care e formula ? .. am avazut-o pe forum de mai multe ori dar nu o mai gasescRazvanica wrote:12 si 15gogumagic wrote:Care stie ce locuri retrogradabile din A o sa ajunga in B.2 ?
!! Intrebari frecvente(FAQ)- CITITI INAINTE SA INTREBATI !!
Moderator: Romanian Moderators
-
- Member of the Soccer Project Association
Re: !! Intrebari frecvente(FAQ)- CITITI INAINTE SA INTREBATI !!
-
gata am gasit
locurile 11-16 va retrograda in: divizia actuala x 3
locurile 12-15 va retrograda in: (divizia actuala x 3) - 1
locurile 13-14 va retrograda in: (divizia actuala x 3) - 2
f bine de stiu aceste formule ca poti sa iti faci planurile din timp sa nu astepti sa vezi ce echipe promoveaza in liga la tine si care retrogradeaza
locurile 11-16 va retrograda in: divizia actuala x 3
locurile 12-15 va retrograda in: (divizia actuala x 3) - 1
locurile 13-14 va retrograda in: (divizia actuala x 3) - 2
f bine de stiu aceste formule ca poti sa iti faci planurile din timp sa nu astepti sa vezi ce echipe promoveaza in liga la tine si care retrogradeaza
Va rog sa va uitati la divizia H 583 ! Managerul de pe locul 3 a jucat 5 zile si s-a lasat neconectanduse de aproape 3 saptamani . Manegerul de pe locul 2 are ultima logare pe 23 oct si cred ca sa lasat de SP
Stiti cumva daca pot promova sau cel putin sa ocup locul 3 ?!

Nu, nu are nici o legatura. Ce, daca un antrenor e dat afara, echipa pierde punctele?
Harder, better, faster, stronger
-
vrabia malai viseaza( fara suparare)EmmY wrote:Va rog sa va uitati la divizia H 583 ! Managerul de pe locul 3 a jucat 5 zile si s-a lasat neconectanduse de aproape 3 saptamani . Manegerul de pe locul 2 are ultima logare pe 23 oct si cred ca sa lasat de SPStiti cumva daca pot promova sau cel putin sa ocup locul 3 ?!

Ms ... credeam ca am Noroc
) 

-
am o mare nelamurire: mai e valabila regula aia care spunea ca 2 echipe au voie sa faca un singur transfer intre ele timp 2 sezoane, ca sa se evite cheaturile? pentru ca am vazut ca o echipa romaneasca a cumparat 2 jucatori in aceeasi zi de la alta (nu dau nume, dar mentionez ca vanzatorul tocmai a promovat in A
si de asemenea trebuie sa mentionez si faptul ca nu acuz pe nimeni de cheat, transferurile au fost facute pe preturi normale pt valoarea jucatorilor).. sau poate e vb de vreun bug, vreo slabiciune a jocului de care a profitat cumparatorul? (in caz ca e poate ne-o spune si noua
)

SP Club Inter 15
...........***...........
SP: a love and hate thing..
-
calin_g wrote:am o mare nelamurire: mai e valabila regula aia care spunea ca 2 echipe au voie sa faca un singur transfer intre ele timp 2 sezoane, ca sa se evite cheaturile? pentru ca am vazut ca o echipa romaneasca a cumparat 2 jucatori in aceeasi zi de la alta (nu dau nume, dar mentionez ca vanzatorul tocmai a promovat in Asi de asemenea trebuie sa mentionez si faptul ca nu acuz pe nimeni de cheat, transferurile au fost facute pe preturi normale pt valoarea jucatorilor).. sau poate e vb de vreun bug, vreo slabiciune a jocului de care a profitat cumparatorul? (in caz ca e poate ne-o spune si noua
)
Managerii pot cumpăra şi vinde 1 jucător între ei la fiecare 2 sezoane. Membrii SPFA pot să facă 3 transferuri la 2 sezoane.
-
Am inteles, ms
, uitasem de SPFA

SP Club Inter 15
Se tot chinuie serifii sa caute pe cei care triseaza iar jocul incurajeaza acest lucru prin aceasta optune.Kosmin wrote:calin_g wrote:am o mare nelamurire: mai e valabila regula aia care spunea ca 2 echipe au voie sa faca un singur transfer intre ele timp 2 sezoane, ca sa se evite cheaturile? pentru ca am vazut ca o echipa romaneasca a cumparat 2 jucatori in aceeasi zi de la alta (nu dau nume, dar mentionez ca vanzatorul tocmai a promovat in Asi de asemenea trebuie sa mentionez si faptul ca nu acuz pe nimeni de cheat, transferurile au fost facute pe preturi normale pt valoarea jucatorilor).. sau poate e vb de vreun bug, vreo slabiciune a jocului de care a profitat cumparatorul? (in caz ca e poate ne-o spune si noua
)
Managerii pot cumpăra şi vinde 1 jucător între ei la fiecare 2 sezoane. Membrii SPFA pot să facă 3 transferuri la 2 sezoane.
Nu ii incurajeaza jocul, ii incurajeaza prostia lor si pasivitatea unora 

Harder, better, faster, stronger
Daca pun un jucator gratis la transfer dupa cate zile pleaca de la echipa 2 sau 3 ?
Sez 23/26/27/28/29/30/31/35/36/37/40/41/42 Locul 1 in H / H / G / F / E / D / C / E / D / C / D / C / B
Season 42 SP Cup Winner
Season 42 SP Cup Winner
-
trebuie cineva ca sa ii dea oferta ..... adik sa ii plateasca salarul si pretentiile pe care le aregogumagic wrote:Daca pun un jucator gratis la transfer dupa cate zile pleaca de la echipa 2 sau 3 ?
am impresia ca in 2 zile dupa ce primeste oferta

-
mi-e cam greu sa explic ce vreau sa aflu dar sper sa intelegeti. sa zicem ca am intr-o anumita zi deja stabilite 2 meciuri din cupe amicale si sunt sanse ca la simularile ramase neacoperite sa fie setate inca 2 ca urmare a sfarsitului grupelor din inca 2 cupe amicale, asa incat sa fie toata ziua respectiva ocupata cu meciuri. vreau sa evit lucrul asta ca sa nu scada prea mult conditia fizica a jucatorilor pentru meciul de campionat din ziua urmatoare. daca trimit invitatii amicale deschise pentru cele 2 simulari ramase libere, cand se face repartizarea pentru celelalte 2 cupe amicale se considera cele 2 simulari ca ocupate chiar daca nu au fost acceptate inca de nimeni, sau sunt considerate libere? deci daca fac asta, programarile pentru celelalte 2 cupe vor fi trimise in alta zi
sper sa inteleaga cineva ce vreau sa zic 

SP Club Inter 15
-
mai simplu e sa le blochezicalin_g wrote:mi-e cam greu sa explic ce vreau sa aflu dar sper sa intelegeti. sa zicem ca am intr-o anumita zi deja stabilite 2 meciuri din cupe amicale si sunt sanse ca la simularile ramase neacoperite sa fie setate inca 2 ca urmare a sfarsitului grupelor din inca 2 cupe amicale, asa incat sa fie toata ziua respectiva ocupata cu meciuri. vreau sa evit lucrul asta ca sa nu scada prea mult conditia fizica a jucatorilor pentru meciul de campionat din ziua urmatoare. daca trimit invitatii amicale deschise pentru cele 2 simulari ramase libere, cand se face repartizarea pentru celelalte 2 cupe amicale se considera cele 2 simulari ca ocupate chiar daca nu au fost acceptate inca de nimeni, sau sunt considerate libere? deci daca fac asta, programarile pentru celelalte 2 cupe vor fi trimise in alta zisper sa inteleaga cineva ce vreau sa zic

Meciuri => Amicale => Blocheaza