Cupa SP.
Moderator: Romanian Moderators
-
- Team Manager
-
- Member of the Soccer Project Association
Re: Cupa SP.
gogule esti tare, bravo, felicitari ptr. accederea in finala SP a sezonului 36
hai cu, cupa in Romania
bravo ma
hai cu, cupa in Romania

bravo ma

-
- Team Board Member
tu ce mananci ? finalista ma refer macar locu 2 , se poate si 1 , e greu sa intelegi?Razvanica wrote:Daca nu doua, nu?WolFsBurG96 wrote:felicitari imense , avand in vedere ca nimeni nu iti dadea sanse sa ajungi aici , sper sa avem macar o finalista
Am fost razbunati !
AB Craiova a batut in semifinale echipa
care a scos din CUPA SP pe Fc Febra Iasi, pe Marathon Team (in saisprezecimi) si pe BalerinuL (in optimi).
Felicitari si bafta in finala

AB Craiova a batut in semifinale echipa

Felicitari si bafta in finala

Arguing on internet is like participating at Special Olympics. Even if you win, you are still retarted.
www.invictawatch.com
www.invictawatch.com
-
- Member of the Soccer Project Association
Am zis eu ca se poate orice in ultima saptamana
acum cred ca e mai mult decat multumit. Si-a depasit obiectivul.
Felicitari gogu, orice se intampla in finala tu tot castigator ramai.
Mult succes maine.

Felicitari gogu, orice se intampla in finala tu tot castigator ramai.

Mult succes maine.
Manager: cyp
Team: Fotbal Club Botosani
May the random be with me!
Team: Fotbal Club Botosani
May the random be with me!
mult noroc in finala, am eu ceva cu cehii astia, am pierdut 2 promovari din cauza blaturilor dintre ei. inca odata mult noroc si sper ca vei castiga finala chiar daca joci in deplasare.
Multa bafta maine si de la mine. Ai avut deja ghinion ca se joaca la el, acum poate ai noroc si ajungi la 11m cu -6.
@WolFsBurG96: Am inteles ce voiai sa spui, dar diferenta dintre intentie si realizare a fost prea mare ca sa ma pot abtine.
@WolFsBurG96: Am inteles ce voiai sa spui, dar diferenta dintre intentie si realizare a fost prea mare ca sa ma pot abtine.
Harder, better, faster, stronger
Multumesc !
E foarte greu avand in vedere ce jucatori are si ca se joaca la el ...
Sez 23/26/27/28/29/30/31/35/36/37/40/41/42 Locul 1 in H / H / G / F / E / D / C / E / D / C / D / C / B
Season 42 SP Cup Winner
Season 42 SP Cup Winner
este random, nu se stie, succes. ai un dezavantaj ca joci in deplasare, agresivitatea arbitrului 82% iar cel mai agresiv jucator al lui este 22% iar de la echipa ta 41%.gogumagic wrote:Multumesc !
Da, exact juniorul ala cu agresivitate 41% e problemamate1976 wrote:cel mai agresiv jucator al lui este 22% iar de la echipa ta 41%.

-
- Team Manager
Influenteaza daca joci acasa sau in deplasare? Joaca jucatorii mai bine acasa?mate1976 wrote:este random, nu se stie, succes. ai un dezavantaj ca joci in deplasare, agresivitatea arbitrului 82% iar cel mai agresiv jucator al lui este 22% iar de la echipa ta 41%.gogumagic wrote:Multumesc !

Nu, jucatorii scot la fel. Dar primesti un bonus cand se calculeaza liniile daca joci acasa.TheMisterio wrote:Joaca jucatorii mai bine acasa?
Cel mai agresiv jucator al meu e de 18% ... la rezerve cel mai agresiv il am de 22%...la el cel mai agresiv jucator este de 22% ... se poate ca arbitrul sa decida meciul....
Sez 23/26/27/28/29/30/31/35/36/37/40/41/42 Locul 1 in H / H / G / F / E / D / C / E / D / C / D / C / B
Season 42 SP Cup Winner
Season 42 SP Cup Winner
Jucator de camp vrei sa zicigogumagic wrote:Cel mai agresiv jucator al meu e de 18%

Normal...cand vorbesc de agresivitatea jucatorilor eu ma refer la jucatorii cu care urmeaza sa joc un meci...Razvanica wrote:Jucator de camp vrei sa zicigogumagic wrote:Cel mai agresiv jucator al meu e de 18%
Season 42 SP Cup Winner
Season 42 SP Cup Winner