E cu un picior in groapa dupa parerea mea.
sunt enervat...blaturi in sp
Moderator: Romanian Moderators
-
cercel_jr
- Member of the Soccer Project Association
Exact la asta ma gandeam si eu, va retrograda Westel?
Eu unul nu cred. De ce? Pai dupa vo 17 sezoane consecutive in A, zeul jocului si seful serifilor, si "tata lor" (al cehilor bineinteles
) sa retrogradeze?
Eu cred ca un random mic in favoarea lui va "rezolva" problema.
Eu unul nu cred. De ce? Pai dupa vo 17 sezoane consecutive in A, zeul jocului si seful serifilor, si "tata lor" (al cehilor bineinteles
Eu cred ca un random mic in favoarea lui va "rezolva" problema.
Manager: cyp
Team: Fotbal Club Botosani
May the random be with me!
Eu sunt 90% sigur ca retrogradeaza si va spun si de ce.
Carcavelos are meci cu o echipa deja retrogradata.
Cu toate asta daca cel care e retrogradat deja joaca cu prima echipa, Carcavelos poate pierde doar in cazul unui random DUBIOS pentru adversar.
Este castigatorul SP Champions League, asa ca atunci cand are de castigat un meci este foarte redutabil, nu este la fel pe parcursul unui campionat ce-i drept.
Deci Sjarel chiar daca are parte de noncombat,el are meci mult mai greu, tot nu e suficient sa nu mearga in B. Dar nu-l vad pe SLY sa renunte la locul doi ca sa ramana Sjarel in A.
KV Joy(loc 9) are si el meci usor.
Carcavelos are meci cu o echipa deja retrogradata.
Cu toate asta daca cel care e retrogradat deja joaca cu prima echipa, Carcavelos poate pierde doar in cazul unui random DUBIOS pentru adversar.
Este castigatorul SP Champions League, asa ca atunci cand are de castigat un meci este foarte redutabil, nu este la fel pe parcursul unui campionat ce-i drept.
Deci Sjarel chiar daca are parte de noncombat,el are meci mult mai greu, tot nu e suficient sa nu mearga in B. Dar nu-l vad pe SLY sa renunte la locul doi ca sa ramana Sjarel in A.
KV Joy(loc 9) are si el meci usor.
-
cercel_jr
M-am uitat la toata istoria lui si primele 3 sezoane a fost in B1, apoi in A pana in sezonul 10. In sezonul 10 a cazut in B3 unde a stat un singur sezon, pt. ca a promovat inapoi in A.kennyanu wrote:ce vorbiti ma?..17 sezoane...de unde atat?...k a fost si prin B si prin C...terminativa cu glumele astea. cel mai longeviv manager in A a fost kenny cu kfc de pomp
Deci 4 sezoane in B si 15 in A.
-
cercel_jr
Bunicutzu, asta e un atac direct, deci hai la treaba. Eu stiu ca poti.nutzuvip wrote:ce bucurie pe capu' vostru ca a retrogradat sjarelsi app...nu a reusit unirea iasi cu echipa aia a lui' in A sa-l bat atunci...credeti ca aveti voi vreo sansa ?
eu nu prea cred...dar nu se stie niciodata...Multa Bafta !
-
napoleonard
-
cercel_jr
napoleonard wrote:pun pariu pe o bere ca daca-l bati o sa fii banatbunicutzu wrote:om trai si om vedeanu ma agit prea mult oricum, sa-mi fac eu transferurile cum trebuie si apoi mai vad eu. oricum am niste echipe grele ...
![]()
cercel, tu cu teoria conspiratiei, te bagi?
Ma bag cum sa nu.
PS.: Nu prea stiu unde ma abag dar, daca nu sunt singurul, sa-i dam bice.
ps: