Federatia Romana de SP

Discutii libere despre orice subiect

Moderator: Romanian Moderators

nepotuno1
Team Manager

Membrii federatiei

Post by nepotuno1 »

Acestia sunt membrii federatie pana in prezent,daca am omis pe cineva imi cer scuze sa trimita un pm sau daca e cineva care ar vrea sa se retraga la fel :wink: :

nepotu – membru fondator
kennyanu - membru fondator
Ka$mIR - membru fondator
c-3po - membru fondator
Jupan[3l]u - membru fondator
Spawn_9 - membru fondator
alex00 - membru fondator
cyollo - membru fondator
marius alin - membru fondator
cercel_jr - membru fondator
oprescu - membru fondator
Lucifer - membru fondator
BOSBOGDAN - membru fondator
Alexis - membru fondator
bagabontu99 - membru fondator
aptul - membru fondator
uv_46 - membru fondator
alexxx - membru fondator
gonzales - membru fondator
Mr.Juve - membru fondator
vyruskill – membru
Kosmin –membru
Tiramitsu – membru
Mokok – membru
Carly - membru
Manager of FC U.Craiova
Joculete Online
Video-Muzica
Blog Auto
nepotuno1
Team Manager

Post by nepotuno1 »

Pana in prezent shi-au depus candidatura pentru posturile de vicepresedinte urmatorii manageri :

Jupan[3l]u
Alexis
alex00
Ka$mIR
vyruskill

Pentru postul de purtator de cuvant si-au depus pana in prezent candidatura urmatorii manageri :

Unicool
marius alin
Gonzales

Listele raman deschise pana pe data de 5 ian !
Last edited by nepotuno1 on Wed Jan 03, 2007 4:41 pm, edited 1 time in total.
Manager of FC U.Craiova
Joculete Online
Video-Muzica
Blog Auto
vyruskill
Team President

Post by vyruskill »

as putea sa candidez si eo la postul de vicepresedinte
asta daca merit pt cate am facut pe aici
Image
m. s. w. l. a. f. y. g.
nepotuno1
Team Manager

Post by nepotuno1 »

vyruskill wrote:as putea sa candidez si eo la postul de vicepresedinte
odata ce-tzi depui candidatura normal ca meriti,inseamna ca te crezi in stare shi-tzi doreshti in acelashi timp sa faci cva bun shi asta-i principalul :wink:
Manager of FC U.Craiova
Joculete Online
Video-Muzica
Blog Auto
vyruskill
Team President

Post by vyruskill »

nepotuno1 wrote:
vyruskill wrote:as putea sa candidez si eo la postul de vicepresedinte
odata ce-tzi depui candidatura normal ca meriti,inseamna ca te crezi in stare shi-tzi doreshti in acelashi timp sa faci cva bun shi asta-i principalul :wink:
meritul nu trebuie recunoscut numai de mine trebuie recunoscut de cei care vor vota de cei care sunt la curent cu toate pe acest forum si nu numai nu ma consider a fi un bun conducator asta voi decideti pt cate am facut
Image
m. s. w. l. a. f. y. g.
alex00
Team Manager

neintelegere

Post by alex00 »

eu nu am propus ca Good Thor sa candideze sau ceva de genul asta, am spus doar ca idee data de el e una buna. salutare
Manager->arryko ; Club->Swing Team ;
Image
Cele mai tari filmulete
Image
Website Design
nepotuno1
Team Manager

Re: neintelegere

Post by nepotuno1 »

alex00 wrote:eu nu am propus ca Good Thor sa candideze sau ceva de genul asta, am spus doar ca idee data de el e una buna. salutare
off de acord cu tine ideea e buna chiar f buna dar momentan nu ar prinde,nu suntem la lvlul ala intzelegi u ?

nici yo n-am zis k ai propus u ca good thor sa candideze sau cva de genu yo m-am referit k nu potzi da o functzie unei persoane care nu shi'o doreshte :wink:
Manager of FC U.Craiova
Joculete Online
Video-Muzica
Blog Auto
Good Thor
Member of the Soccer Project Association

Post by Good Thor »

alex00 wrote:In legatura cu ultimul tau anunt de presa: [RO] 2 jurnale shi FC Giulest... nu stiu ce sa-ti spun dar e cel mai tare anunt de presa pe care l-am citit vreodata, daca nu te deranjeaza as propune sa fie publicat in Gazeta de pe FRSP, in felu asta poate facem shi un concurs cu cel mai bun anunt de presa....acum ar trebui sa fie de acord shi nepotuno1, dar se pare ca nu dau de el de cateva zile. Daca nu iti convine ceea ce am propus lasam totul deoparte. Salutare
Pai ... din moment ce sunt membru al federatiei nu vad de ce sa folosesti anuntul meu la un concurs organizat in cadrul federatiei ... dar daca faci o sectiune speciala pentru non-membri ... nu am nimic impotriva ... sunt aproape sigur ca castig detasat 8)
nepotuno1 wrote:ori nu va datzi seama ce spuneti ori postati de dragul de a posta,de ce zic treaba asta ? simplu exemplu : cum sa-l numesc yo vicepreshedinte pe Good Thor cand el nici macar nu shi-a exprimat dorintza de a face parte din federatzie ? cred k m-am facut intzeles,daca nu fac un desen in paint :wink: SUNTEM PE SP

PS : ideea e super,dar pentru viitor!
Va anunt ... ca as dori sa fiu membru al federatiei ... dar totusi trebuie sa fiu sincer cu voi ... nu mai am timpul ala liber de odinioara ... acum am 2 joburi si alte activitati care imi cam ocupa timpul ... nu as vrea sa fiu o persoana care se inscrie de dragul de a fi membru si lasa balta federatia (exact situatia prezentata de mai sus)

Daca credeti ca aveti nevoie de serviciile mele ... va pot promite ca va acord aproximativ 2 ore din timpul meu pentru aceasta federatie SP :wink:

Ba chiar ma gandesc sa "inscriu" turneele mele in cadrul federatiei (Cupa FAIR PLAY, Cupa Giulesti, Cupa Undernet-SP ) ... ceva in genul FIFA cu turneele sale (UEFA Cup Ch. L., Intertoto Cup si alte turnee mai putin cunoscute)

Va salut cu drag :wink:
Daca-i judeci pe oameni, nu mai ai timp sa-i respecti.
unicool

Re: Pt, Good Thor

Post by unicool »

alex00 wrote:In legatura cu ultimul tau anunt de presa: [RO] 2 jurnale shi FC Giulest... nu stiu ce sa-ti spun dar e cel mai tare anunt de presa pe care l-am citit vreodata, daca nu te deranjeaza as propune sa fie publicat in Gazeta de pe FRSP, in felu asta poate facem shi un concurs cu cel mai bun anunt de presa....acum ar trebui sa fie de acord shi nepotuno1, dar se pare ca nu dau de el de cateva zile. Daca nu iti convine ceea ce am propus lasam totul deoparte. Salutare
citeste blogul lui aciduzzo si al echipei CTS.
"Prostia inseamna sa faci acelasi lucru in mod repetat, asteptand rezultate diferite!"
"Liga a IV-a, seria a II-a, locul 3, ca să vadă toată țara unde-i Poli Timișoara!"
Mr.Juve
Team Manager

Post by Mr.Juve »

Ar fi bine sa nu mai intoxicam forumul sp cu discutiile noastre despre federatia romana,site-ul federatiei e gata?putem pune acolo un forum sau un shoutbox sa ne fie mai usor.
Daca site-ul nu e gata sunt dispus sa deschid eu un site permanent cu toatete cele necesare,asta pana cand va fi finalizat Site-ul FRSP.
App: bare-mi s-a apucat cineva de el?
....poate Laura Andresan sa faca armata???
nepotuno1
Team Manager

Post by nepotuno1 »

Mr.Juve wrote:Ar fi bine sa nu mai intoxicam forumul sp cu discutiile noastre despre federatia romana,site-ul federatiei e gata?putem pune acolo un forum sau un shoutbox sa ne fie mai usor.
Daca site-ul nu e gata sunt dispus sa deschid eu un site permanent cu toatete cele necesare,asta pana cand va fi finalizat Site-ul FRSP.
da s-a apucat =>> http://fr-sp.xhost.ro/

cu forumul mai ashteptam,nu prea mult k aici deja nu prea ne mai intelegem :lol:
Manager of FC U.Craiova
Joculete Online
Video-Muzica
Blog Auto
Mr.Juve
Team Manager

Post by Mr.Juve »

nepotuno1 wrote:
Mr.Juve wrote:Ar fi bine sa nu mai intoxicam forumul sp cu discutiile noastre despre federatia romana,site-ul federatiei e gata?putem pune acolo un forum sau un shoutbox sa ne fie mai usor.
da s-a apucat =>> http://fr-sp.xhost.ro/

cu forumul mai ashteptam,nu prea mult k aici deja nu prea ne mai intelegem :lol:
Pune un chat ceva pe http://fr-sp.xhost.ro/ ,cred ca aveam eu un cod pt. un chat.
....poate Laura Andresan sa faca armata???
alex00
Team Manager

Post by alex00 »

unicool wrote:
citeste blogul lui aciduzzo si al echipei CTS.

Nici blogul lui aciduzzo nu trebuie ocolit. :!:
Manager->arryko ; Club->Swing Team ;
Image
Cele mai tari filmulete
Image
Website Design
Kosmin

Post by Kosmin »

As vrea sa fac o rectificare pe mine ma-ti inscris in federatie sub userul "Kosmin" dar acest user il folosesc numai pe forum deoarece userul cel din SP nu mi l-a primit aici , probabil mai era unu la fel asadar userul din SP este Buffalo cu echipa Buffalo Braila din Divizia H702
nepotuno1
Team Manager

Alegeri

Post by nepotuno1 »

Urmatorii manageri shi-au depus candidatura pentru posturile de vicepresedinte :

Jupan[3l]u
Alexis
alex00
Ka$mIR
vyruskill

Pentru postul de purtator de cuvant shi-au depus candidatura :

Unicool
marius alin
Gonzales

Alegerile se vor desfasura in perioada 6 – 10 ian . Alegerile se vor face prin vot secret trimitandu-mi un pm cu numele celor patru pe care ii votatzi pentru posturile de vicepreshedinte,acelashi mesaj sa contzina shi numele purtatorului de cuvant pe care'l votati;dupa se vor numara voturile shi se va face un clasament primii patru vor fii declarati vicepreshedintzi,iar cel cu cele mai multe voturi pentru purtator de cuvant ishi va primii functia.Au drept de vot doar membrii federatziei !

PS: TOTI MEMBRII FEDERATIEI SUNT RUGATI SA VOTEZE!!!
Manager of FC U.Craiova
Joculete Online
Video-Muzica
Blog Auto
Post Reply

Return to “Discutii/Intrebari SoccerProject (ro)”