Cupa SP.
Moderator: Romanian Moderators
-
- Member of the Soccer Project Association
adevarul ca nici eu nu ma asteptam
. ultimul meci a fost mai slab managerul. si de prin turu 6 pana la 9 m-au subestimat astia. vedeau ca sunt din G ... 70% GR echipei ... jucau cu cate 2 verze. si i-am cam facut
dar nici nu dormeam noaptea de marti spre miercuri
))
dar luni chiar nu mai am nici o sansa
dar voi incerca
cine stie, poate ma subestimeaza si ala. desi nu mai are de ce acum, ca nu mai e campionat. dar na, poate isi menajeaza prima si a doua echipa pentru urmatorul meci (ca am vazut ca si rezervele sunt peste 85%
)

dar luni chiar nu mai am nici o sansa

-
-
-
cred ca avea media de varsta undeva pe la 29-30 de ani.si nu cred ca l-au banat doar ca avea o poza deocheata.Jupan[3l]u wrote:stai linistit ca l-am prins, cand a fost banat avea 75M, am vorbit cu elsi nu avea echipa de B stai linistit, era cam batranica echipa lui
"Prostia inseamna sa faci acelasi lucru in mod repetat, asteptand rezultate diferite!"
"Liga a IV-a, seria a II-a, locul 3, ca să vadă toată țara unde-i Poli Timișoara!"
"Liga a IV-a, seria a II-a, locul 3, ca să vadă toată țara unde-i Poli Timișoara!"
-
-
eu am avut obiectiv initial sa ma clasez pe 3 in G si turul 5-6 in cupa. dupa tur am avut obiectiv castigarea G-ului (716) si in tura cat se poate. am tremurat la fiecare tur.
in campionat am terminat pe 2, am facut egal in meciul retur (acasa) cu contracandidatul
desi am fost mai bun
c'est la vie. a compensat norocul in cupa

in campionat am terminat pe 2, am facut egal in meciul retur (acasa) cu contracandidatul