Acum sunt pe 9 in afara liniei de retrogradare.

Maine, daca nu s-ar tine cont de TS as putea castiga, asa o sa ma multumesc tare mult daca o sa fie meci egal.

Moderator: Romanian Moderators
na lasa, ca doar si aluia i-a scazut TS-ul inaintea noului sezon. a recuperat asa bine? eu am recuperat de la 78 la 90 pana acum. pe marti cand se vinde primul jucator de sezonul asta voi fi numa bine la 100. uita-te la echipa aluia in history daca la sf. sezonului trecut a facut ceva transferuri. si ai putea calcula ce TS are ..cercel_jr wrote:Prima victorie 4-1 in deplasare in fata unui viitor bot.
Acum sunt pe 9 in afara liniei de retrogradare.![]()
Maine, daca nu s-ar tine cont de TS as putea castiga, asa o sa ma multumesc tare mult daca o sa fie meci egal.
eu zic sa stai cat poti de sus in clasament pentru ca daca iti merg bine lucrurile sa poti promova fara probleme. daca lasi acum meciuri ... mi-e sa nu te trezesti apoi ca vrei sa promovezi si nu mai poti (vezi cazul cercel).kennyanu wrote:nu stiu ce sa fac bunicutzu....ma gandeam sa promovez....dar sa vad cum imi ies transferurile...am d luat vreo 6jucatori...si d vandut vreo 3 mai am
DOAMNE FERESTE, atat ii de spusbunicutzu wrote:se intampla. + 3 nici nu e asa mare lucru ... gandeste-te doar la real life ca o echipa joaca mai bine decat alta si pur si simplu nu intra mingea in plasa ... asta ealtii au patit-o mult mai rau, la 3 puncte nici nu prea ai ce sa zici. se intampla. bizone parca a ratat o promovare din cauza asta. asa ca cheer up si bafta in meciurile viitoare.
uite meci de azi de la mine din liga ... tu esti mic copil
http://www.soccerproject.com/spnewl_lig ... 3&selday=3