Felicitari, poate peste cateva sezoane o sa ma pot prezenta mai bine.dragos wrote:F.C.Delta Tulcea 6 - 1 FC Steaua 2007
mai departe mergem

Moderator: Romanian Moderators
Felicitari, poate peste cateva sezoane o sa ma pot prezenta mai bine.dragos wrote:F.C.Delta Tulcea 6 - 1 FC Steaua 2007
mai departe mergem
si eu la fel am noroc in cupa sp .....minasthiryt wrote:ca si sezonul trecut joc doar in deplasare
ai castigat atata ca ala avea stadion calumeabluesnake wrote:SHAAMAN Moscow 4 - 1 F.C. Blue
Am jucat in deplasare si am cam luat-o. Dar, partea buna e ca am castigat 163.000 din bilete, in deplasare... WOW.
si eu am decis sa ies din cupa.Kosmin wrote:ai castigat atata ca ala avea stadion calumeabluesnake wrote:SHAAMAN Moscow 4 - 1 F.C. Blue
Am jucat in deplasare si am cam luat-o. Dar, partea buna e ca am castigat 163.000 din bilete, in deplasare... WOW.am trecut si eu de unu din F acum unu din G tot in deplasare, dupa ce cel din F avea stadion de 6000 asta din G are de 7000
iar ies in pierdere
gogumagic wrote:=) florin asta e ,asa merg lucrurile in cupa SP...toi vrem sa jucam cu adversari din F,G,H ca sa ajungem cat mai departe ,dar uitam ca majoritatea din ei nu au stadioane mari ,pt noi cupa sp e un moft si daca iti permiti sa pierzi 1-1,5 M pe sezon in cupa mergi cat mai departe ...sau poti sa joci toate meciurile acasa cum a jucat calin sezonul trecut