utopicul wrote:bizone wrote:utopicul wrote:Pai eu am facut egal 2-2 cu liderul seriei mele. Oricum nu cred ca a fost deloc corect.

( Is putin cam deprimat. Voua vi se pare corect? Ma rog....cred ca diferenta s-a facut la TS. Avea 100%. Insa si diferenta pe linii a fost de 6

.
Eh, a murit si ultima speranta de a termina pe 1....decat pe 2 mai bine mai stau un sezon.
ce aiurea gandesti

promoveaza frate daca ai ocazia

Hmmmm....ma rog....eu nu am aceeasi parere. De ce sa promovez? Sunt pe minus...mai bine stau iau banii de locul 3, imi creste baza fanilor si anu viitor iau banii si trofeu de pe locu 1. Daca promovez o sa stau prin G vreo 4 sezoane fara bani.
la ce transferuri ai facut utopicule nu ma mir ca esti pe minus, dar chiar si asa esti la doar doua puncte de primele doua locuri , nu ar trebui sa dai cu piciorul la nici-o sansa .
vinde-i repede si nu mai cumpara jucatori cu agresivitate asa de mare, ( CB cu 100% !!!), dar eu cred totusi ca ar trebui sa promovezi si sa stai in G doua sezoane decat sa mai stai un an in H (esti prea pesimist cu cele patru declarate) am vazut ca in liga care o sa promovezi tu ( G 229, dupa calculul meu), sunt 6 echipe fara manageri , deci, nu prea vad de ce sa te sperii asa tare, stai un sezon, refaci echipa din mers si urmatorul ataci promovarea, ce zici?
multa bafta !