apropos de tactici.
la mine e asa.
am jucat 4-3-3 cu passing (mijlocul era mai slab o idee decat apararea sau atacul si ma gandeam ca daca insist e mai bine...greseam, dar mergea bine), acum joc long balls.
pot juca 5-3-2 cu long ball si e f f bine daca prind atacantii mei o zi mare.
cand joc cu defensive wall iau la aparare 60 si ceva. am un SW meserias care imi scoate aproape cat un CB cand joaca CB, insa cand joaca SW e rupere.
imi trebuie ceva la mijloc..., si un portar mai bun (titularul e la 77%)
daca ar fi dupa mine as juca 5-4-4, dar daca ar fi sa raman inlimita a 11 jucatori as incerca un 5-2-3 cu long ball.
de promovat am promovat si eu.
am observat ceva foarte foarte interesant.
toti userii care nu isi aleg tara de la inceput stiti ca primesc jucatori din toate tarile.
apoi ei selecteaza tara si le vin jucatori din acea tara sau daca nu selecteaza, le vin din toate tarile.
am observat cefa f interesant aici.
mai toate echipele cat de cat avansate cu jucatori din toate tarile ii au pe la 75%-78%, in vreme ce in echipe cu jucatori de o singura natie se intampla sa creasca unii mai mult, unii sa stea pe la 70-74, si altii sa ramana in urma.
oare de ce la aceste echipe cresc toti constant la un nivel ridicat ? ... o fi un nr de (sa zicem) maxim 3 germani f buni intr-o echipa ... omul selecteaza tara, ii vin 3-4 jucatori ce devin bun, apoi medii, insa celui ce lasa tara neselectata ii vin 3 buni germani, 3 japonezi buni, 3 romani, 5 englezi din care 3 buni .... hmmm.
Date mare si tare!!
Moderator: Romanian Moderators