Federatia Romana de SP

Discutii libere despre orice subiect

Moderator: Romanian Moderators

Kosmin
Member of the Soccer Project Association

Post by Kosmin »

spuneti-mi cum pot sa trimit un pm pt ca pana acum n-am mai trimis pt ca nu stiu ce inseamna
gonzales
Team Board Member

Post by gonzales »

ne-ai putea lasa si tu un id de mess ca sa ne fie mai usor? :D
Cand suntem toti baietii in peluza/Ca suntem huligani lumea ne-acuza/
Dar noi suntem stelisti adevarati/De nimeni intelesi dar respectati.
Image
Kosmin

Post by Kosmin »

k id este brcosmin
nepotuno1
Team Manager

Post by nepotuno1 »

luand drept exemplu alte managere shi nu numai,m-am gandit k revista Gazeta SP sa o facem in PowerPoint sau format pdf cu adobe readerul asha ar arata mai bine shi in acelashi timp am ushura munca cititorului,dar pentru asta v-a fii nevoie de munca shi vointza :!:

Un exemplu : Prima pagina PowerPoint =>> http://z31.zupload.com/download.php?fil ... path=20164

ashtept parerile voastre shi in acelashi timp colaboratori :wink:
Manager of FC U.Craiova
Joculete Online
Video-Muzica
Blog Auto
Ka$mIR

Post by Ka$mIR »

mai bine nu facem noi un sit... cu Wordpress. Asta e un adevarat ziar pe internet!

Ps: Pentru care nu stie ce este wordpress sa se intereseze! :lol:
Federatia Romana De SoccerProject
Manager Ka$mIR
Image
Ka$mIR

Post by Ka$mIR »

nepotuno1 wrote:luand drept exemplu alte managere shi nu numai,m-am gandit k revista Gazeta SP sa o facem in PowerPoint sau format pdf cu adobe readerul asha ar arata mai bine shi in acelashi timp am ushura munca cititorului,dar pentru asta v-a fii nevoie de munca shi vointza :!:

Un exemplu : Prima pagina PowerPoint =>> http://z31.zupload.com/download.php?fil ... path=20164

ashtept parerile voastre shi in acelashi timp colaboratori :wink:
akuma sunt obligat sa-mi downloadez si power point!
Ps: eu il am dar altii nu-l au!
Manager Ka$mIR
Image
Carly
Team Manager

Post by Carly »

apoi acuma power point ..... nu e greu de instalat .. si pe multe siteuri daca vrei sa deschizi cate un document sau ceva ai nevoie de el .... poate cu ocazia asta o sa invete mai multa lume power poin .. si apropo .. ca sa dai un private message este acolo buton sub fiecare post pe care scrie un PM i-ar daca ti mousul nemiscat pe el iti scrie deasupra 'private massage'
dar daca nu oricum .. se putea face un pool pt. votat
nepotuno1
Team Manager

Post by nepotuno1 »

Ka$mIR wrote:mai bine nu facem noi un sit... cu Wordpress. Asta e un adevarat ziar pe internet!

Ps: Pentru care nu stie ce este wordpress sa se intereseze! :lol:
Gazeta SP nu e ziar,e revista :P

cauta pe net reviste facute cu adobe sau powerpoint'ul shi vorbeshti dupa,sunt foarte multe avantaje incepand de la faptul k fiecare-shi poate downloada revista in comp,design shi tot ce vrei tu :!:

in loc sa faci pe deshteptul cu site,wordpress shi alte minuni mai bine ai face cva in legatura cu interviul ala :wink: + k te ashteptam la vot,de acum incolo cand intrii pe topicul federatziei uitate prin pagini valabil pt totzi membrii :wink:
Manager of FC U.Craiova
Joculete Online
Video-Muzica
Blog Auto
Ka$mIR

Post by Ka$mIR »

eu unu m-am saturat... faceti ma voi ce vreti, oricum ceace ai facut tu akolo e foarte invechit, eu iti apreciez munca, dar nu apreciez alceva la tine, deci tu nu accepti, nici o parere din jur. Pai inseamna ca esti "zuzu" :lol: daca crezi ca cineva isi ia power point sa-ti citeasca tie revista. Ai vazut situri gen php-nuke,mambo,php-fusin,e1007,XOOPS; Uitate pe situri din astea sa vezi ce complexe sunt, au forum, au anunturi au de toate... dar daca tu vrei sa faci cu power point e treaba ta :lol:
Manager Ka$mIR
Image
Spawn_9

Post by Spawn_9 »

ai asa de multe pe siteul ala cu federatia?? de ce se incarca asa de greu? optimizeazal..altfel lumea nu va intra..:-s
nepotuno1
Team Manager

Post by nepotuno1 »

Ka$mIR wrote:eu unu m-am saturat... faceti ma voi ce vreti, oricum ceace ai facut tu akolo e foarte invechit, eu iti apreciez munca, dar nu apreciez alceva la tine, deci tu nu accepti, nici o parere din jur. Pai inseamna ca esti "zuzu" :lol: daca crezi ca cineva isi ia power point sa-ti citeasca tie revista. Ai vazut situri gen php-nuke,mambo,php-fusin,e1007,XOOPS; Uitate pe situri din astea sa vezi ce complexe sunt, au forum, au anunturi au de toate... dar daca tu vrei sa faci cu power point e treaba ta :lol:
1. am zis powerpoint sau adobe reader shi nu-i deloc invechit
2. era/este doar o idee,daca lumea nu-i multzumita nu va aparea
3. nu ascult parerea celor care decat vorbesc,vino u shi prezita un site,revista,ziar sau ce vrei tu gen php-nuke,mambo,php-fusin,e1007,XOOPS shi itzi spun eu k voi fii de acord cu tine,dar atata timp cat doar vorbeshti nu am ce aprecia :roll:
4. nu e revista mea e revista federatiei
5. cred k u esti "zuzu",cum vine cineva cu o idee pe care shi'o prezinta hop shi u cu vorbele "e buna,dar mai bine ar fii daca am face asha shi asha shi pe dincolo"(DOAR ATAT,bine facem facem dar nu se vede ...) omul face ce poate,daca u potzi mai mult fai u (garantez k nu se va supara nimeni :wink: ) sau cel putzin ajuta :!:

PS: fratilor suntem o federatie sau cel putin asta e ideea,incerc sa vin cu cate o idee sa va mai pun in miscare da degeaba,gata cu hibernarea LA MUNCAAA numai uniti putem face ceva :!:
Manager of FC U.Craiova
Joculete Online
Video-Muzica
Blog Auto
nepotuno1
Team Manager

Post by nepotuno1 »

Spawn_9 wrote:ai asa de multe pe siteul ala cu federatia?? de ce se incarca asa de greu? optimizeazal..altfel lumea nu va intra..:-s
cred k voiai sa spui "avem",trecand peste,e facut pe cabanova asha k ...

PS: e provizoriu,decat adresa e stabila momentan :wink: :!:
Manager of FC U.Craiova
Joculete Online
Video-Muzica
Blog Auto
Mr.Juve
Team Manager

Post by Mr.Juve »

http://www.freewebs.com/frsp/ Dati-va si voi cu parerea,k sa stiu daca imi continui treaba...aici numai vorbele-s de voi.
....poate Laura Andresan sa faca armata???
Ka$mIR

Post by Ka$mIR »

Mr.Juve wrote:http://www.freewebs.com/frsp/ Dati-va si voi cu parerea,k sa stiu daca imi continui treaba...aici numai vorbele-s de voi.
mie unu nu-mi place! este pentru copii :lol: deia care abar nau ce este ala un sit.. asta e parera mea! :wink:
Manager Ka$mIR
Image
nepotuno1
Team Manager

Post by nepotuno1 »

Mr.Juve wrote:http://www.freewebs.com/frsp/ Dati-va si voi cu parerea,k sa stiu daca imi continui treaba...aici numai vorbele-s de voi.
e bun site'ul dar se vrea unul de valoare nu freewebs,cabanova,piczo sau mai shtiu yo shi's de acord nu ne putem afisha cu asha cva,ala de l-am incercat yo pe cabanova este unul pentru moment cum spuneam shi mai sus doar adresa ramane stabila momentan,am vorbit cu kasmir shi o sa ne apucam sa facem cva frumos acum ashteptam ajutoare dar nu vorbe :wink:
Manager of FC U.Craiova
Joculete Online
Video-Muzica
Blog Auto
Post Reply

Return to “Discutii/Intrebari SoccerProject (ro)”