ajuta la insanatosirea grabnica a unui jucator accidentat.
Manager: cyp
Team: Fotbal Club Botosani
May the random be with me!
-
iai incurcatcercel_jr wrote:Cand pleci intr-o vacanta ... asistentul va avea grija de echipa ... un fel de manager-secund, dar nu te baza prea mult pe el.

Asistentul este bun atunci cand esti in vacanta ca iti antreneaza jucatorii , in rest nu prea face mare branza 

-
Atunci am un jucator care tot chiuleste de la sedintele de masaj, e tanar rupe discotecile ...Kosmin wrote:iai incurcatcercel_jr wrote:Cand pleci intr-o vacanta ... asistentul va avea grija de echipa ... un fel de manager-secund, dar nu te baza prea mult pe el.
Iar maseorul cik ajuta la insanatosirea grabnica a unui jucator accidentat.ce zici tu e doctorul
maseorul incearca sa reduca sansele de accidentare

Manager: cyp
-
amendaaaaaacercel_jr wrote:Atunci am un jucator care tot chiuleste de la sedintele de masaj, e tanar rupe discotecile ...Kosmin wrote:iai incurcatcercel_jr wrote:Cand pleci intr-o vacanta ... asistentul va avea grija de echipa ... un fel de manager-secund, dar nu te baza prea mult pe el.
Iar maseorul cik ajuta la insanatosirea grabnica a unui jucator accidentat.ce zici tu e doctorul
maseorul incearca sa reduca sansele de accidentare

in FS e treaba serioasa asta, daca un juc nu se prezinta la meci sau pierde o sesiune de antrenament poate fi penalizat de patron cu taierea salariului pe o sapt

Pana la urma crestera salariului la antrenor, imbunatateste moralul jucatorilor cu ceva procente?
Arguing on internet is like participating at Special Olympics. Even if you win, you are still retarted.
www.invictawatch.com
www.invictawatch.com
Nu, nu are nici o legatura.cristalqw wrote:Pana la urma crestera salariului la antrenor, imbunatateste moralul jucatorilor cu ceva procente?
Harder, better, faster, stronger
-
Mai are careva asistent 

Este greu sa inveti sa zbori ca un vultur cand ai ca profesori niste bieti curcani
Mda, mi-am angajat eu unul, cu speranta ca o sa bage jucatorii cu moral scazut cand uit eu sa setez echipa. Dar nu ii baga, asa ca nu cred ca o sa ii prelungesc sederea la club.
Harder, better, faster, stronger
-
pai te suplineste doar cand ai modul de vacanta activat, daca nu esti in vacanta el nu se baga peste tine 

asistentul este mai mult de umplutura daca esti activ nu ai nevoie de asistent 

-
Ma omoara accidentarile sezonul asta!
E o idee buna sa schimb maseorul

E o idee buna sa schimb maseorul

Este greu sa inveti sa zbori ca un vultur cand ai ca profesori niste bieti curcani
-
poti incerca. imi amintesc ca si eu am avut un sezon cu cel putin 3-5 accidentati pe saptamana pe perioade lungi, am schimbat maseorul si accidentarile au tot continuat. cei drept am jucat si multe amicale si in cupe in acel sezon.cro1981 wrote:Ma omoara accidentarile sezonul asta!
E o idee buna sa schimb maseorul![]()
cro1981 wrote:Ma omoara accidentarile sezonul asta!
E o idee buna sa schimb maseorul![]()
feicare manager are o perioada pe sezon ,uni chiar mai multe cand li se accidenteaza jucatorii la greu
de ex mie de cateva saptamani nu mai am accidentari dar am avut saptamni in care avem 4 la medic e un fe l de random si aici nu are nimic de aface cu maseoru