Cum merge campionatu
Moderator: Romanian Moderators
o saptamana reusita cu 3 victorii cu echipe de la subsol, dar asta conteaza mai putin. am o serie foarte echilibrata, locul ocupat de multe ehipe e surprinzator pentru valoarea lotului. momentan sunt la 5 puncte de locul 11, dar tot la 5 de locul 7. urmeaza niste meciuri destul de grele, dar cu moralul pe care il am acum cred ca sunt oarecum salvat de la retrogradare.
concluzii dupa sezonul asta.. pentru prima data lucrurile au devenit serioase, la nivelul asta tre sa tii cont de moral, de agresivitate si de tactica.
concluzii dupa sezonul asta.. pentru prima data lucrurile au devenit serioase, la nivelul asta tre sa tii cont de moral, de agresivitate si de tactica.
-
- Member of the Soccer Project Association
2-1 acasa cu liderul de etapa trecuta si i-am luat locul.egalitate de puncte dar avantaj la golaveraj pentru mine.credeam ca o sa fie o lupta stransa dar ne-am distantat la 4 pt de locul 3 care a gresit etapa asta si se pare ca va fi o cursa in 2 pana la final din care sper sa ies invingator mai ales ca l-am batut de 2 ori.cercel_jr ne vedem in D.22.

"Prostia inseamna sa faci acelasi lucru in mod repetat, asteptand rezultate diferite!"
"Liga a IV-a, seria a II-a, locul 3, ca să vadă toată țara unde-i Poli Timișoara!"
"Liga a IV-a, seria a II-a, locul 3, ca să vadă toată țara unde-i Poli Timișoara!"
-
- Team Board Member
mare derby: locul 1(eu) cu locul 2...am facut doar 0-0 desi daca as fi riscat putin as fi putut invinge, dar sunt multumit ma mentin bine in fruntea clasamentului.
S 14/15: promovari consectuive cu maxim de puncte
S 16: locul 10 obtinut cu marii emotii
S 17: un sezon nasol
S 18: promovare realizata la pas
S 19/20: mentineri fara probleme
din S 21 ma retrag !!!
S 16: locul 10 obtinut cu marii emotii
S 17: un sezon nasol

S 18: promovare realizata la pas
S 19/20: mentineri fara probleme
din S 21 ma retrag !!!
incredibil ... am mai castigat si eu un meci
ee, si ce daca adversarul era pe locul 16 ? tot victyorie se cheama 

Drumul de la stadion e ieftin. Imparti taxiul cu toata galeria!
La noi la stadion sunt multe locuri libere!
Pentru ca sunt putini spectatori, ai sansa sa te vezi la televizor!
VINO IN REGIE!
La noi la stadion sunt multe locuri libere!
Pentru ca sunt putini spectatori, ai sansa sa te vezi la televizor!
VINO IN REGIE!