!! Intrebari frecvente(FAQ)- CITITI INAINTE SA INTREBATI !!

Discutii libere despre orice subiect

Moderator: Romanian Moderators

cipriansimi
Member of the Soccer Project Association

Re: !! Intrebari frecvente(FAQ)- CITITI INAINTE SA INTREBATI !!

Post by cipriansimi »

Razvanica wrote:
gogumagic wrote:Care stie ce locuri retrogradabile din A o sa ajunga in B.2 ?
12 si 15
care e formula ? .. am avazut-o pe forum de mai multe ori dar nu o mai gasesc
cipriansimi

Post by cipriansimi »

gata am gasit

locurile 11-16 va retrograda in: divizia actuala x 3
locurile 12-15 va retrograda in: (divizia actuala x 3) - 1
locurile 13-14 va retrograda in: (divizia actuala x 3) - 2

f bine de stiu aceste formule ca poti sa iti faci planurile din timp sa nu astepti sa vezi ce echipe promoveaza in liga la tine si care retrogradeaza
EmmY
Team Manager

Post by EmmY »

Va rog sa va uitati la divizia H 583 ! Managerul de pe locul 3 a jucat 5 zile si s-a lasat neconectanduse de aproape 3 saptamani . Manegerul de pe locul 2 are ultima logare pe 23 oct si cred ca sa lasat de SP :mrgreen: Stiti cumva daca pot promova sau cel putin sa ocup locul 3 ?!
Razvanica

Post by Razvanica »

Nu, nu are nici o legatura. Ce, daca un antrenor e dat afara, echipa pierde punctele?
Harder, better, faster, stronger
dragos

Post by dragos »

EmmY wrote:Va rog sa va uitati la divizia H 583 ! Managerul de pe locul 3 a jucat 5 zile si s-a lasat neconectanduse de aproape 3 saptamani . Manegerul de pe locul 2 are ultima logare pe 23 oct si cred ca sa lasat de SP :mrgreen: Stiti cumva daca pot promova sau cel putin sa ocup locul 3 ?!
vrabia malai viseaza( fara suparare) :wink:
EmmY
Team Manager

Post by EmmY »

Ms ... credeam ca am Noroc :)) 8)
calin_g

Post by calin_g »

am o mare nelamurire: mai e valabila regula aia care spunea ca 2 echipe au voie sa faca un singur transfer intre ele timp 2 sezoane, ca sa se evite cheaturile? pentru ca am vazut ca o echipa romaneasca a cumparat 2 jucatori in aceeasi zi de la alta (nu dau nume, dar mentionez ca vanzatorul tocmai a promovat in A :twisted: si de asemenea trebuie sa mentionez si faptul ca nu acuz pe nimeni de cheat, transferurile au fost facute pe preturi normale pt valoarea jucatorilor).. sau poate e vb de vreun bug, vreo slabiciune a jocului de care a profitat cumparatorul? (in caz ca e poate ne-o spune si noua :D)
SP Club Inter 15
...........***...........
SP: a love and hate thing..
Kosmin

Post by Kosmin »

calin_g wrote:am o mare nelamurire: mai e valabila regula aia care spunea ca 2 echipe au voie sa faca un singur transfer intre ele timp 2 sezoane, ca sa se evite cheaturile? pentru ca am vazut ca o echipa romaneasca a cumparat 2 jucatori in aceeasi zi de la alta (nu dau nume, dar mentionez ca vanzatorul tocmai a promovat in A :twisted: si de asemenea trebuie sa mentionez si faptul ca nu acuz pe nimeni de cheat, transferurile au fost facute pe preturi normale pt valoarea jucatorilor).. sau poate e vb de vreun bug, vreo slabiciune a jocului de care a profitat cumparatorul? (in caz ca e poate ne-o spune si noua :D)

Managerii pot cumpăra şi vinde 1 jucător între ei la fiecare 2 sezoane. Membrii SPFA pot să facă 3 transferuri la 2 sezoane.
calin_g

Post by calin_g »

Am inteles, ms :) , uitasem de SPFA :mrgreen:
SP Club Inter 15
ic33
Team Board Member

Post by ic33 »

Kosmin wrote:
calin_g wrote:am o mare nelamurire: mai e valabila regula aia care spunea ca 2 echipe au voie sa faca un singur transfer intre ele timp 2 sezoane, ca sa se evite cheaturile? pentru ca am vazut ca o echipa romaneasca a cumparat 2 jucatori in aceeasi zi de la alta (nu dau nume, dar mentionez ca vanzatorul tocmai a promovat in A :twisted: si de asemenea trebuie sa mentionez si faptul ca nu acuz pe nimeni de cheat, transferurile au fost facute pe preturi normale pt valoarea jucatorilor).. sau poate e vb de vreun bug, vreo slabiciune a jocului de care a profitat cumparatorul? (in caz ca e poate ne-o spune si noua :D)

Managerii pot cumpăra şi vinde 1 jucător între ei la fiecare 2 sezoane. Membrii SPFA pot să facă 3 transferuri la 2 sezoane.
Se tot chinuie serifii sa caute pe cei care triseaza iar jocul incurajeaza acest lucru prin aceasta optune.
Razvanica

Post by Razvanica »

Nu ii incurajeaza jocul, ii incurajeaza prostia lor si pasivitatea unora :roll:
Harder, better, faster, stronger
gogumagic
Team President

Post by gogumagic »

Daca pun un jucator gratis la transfer dupa cate zile pleaca de la echipa 2 sau 3 ?
Sez 23/26/27/28/29/30/31/35/36/37/40/41/42 Locul 1 in H / H / G / F / E / D / C / E / D / C / D / C / B

Season 42 SP Cup Winner
cipriansimi

Post by cipriansimi »

gogumagic wrote:Daca pun un jucator gratis la transfer dupa cate zile pleaca de la echipa 2 sau 3 ?
trebuie cineva ca sa ii dea oferta ..... adik sa ii plateasca salarul si pretentiile pe care le are

am impresia ca in 2 zile dupa ce primeste oferta :roll:
calin_g

Post by calin_g »

mi-e cam greu sa explic ce vreau sa aflu dar sper sa intelegeti. sa zicem ca am intr-o anumita zi deja stabilite 2 meciuri din cupe amicale si sunt sanse ca la simularile ramase neacoperite sa fie setate inca 2 ca urmare a sfarsitului grupelor din inca 2 cupe amicale, asa incat sa fie toata ziua respectiva ocupata cu meciuri. vreau sa evit lucrul asta ca sa nu scada prea mult conditia fizica a jucatorilor pentru meciul de campionat din ziua urmatoare. daca trimit invitatii amicale deschise pentru cele 2 simulari ramase libere, cand se face repartizarea pentru celelalte 2 cupe amicale se considera cele 2 simulari ca ocupate chiar daca nu au fost acceptate inca de nimeni, sau sunt considerate libere? deci daca fac asta, programarile pentru celelalte 2 cupe vor fi trimise in alta zi :?: sper sa inteleaga cineva ce vreau sa zic :mrgreen:
SP Club Inter 15
Kosmin

Post by Kosmin »

calin_g wrote:mi-e cam greu sa explic ce vreau sa aflu dar sper sa intelegeti. sa zicem ca am intr-o anumita zi deja stabilite 2 meciuri din cupe amicale si sunt sanse ca la simularile ramase neacoperite sa fie setate inca 2 ca urmare a sfarsitului grupelor din inca 2 cupe amicale, asa incat sa fie toata ziua respectiva ocupata cu meciuri. vreau sa evit lucrul asta ca sa nu scada prea mult conditia fizica a jucatorilor pentru meciul de campionat din ziua urmatoare. daca trimit invitatii amicale deschise pentru cele 2 simulari ramase libere, cand se face repartizarea pentru celelalte 2 cupe amicale se considera cele 2 simulari ca ocupate chiar daca nu au fost acceptate inca de nimeni, sau sunt considerate libere? deci daca fac asta, programarile pentru celelalte 2 cupe vor fi trimise in alta zi :?: sper sa inteleaga cineva ce vreau sa zic :mrgreen:
mai simplu e sa le blochezi :roll:
Meciuri => Amicale => Blocheaza
Post Reply

Return to “Discutii/Intrebari SoccerProject (ro)”