Cum merge campionatu
Moderator: Romanian Moderators
Felicitari !bunicutzu wrote:incredibil!! am castigat!! cu 2 jucatori de la echipa a 2-a si cu 2 de la a 3-a!! portaru mi-a scos 49 si totusi totalul liniilor a fost 133nu credeam. am urcat iar pe locul 2
gata, plec linistit in concediu
Si ca sa fiu on topic am batut pe bruggenhof

Off-topic : unde pleci in concediu ?
Fiat Lux !
-
- Member of the Soccer Project Association
pana acum dezastru total.am de recuperat TS pierdut aiurea si condtitie multa la jucatori.sper sa trec cu bine peste saptamana asta si apoi vedem ce va fi.sper la o revenire in forta in urmatoarea perioada si apoi vedem sezonul urmator ce facem cu promovarea aia in B1.singura satisfactie de pana acum e ca i-am batut pe titani in cupa lui frankie_doparoma dar drumul meu se termina aici pentru ca urmeaza : F.C U.CRAIOVA ??-?? Torpedoo.
"Prostia inseamna sa faci acelasi lucru in mod repetat, asteptand rezultate diferite!"
"Liga a IV-a, seria a II-a, locul 3, ca să vadă toată țara unde-i Poli Timișoara!"
"Liga a IV-a, seria a II-a, locul 3, ca să vadă toată țara unde-i Poli Timișoara!"
-
200 EUR de persoana ?mult tata mult.eu plec cu 135 EUR + 50 RON transport cu autocarul si 9 zile cazare + 2 transport si in pret e inclusa excursie la meteore.bunicutzu wrote:la Paralia Katerini, unde e cel mai ieftinoprescu wrote:Off-topic : unde pleci in concediu ?200EUR pentru 10 zile (cazare pe transport cu autocarul).
"Prostia inseamna sa faci acelasi lucru in mod repetat, asteptand rezultate diferite!"
-
Eu am luat bataie de la un roman. Am fost cu un punct la linii sub el, dar am avut un eliminat si un accidentat in timpul meciului. Daca nu puneam agresiviattea asa mare poate scoteam un egal.
Am cazut pe locul 7. Sper ca urmeaza o victorie etapa urmatoare, in fata a 20.000 de spectatori.
Am cazut pe locul 7. Sper ca urmeaza o victorie etapa urmatoare, in fata a 20.000 de spectatori.

Manager: cyp
Team: Fotbal Club Botosani
May the random be with me!
Team: Fotbal Club Botosani
May the random be with me!
-
- Team President