Cum merge campionatu
Moderator: Romanian Moderators
-
- Member of the Soccer Project Association
Felicitari unicool, baga mare mai departe. Eu o sa cam pierd saptamana asta pt. ca am TS mic.
mesri mult.din cate vad eu in primele etape am program destul de lejer...joc acasa cu cel care mi-a furat liga E si castig.pana la pytu nu cred ca are cine sa imi puna probleme.ma bucura totalul de 127 pe linii la 25% agresivitate si faptul ca toti titularii mi-au scos peste 67 nota in meci.mai ales LM-ul meu care la 20 de ani,15% experienta scoate 71 nota in meci.

"Prostia inseamna sa faci acelasi lucru in mod repetat, asteptand rezultate diferite!"
"Liga a IV-a, seria a II-a, locul 3, ca să vadă toată țara unde-i Poli Timișoara!"
"Liga a IV-a, seria a II-a, locul 3, ca să vadă toată țara unde-i Poli Timișoara!"
-
- Member of the Soccer Project Association
sunt de acord, nu a fost vorba de random. ce nu imi explic e cum de am scos doar 121? ok, TS mic (78%) dar am jucat cu prima echipa ... care mi-a scos in saptamana de pregatiri 137 cu un TS de vreo 90. si toti erau pe 100 cu bold la fitness si moral ...kennyanu wrote:@bunicutzu....ai jucat cu 140 agr+strictete...asa joci d obicei?
135-140, asa joc de obicei in meciurile decisive

woau, nimeni nu a scris azi , va-ti suparat rau
victorie cu 2-0 cu o echipa bunicica [ la mine in G ] meci strans cu deschidere de scor in 68' , cred ca din cauza randomului care vad ca a inceput sa dea si in mine.
ieri intr-o cupa amicala cu unul din F am avut 1 punct mai putin pe linii si el a castigat la 2 goluri diferenta si eu astazi am avut 13 puncte diferenta si tot la 2 goluri am castigat .

victorie cu 2-0 cu o echipa bunicica [ la mine in G ] meci strans cu deschidere de scor in 68' , cred ca din cauza randomului care vad ca a inceput sa dea si in mine.
ieri intr-o cupa amicala cu unul din F am avut 1 punct mai putin pe linii si el a castigat la 2 goluri diferenta si eu astazi am avut 13 puncte diferenta si tot la 2 goluri am castigat .
''orice ROMAN poate fi si campion si poate ajunge mai sus de locul doi''