fa memoriu la federatie si castigi la masa verde ca a jucat cu 12 jucatori.credeam ca joaca 3-4-3 si a jucat 4-4-3 mingi lungi

Moderator: Romanian Moderators
E greu tare in C mai ales cand vezi echipe ca steaua botosani care e pe loc bun in C si are echipa de divizia E.Spawn_9 wrote:unicool wrote:uimitor cum e de greu si aiurea in C.toti jucatorii scot note peste adversar dar totalul e sub el.aiurea.infrangere si raman pe 13.asta e.. eu deocamdata am un start ratat.. abia 4 puncte.. si asta din cauza TS-ului.. sa speram ac imi voi reveni:)
adevarat graiesti.slaba echipa are pentru C.poate promovez odata cu el si o sa am un adversar slab in B.trage tare bunicule.cercel_jr wrote:E greu tare in C mai ales cand vezi echipe ca steaua botosani care e pe loc bun in C si are echipa de divizia E.Spawn_9 wrote:unicool wrote:uimitor cum e de greu si aiurea in C.toti jucatorii scot note peste adversar dar totalul e sub el.aiurea.infrangere si raman pe 13.asta e.. eu deocamdata am un start ratat.. abia 4 puncte.. si asta din cauza TS-ului.. sa speram ac imi voi reveni:)
![]()
E nevoie si de noroc mult ca sa ajungi ca el.
Daca vrei portar te pot eu ajuta.bunicutzu wrote:io trag tare, da' ce sa-i faci ca jucatorii astia se accidenteaza cand mi-i lumea mai draga ... portarul titular, plang dupa el de sambata searasi faza mai nasoala este ca si portarul al 3-lea e accidentat. si pe chestia asta a trebuit sa joc in cupe amicale cu al 4-lea ... si asa am pierdut 2 la 11m ...
mai am si meci joi cu locul 2. pana mea
ok, am inteles.bunicutzu wrote:ehe, multam fain de oferta. dar la mine e mai greu cu transferurile ... am 38 de jucatori acum, unul e la vanzare, maine mai iese unul, trebuie sa-mi vina si de la tineret in zilele astea ... nici o sansa sa pot cumpara ceva pana pe la mijlocul sezonului ... multam de oferta.
am vazut ca n-ai jucat cu titularii, m-ai surprins, dar acum inteleg motivul.kennyanu wrote:o infrangere....bine venita...am batut p nespereira intr-o cupa amicala, in care l-am batut si p x-tenzo, si am castigat 2.4 mil....afacere....3pct pt 2.4mil....din pacare am pierdut locu 2...castigat de bizone..sper sa promovam aman2