Tactica

Discutii libere despre orice subiect

Moderator: Romanian Moderators

Viola
Member of the Soccer Project Association

Post by Viola »

o fi ASPt-ul mai bun dar eu nu am reusit sa il instalez ca imi dadea nu stiu ce eroare
Revenit cu Vulturii Lugoj
bunicutzu

Post by bunicutzu »

mosmartin wrote:Mah baieti eu nu inteleg de ce folositi SMPT ala. Singurul lucru de folosit este calculatorul de jucatori, si graficele de vazut daca nu ai ce face.
ASPT-ul e mult mai la indemana si mai util.
eu unu' prefer spmt-ul. aspt-ul nu-mi place, si mi se pare ca nu-mi gasesc informatiile necesare in el. la ce imi trebuie mie (ordine individuale - mi-e lene sa le calculez - si preturi la bilete) mi-e super spmt-ul.
mosmartin

Post by mosmartin »

Preturile la bilete, da e mai util SPMT la asta.

Ordinele individuale le are si aspt, poate nu ai fost atent.

Prefer ASPT ca imi spune cat voi scoate pe linii in urmatorul meci nu doar notele, ca sa nu stau eu sa calculez, si asa ma decid ce jucatori bag in teren.
cercel_jr

Post by cercel_jr »

Pai nu poti astepta pana la meci ca sa vezi cat scoti pe linii?
Asa strici tot farmecul jocului. :shock: :o
Manager: cyp
Team: Fotbal Club Botosani

May the random be with me!
mosmartin

Post by mosmartin »

Normal ca nu pot astepta. Bag mereu trupa ca sa castig, bine asta daca pot bineinteles.

Sa stii ca am emotii dupa fiecare meci, probabil unde echipele cu care joc sunt apropiate. :D

Dar imi place sa stiu cat voi scoate pe linii, mai ales in meciurile importante. :D
warchilde

Post by warchilde »

oricum nu iti spune exact...mai ales daca ai ts mic...mie la ts 2 imi zice ca scot 104 :lol: :lol: :lol: :lol: in conditiile in care scot lejer 117 :lol: :lol: :lol:
mosmartin

Post by mosmartin »

Mda...si eu am vazut cand aveam TS mic ca spunea aiurea.

De exemplu luni mi-a zis 122 si am scos 124. Am sa mai urmaresc cateva meciuri, ca nici eu nu l-am folosit intens pana acum. SPMT il folosesc doar la jucatori si stadion.
Craziest_1978
Team Board Member

Post by Craziest_1978 »

aspt-ul ala e aiurea, la ordine individuale nu arata decat ofensiv si defensiv ! Cum sa ma ghidez dupa asa porcarie, intradevar liniile alea sunt un avantaj. Totusi pt un incepator SPMT este mai util , iar pentru restu, cred ca amandoua ajuta cate putin ! mosmartin le foloseste pe amandoua, nu-i asa mosmartine !? :lol:
mosmartin

Post by mosmartin »

Craziest: am impresia ca te referi la altceva cand zici amandoua. :lol: :lol:

Folosesc si SPMT si ASPT, chiar daca mai des ASPT. Din pacate de duminica SPMT nu imi mai merge, dar o sa se repare situatia cand voi avea timp.
Alexc.
Team Manager

Post by Alexc. »

[quote="mosmartin"]Mah baieti eu nu inteleg de ce folositi SMPT ala. Singurul lucru de folosit este calculatorul de jucatori, si graficele de vazut daca nu ai ce face.
ASPT-ul e mult mai la indemana si mai util.[/quote] mie mi se pare mai bun SPMT la ASPT poti sa afli doar care e cea mai bun e sa vezi per ce tactica ai cea mai buna nota atat :!: :!: :twisted:
Toreadoru
Assistant Coach

Post by Toreadoru »

Am si eu o nedumerire. Candva pe general se spunea ca SPMT versiunea 2 ar avea nu-s ce bug. De aceea eu inca mai folosesc pe un calculator prima versiune.
Acum vine nedumerirea: Prima versiune imi da cea mai buna tactica 352 pe cand ultima versiune imi da 532
Cinstit vorbind, mijlocasii mei sunt mai buni decat fundasii.
Acum sa fie vorba si de alte fineturi pe care nu le-am inteles? Sa vada SPMTul ca la numar fundasii sunt mai multi deci si rezerve de jucat? Si oare ce ar fi mai bine de jucat?
I don’t have a drinking problem, I have a drinking solution! 8)
mosmartin

Post by mosmartin »

SPMT nu calculeaza cati fundasi ai,etc.
El calculeaza doar notele estimate pentru urmatorul meci. Este si normal sa iti arate tactici diferite datorita faptului ca moralul si conditia fizica(singurele care influenteaza nota la un jucator deja antrenat, ordinul ramane constant) difera de la o zi la alta, uneori iti poate arata tactici diferite in aceeasi zi.
El recomanda strict jucatorii care vor scoate notele cele mai mari in meciul urmator.

Si ca sa raspund si altcuiva, SPMT e util la inceput, apoi rar mai are ceva de-a face cu strategia pentru meciuri, doar pentru calculatul jucatorilor, rubrica ce in ASPT nu exista.

ASPT in schimb mi se pare foarte util si pentru cei mai vechi,sau care stiu jocul, doar prin prisma faptului ca nu stai sa-ti calculezi totalul pe linii si o face el pentru tine. Eu am multe meciuri cu boti castigate la 1,2 goluri(cu cei de la tineret) in zile in care mi-am permis sa-mi menajez echipele 1 si 2 pentru alte meciuri. Fara asta nu as fi jucat asa, pentru ca stiam exact ca voi castiga si ca nu risc nimic.
Toreadoru
Assistant Coach

Post by Toreadoru »

Nu ai inteles intrebarea mea
Eu ma intrebam de ce in acelasi timp o varianta de SPMT imi da echipa cea mai buna 352 si alta 532?
S-a schimbat ceva in joc cu formulele de calcul si au updatat in SPMT?
I don’t have a drinking problem, I have a drinking solution! 8)
mosmartin

Post by mosmartin »

Ba am inteles intrebarea ta,numai ca raspunsul nu a fost numai pentru tine.

Ma indoiesc ca SPMT iti arata tactici diferite de joc de la o versiune la alta asta daca te uiti la amandoua inainte de aceeasi simulare si sunt updatate amandoua.

Am avut si eu ambele versiuni si nu am observat asta.
Daimon

Post by Daimon »

voi cu ce jucati impotriva 5-3-2 zis defensiv?
Post Reply

Return to “Discutii/Intrebari SoccerProject (ro)”