az am luat un panou publicitar pe o perioada de 13 zile la o valoare de 92.400 K/ deci se poate
16 Feb 2010 + € 92.400,00 Câştig din reclamă: compania SoccerProject Commercieel (13 zile)
Moderator: Romanian Moderators
e? cum e? ai ceva la panouri?calin_g wrote:vb serios??? ia chiar sa verific si eu, ar pica excelent ca dupa ultimele transferuri is aproape chel.![]()
PS: nu vreau sa ma laud, dar.. V-AM SPUS EU!!!cand ziceam pe forumul in engleza ca au disparut prea multi bani din joc, ca e deflatie, nu inflatie, lumea zicea ca is nebun si ca vb aiurea. faptul ca a crescut considerabil nr de reclame oferite si ca apar iar reclamele pe bani multi imi cam confirma ipoteza de atunci, seful cel mare incepe sa bage bani in SP pentru ca nu prea mai sunt. cred
..
ahhhhhhhhhhh, mai darnic a fost cu tine:mrgreen:calin_g wrote:99000 pe 13 zile
calin_g wrote:99000 pe 13 zile
am glumit calinecalin_g wrote:@dragos: e posibil sa fie diferenta de divizie de vina, tu esti mai jos cu una, in F.
si eu domin D meu si mia dat 36000calin_g wrote:@dragos: e posibil sa fie diferenta de divizie de vina, tu esti mai jos cu una, in F.
ii dau in judecatacalin_g wrote:pai cand azi? nu ziceai ca ieri?de asta..
deci pana la urma se aplica regula cu divizia in care esti ca si la celelalte reclame. cu cat esti mai sus iei mai multmarius alin wrote:daca te ai grabit, ce sa ii faci, 14 zile 36 k ieri, nu am acceptat, azi 13 zile 105k...
Asa cum ti-am zis si pe forumul in engleza, vorbesti aiureacalin_g wrote:PS: nu vreau sa ma laud, dar.. V-AM SPUS EU!!!cand ziceam pe forumul in engleza ca au disparut prea multi bani din joc, ca e deflatie, nu inflatie, lumea zicea ca is nebun si ca vb aiurea.
Faptul ca nu mai e inflatie si lucrurile au revenit la normal nu inseamna ca acum e o problema inversa.These measures will be introduced at the start of the new season and should enable us to increase the number of stadium advertising boards as soon as they start having the desired effect.