Cum merge campionatu

Discutii libere despre orice subiect

Moderator: Romanian Moderators

bizone
Member of the Soccer Project Association

Post by bizone »

vyruskill wrote:
bizone wrote:Va las pe voi sa ghiciti cat s-a terminat meciul meu :evil:
egal :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: presupun :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
exact, egal :roll: al 8-lea egal sezonul asta :evil: Si am fost peste adversar cu 9 linii, eu 130 si el 121 :evil: si pe langa asta am avut TS mai putin cu 10% decat el :roll:

ps. felicitari cercel ptr victorie :D
POLI TIMISOARA!!!!

Image
Image
vyruskill
Team President

Post by vyruskill »

bizone wrote:
vyruskill wrote:
bizone wrote:Va las pe voi sa ghiciti cat s-a terminat meciul meu :evil:
egal :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: presupun :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
exact, egal :roll: al 8-lea egal sezonul asta :evil: Si am fost peste adversar cu 9 linii, eu 130 si el 121 :evil: si pe langa asta am avut TS mai putin cu 10% decat el :roll:

ps. felicitari cercel ptr victorie :D
cam urat ce se intampla la tine fa si tu o contestatie :D poate rezolvi ceva

felicitari cercel si din partea mea
Image
m. s. w. l. a. f. y. g.
cercel_jr

Post by cercel_jr »

Mersi baieti, mersi mult.
Sa aveti bafta. :D
Manager: cyp
Team: Fotbal Club Botosani

May the random be with me!
dragosh***
Team President

Post by dragosh*** »

azi am castigat detasat cu 8 la 0, cu echipa de pe locul 15. Sunt pe locul 2 cu 48 de puncte la 8 puncte de lider. Luni am meci cu el, sper sa il bat :D
voi ce ziceti, daca castig meciul cu el am vreo sansa sa mai ajung pe locul 1 pana la sf campionatului? :P
Cine te-a sfatuit sa fii tu insuti , te-a sfatuit gresit...
EX-Manager: Dragosh***
EX-Team:Fc Steaua Bucharest***
jully
Team President

Post by jully »

daca-l mai poate incurca cineva de la voi din grupa , poti spera, (doar speranta moare ultima )
multa bafta.
''orice ROMAN poate fi si campion si poate ajunge mai sus de locul doi''
Image
SomniQ
Fan

Post by SomniQ »

Azi am bifat inca o victorie, mult asteptata de altfel, deoarece era cu liderul clasamentului. In fine sunt pe locul 2, culmea si am golaveraj de +75 ca cel de pe primul loc. Insa o sa urmeze si meciul dintre noi si o sa revin pe primul loc :)
bunicutzu

Post by bunicutzu »

cu parerea de rau anunt ca recordul meu de invincibilitate a luat sfarsit azi. dupa 3 sezoane si jumate fara infrangere ... azi nu am mai putut scapa. Datorita TS-ului scazut si lipsei unor titulari (din diverse motive) am luat-o in freza cu 130-126 la linii respectiv cu scorul de 3-2.
Nu am avut de ales, a trebuit sa fac niste transferuri pentru a ma pregati de sezonul viitor deoarece la finele sezonului trecut am ratat perioada de transferuri. sper ca pana la final sa nu se repete acest rezultat nefericit.
Spawn_9

Post by Spawn_9 »

bunicutzu wrote:cu parerea de rau anunt ca recordul meu de invincibilitate a luat sfarsit azi. dupa 3 sezoane si jumate fara infrangere ... azi nu am mai putut scapa. Datorita TS-ului scazut si lipsei unor titulari (din diverse motive) am luat-o in freza cu 130-126 la linii respectiv cu scorul de 3-2.
Nu am avut de ales, a trebuit sa fac niste transferuri pentru a ma pregati de sezonul viitor deoarece la finele sezonului trecut am ratat perioada de transferuri. sper ca pana la final sa nu se repete acest rezultat nefericit.
Oricum esti demn de toata lauda.. dar de aici incepe greul.. si va trebui sa te obisnuiesti si cu rezultate mai negative:( oricum multa bafta in continuare..;)
utopicul
Team Manager

Post by utopicul »

Vreau sa ma laud si eu putin....ieri am invins liderul....o victorie neasteptata. (ma asteptam la un egal). am fost peste el cu 9% ceea ce ma bucura mai mult decat reultatul in sine. Acum sunt pe 3 la egaitate de puncte cu locul 2 (fostul lider) i la 2 pct. de actualul lider. Asta datorita unui miracolol deoarece meritam locul 2. Insa chiar daca o sa lupt cutoate fortele contra actualului lider pt. a demonstra valoarea mea nu o sa promovez. Am sanse mari pt. locul 2 insa eu vreau titlul. Asa ca sezonul acesta ma voi multumii cu banii pt. locul 3, asteptand sa-mi creasca baza fanilor, asteptand noi juniori, iar sezonul viitor voi promova de pe locul I.
cercel_jr

Post by cercel_jr »

Victorie in deplasare 1-0, in continuare pe 2.
Maine am un meci cu emotii, nu trebuie sa fac greseli.
Ce ma deranjeaza este ca portarul titular mi s-a accidentat din nou, a 3-a accidentare a portarului intr-o luna. :shock:
Am calculat putin si poartarul meu a jucat intr-o luna doar 11zile, restul fiind accidentat. :shock:
Cred ca trebuie sa scap de el. :roll:

warchilde

Post by warchilde »

victorie cu 7-1 cu echipa a2-a...in continuare pe 2 :x :x :evil:
bunicutzu

Post by bunicutzu »

cercel_jr wrote: Am calculat putin si poartarul meu a jucat intr-o luna doar 11zile, restul fiind accidentat. :shock:
Cred ca trebuie sa scap de el. :roll:
am si eu un cb care la inceputul carierei mi-era mai mult accidentat de cat juca. a avut vreo 7 accidentari in vreo 2 sezoane si accidentari serioase. Tot am vrut sa-l vand, tot erau altii care erau prioritari, el nu mai ajungea la maxim ... mi-au trebuit vreo 3-4 sezoane sa-l antrenez la maxim. acum cred ca are 1 sezon sau 1 sezon jumate de cand nu s-a mai accidentat si joaca titular. asa ca ... nu stiu ce sa zic. de cat ca e frustrant :(

Eu am castigat cu 2-1 cu un contracandidat si mi-am marit putin avantajul, la 9 puncte.
mosmartin

Post by mosmartin »

Poate imi spune si mie cineva ce am facut in meciul de dimineata ca eu nu ma pot uita pentru moment :lol: :lol:
jully
Team President

Post by jully »

6-1, victorie fara drept la replica si s-a nascut o idee :idea: , sa inchei liga cu punctaj maxim. :!:
''orice ROMAN poate fi si campion si poate ajunge mai sus de locul doi''
Image
cercel_jr

Post by cercel_jr »

bunicutzu wrote:am si eu un cb care la inceputul carierei mi-era mai mult accidentat de cat juca. a avut vreo 7 accidentari in vreo 2 sezoane si accidentari serioase. Tot am vrut sa-l vand, tot erau altii care erau prioritari, el nu mai ajungea la maxim ... mi-au trebuit vreo 3-4 sezoane sa-l antrenez la maxim. acum cred ca are 1 sezon sau 1 sezon jumate de cand nu s-a mai accidentat si joaca titular. asa ca ... nu stiu ce sa zic. de cat ca e frustrant
A avut 2 accidentari de 8 zile si acum accidentare de 2 zile dar vor mai trebui 2 zile sa ajunga la 100% conditie.
O sa am rabdare, ca e titularul, alte variante nu prea am.
Noroc ca nu am meciuri prea grele saptamana asta. :roll:
Bafta.

Post Reply

Return to “Discutii/Intrebari SoccerProject (ro)”