Ghidul Incepatorului

Discutii libere despre orice subiect

Moderator: Romanian Moderators

aciduzzo
Member of the Soccer Project Association

Post by aciduzzo »

Anonymous wrote:Cred ca am exagerat cu amicaluri si cupe amicale...rezistenta e slaba la jucatori iar chiar daca am schimbat echipa si joc un meci cu unii si unul cu altii tot dezastruos joc...am inceput bine cu cateva victorii si un egal...dar acum sub 3 goluri luate pe meci nu scap...adica iau un omor mama mama...am cea mai buna echipa pt meciurile din campionat dar nimik tot o iau...Are cineva vreo idee de ce sau macar unde gresesc ?
e foarte importanta fitness-ul,o solutie ar fi sa joci in amicale doar cu jucatorii de rezerva,sa-i chinui pe ei astfel incat titularii sa se mai odihneasca.Solutia pe termen lung e pur si simplu sa nu-ti mai faci amicale mai multe decat poti duce:)
nichoo
Assistant Manager

Post by nichoo »

Ms mult, greseala incepatorului. Acum termin toate meciurile care le am...ma mai inscriu intr-o cupa amicala ca sa joace si echipa a 2-a ( care o vad eu ) si acum baietii au fitness training...poate poate imi revin si eu...ca inceputul de campionat e dezastruos...6 meciuri 1 egal si 5 infrangeri...plus infrangerea din cupa...dar oricum in ultima etapa am aratat mai bine dupa ce rezervele au jucat in meciuri amicale...am pierdut doar cu 1-0 ceea ce consider o "performanta" fata de rezultatele anterioare.
Life is short, live it at full drop by drop.
no name

am si eu o intrebare

Post by no name »

Am si eu 2 intrebari :

1. Cum se poate aproxima cam la ce potential va ajunge un jucator (valoare globala) . Difera valoarea globala finala a unui jucator in functie de modul in care l-ai antrenat ,poate fi el "crescut" astfel incat sa dea randament maxim

2. Conteaza inaltimea si greutatea unui jucator in functie de categoria sa (atacant, fundas etc) care ar fi caracteristicile unui atacant de 2,15 si 110 kg sau 1,65 si 70kg ? pot astea influenta ?
care ar fi caracteristicile ideale ale unui jucator in functie de pozitia lui pe teren

Va multumesc cu respect no name
aciduzzo

Re: am si eu o intrebare

Post by aciduzzo »

no name wrote:Am si eu 2 intrebari :

1. Cum se poate aproxima cam la ce potential va ajunge un jucator (valoare globala) . Difera valoarea globala finala a unui jucator in functie de modul in care l-ai antrenat ,poate fi el "crescut" astfel incat sa dea randament maxim

2. Conteaza inaltimea si greutatea unui jucator in functie de categoria sa (atacant, fundas etc) care ar fi caracteristicile unui atacant de 2,15 si 110 kg sau 1,65 si 70kg ? pot astea influenta ?
care ar fi caracteristicile ideale ale unui jucator in functie de pozitia lui pe teren

Va multumesc cu respect no name

1. Nu prea se poate aproxima,asta desi daca de exemplu antrenezi un jucator la calitatile principale si se plafoneaza la niste valori mici atunci iti cam poti da seama ca nu e jucatorul respectiv nu va fi stralucit.
Nu exista nici o diferenta,important e sa-l antrenezi...

2. Sunt orientative,valorile de heading sau strenght inglobeaza si inaltimea sau greutatea.
Coty

Nu mai imi recunoaste site-ul

Post by Coty »

Imi apare "The page cannot be displayed".Nu merge acum site-ul?Alte adrese le deschide. :(
Gaucho
Team Manager

Post by Gaucho »

da si mie lafel,incepe sa fie super tare SP :lol: :lol: :lol: :lol:
Sint un urit simpatic, care cu timpul va deveni frumos. Asa, în echipa, chiar par dragut.
http://emilinho.wordpress.com/
Image
kennyanu

Post by kennyanu »

unde ma?
Revenit :)
Gaucho
Team Manager

Post by Gaucho »

kennyanu wrote:unde ma?
la SP :lol: :lol: :lol: :lol:
Sint un urit simpatic, care cu timpul va deveni frumos. Asa, în echipa, chiar par dragut.
http://emilinho.wordpress.com/
Image
Guest

Post by Guest »

dupa cat timp vine echipa,
Jupan[3l]u

Post by Jupan[3l]u »

aici nu esti ca la hattrick .... dupa 15 min MAXIM veti primi un mesaj in mail cu parola :lol: asa iti vei activa si userul :wink: Daca doresti sa schimbi parola intri in SP dai la Manager - Profil - Parola .... aici vei scrie de doua ori parola noua pe care o doresti
In legatura cu mailu daca nu stii :wink: www.mail.yahoo.com :wink: scrii id si parola :wink: dai la INBOX si vei vedea un subiect Confirmarea inscrierii in Soccer Project (Dai click) daca nu e aici te duci la BULK si e aceeasi chestie ca si la INBOX
Back in SoccerProject :)
Guest

Post by Guest »

Jupan[3l]u wrote:aici nu esti ca la hattrick .... dupa 15 min MAXIM veti primi un mesaj in mail cu parola :lol: asa iti vei activa si userul :wink: Daca doresti sa schimbi parola intri in SP dai la Manager - Profil - Parola .... aici vei scrie de doua ori parola noua pe care o doresti
In legatura cu mailu daca nu stii :wink: www.mail.yahoo.com :wink: scrii id si parola :wink: dai la INBOX si vei vedea un subiect Confirmarea inscrierii in Soccer Project (Dai click) daca nu e aici te duci la BULK si e aceeasi chestie ca si la INBOX
ms,dar m-am inregistrat de doua zile shi n-am primit nimic,oare de ce? ms oricum
gonzales
Team Board Member

Post by gonzales »

mai asteapta sau mai inregistreazate odata. asa am fost patit si eu.
Cand suntem toti baietii in peluza/Ca suntem huligani lumea ne-acuza/
Dar noi suntem stelisti adevarati/De nimeni intelesi dar respectati.
Image
Guest

Post by Guest »

gonzales wrote:mai asteapta sau mai inregistreazate odata. asa am fost patit si eu.
ms, am reushit,lamurestema shi pe mine ce post e ala SW. ms
mvp78
Team Manager

Post by mvp78 »

SW=Sweeper=Libero=Jucator ce joaca in fata portarului, respectiv in spatele fundasilor.
Il folosesti in sistemele : 5 4 1, 5 3 2, ca fundasul din mijlocul apararii.
Bafta la joc!
"Daca a castiga nu e totul, atunci de ce se tine scorul?" Vince Lombardi
CONDLAUR
Team Manager

Post by CONDLAUR »

dak un jucator e pus pe alta pozitie decat pe este el normal ii va sadea performanta??
si cu cat??
Post Reply

Return to “Discutii/Intrebari SoccerProject (ro)”