nu pot concedia

Discutii libere despre orice subiect

Moderator: Romanian Moderators

Black_eagle
Member of the Soccer Project Association

Post by Black_eagle »

bravo tie..oricum stiu ca si cu un Sw se pot face bani.dar ai lui au totzi (fara nici o exceptie :shock: :shock: :shock: )peste 27 ani.si nici unu nu are peste 75%..asa ca nu cred in strategii etc.etc .intr-o saptamana se lasa prevad eu.
P.S. intradevar limita e de 16 dar am gresit eu la numarat..avea 11 pe lista
Image
Image
mosmartin

Post by mosmartin »

Omul si-a luat SW ca sa poata scapa repede si usor de ei cand reconstruieste, nu trebuie neaparat sa renunte la echipa. Mai ales ca ceilalti jucatorii ii vinde la pretul pietei,deci strange bani.

Probabil ca vrea omu' sa cheltuie toti banii odata iar SW ii va concedia cel mai probabil. Plus ca nu cred ca a dat 200mii pe toti.
Black_eagle

Post by Black_eagle »

i-auzi..incurcate caile unora...de strategia asta chiar nu am mai auzit.
Image
Image
mosmartin

Post by mosmartin »

Pai nu e vorba de auzit, cel mai bine e sa ai strategia ta, nu sa copiezi pe altii.
Sau macar daca ai lua ce vezi mai bun de la astia mai buni ca tine.

Nici eu nu prea sunt de acord cu ce a facut el, probabil a vrut sa vada multi bani in banca inainte sa se apuce de cumparat tineri de la centru.

Oricum, 19M nu e o suma asa mare, chiar si pentru G si H.
sharky1990
Team Board Member

Post by sharky1990 »

mah voi alta treaba naveti :lol: :lol: :lol:
DoTy
Team President

Post by DoTy »

mosmartine sti doar k si cu 2 mil poti cumpara 5-6 tineri nuh ?=)) uite`ma exemplu :D u sti cel mai bine :))

PS: cu alea 20 mil eu imi fac toata echipa d la cap la coada =)) cu tineri cate 2 pe posturi cheltui 10 mil ... si alte 10 cate 2 pe CM si CB si CF k sunt mai scumpi dar sigur dau doar 10 pe 2 de celelalte posturi :))
Image
nihilist
Team Manager

Post by nihilist »

black_eagle, eu stiu ce vorbesc. pai mai omule, am zis eu ca o sa faca bani din transferul Sw-urilor?!! :)))
eu am zis ca o sa faca inca 3-4 mil din vanzarea celorlalti jucatori. SW-urile si le-a cumparat pt. ca sa poata vinde ceilalti pt. ca altfel nu il lasa programul. cum zicea mosmartin, dupa ce cumpara jucatorii, o sa concedieze Sw-urile.
si sincer, aprobandu-l pe doty, cred ca cu 25 de mil si cu mulllllllllllllllllllllllltttttttttttttttttttt timp petrecut pe lista de transferuri, si cu un skill fff bun la negociat ;) un manager poate cumpara 11-14 tineri ffff promitatori. + ca poate opta pt. varianta ieftina 5-3-2.
mosmartin

Post by mosmartin »

Mai baieti cu 20M se pot lua si 25 de tineri de la centru, poate chiar mai mult.

Beleaua este ca eu am avut 15 asemenea specimene, daca nu chiar mai bine si cred ca in curand scap de toti si imi completez pozitiile deficitare cu jucatori antrenati. De asta am spus ca 20M nu e o suma asa impresionanta. Inseamna maxim 4 jucatori.
DoTy
Team President

Post by DoTy »

o da aqu si depinde martin tu ai gresit k ai loat perfect neantreneati cu 5 mil.. cu bani aia trebuia sa iei jucator antrenat la ultimele 2 si cu skill mai mare de 90 la ele sau adunate peste 180... sa dea amandoua ... asta e singura greseala care zic k ai facut-o in rest ideea ta a fost bunicik
Image
warchilde

Post by warchilde »

o sa vezi ca ce ai zis tu aici nu prea e chiar asa...nu prea conteaza
napoleonard

Post by napoleonard »

mosmartin wrote:Nici eu nu prea sunt de acord cu ce a facut el, probabil a vrut sa vada multi bani in banca inainte sa se apuce de cumparat tineri de la centru.

Oricum, 19M nu e o suma asa mare, chiar si pentru G si H.
mie nici macar interesanta nu mi se pare ideea asta cu SW. de vandut nici macar in vise nu mai are cum sa-i vanda. bani pe ei a dat. a vandut restu si s-a ales cu 19 mil. cu banii astia nu face nici o branza, ptr a putea avea o echipa competitiva de F sau E (poate nici G). :cry:
cand eram in F am stat aproape o luna pe cumparaturi cu 1,5 mil. mi-am luat cate un jucator neantrenat pe fiecare post...cautam sa dau maxim !!!200k sau gratis :lol: . dupa un sezon cand au crescut am vandut la ei. binenteles ca nu au fost toti buni (poate unul sau doi nu am luat cat am dat)...dar am adunat 20 mil :wink: si per total strategia a fost productiva.

acuma fiecare cu strategia lui. ii doresc bafta
Image
DoTy
Team President

Post by DoTy »

cu 1 .5 mil mi-am loat 6 tineri 1 este praf la ala am loat tzeapa ... iar altu are o cal 99 alta 63 in rest toti perfecti :D poti sa intri sa`i privesti dak nu crzi :D important e sa te benoclezi in transferuri sa dai zeci de mesaje si sa ai mai multi pe lista in fiecare zi pe alt pos d ex azi imi propun sa iau LM caut 10 rm sa vad din 10 tre sa pacalesc eu 1 -2 manageri aqolo k sa cumpar LM cu 100-200-300k depinde si d ofertele celorlalti :>
Image
napoleonard

Post by napoleonard »

DoTy wrote:cu 1 .5 mil mi-am loat 6 tineri 1 este praf la ala am loat tzeapa ... iar altu are o cal 99 alta 63 in rest toti perfecti :D poti sa intri sa`i privesti dak nu crzi :D important e sa te benoclezi in transferuri sa dai zeci de mesaje si sa ai mai multi pe lista in fiecare zi pe alt pos d ex azi imi propun sa iau LM caut 10 rm sa vad din 10 tre sa pacalesc eu 1 -2 manageri aqolo k sa cumpar LM cu 100-200-300k depinde si d ofertele celorlalti :>
si chiar daca la unul ai luat tzapa...cand ii vinzi pe ceilalti 5 sigur o sa aduni de cel putin 3 ori suma investita :wink:

ps. sper in revansa in cupa...cupa romaniei :lol: :twisted:
Image
DoTy
Team President

Post by DoTy »

atata timp cat iau tineri iau pt mine sa i cresc sa ajung undeva sus :| nuh ?? normal dak mi se ofera stiu eu ... o suma mare pe 1 din ei ... accept si caut d suma aia alti 5-6 jucatori si tot asa :D
Image
mosmartin

Post by mosmartin »

[quote="DoTy"]o da aqu si depinde martin tu ai gresit k ai loat perfect neantreneati cu 5 mil.. /quote]
Unul singur am luat cu 5M si ala era CM cu calitatea ascunsa 100(atunci) si neagresiv. Bineinteles am cam gresit si s-a ales praful de el.

Oricum banii dati pe ei ii recuperez nu e problema, dar au aveam nevoie de jucatori intre 68-70 pe posturile deficitare, nu de jucatori pe care sa-i vand.

Cred ca ies toti la vanzare sezonul asta si mai cumpar neantrenati asa cand nu am ce face. :twisted: :twisted:

Ca bine zice X-tenzo ca un singur jucator i-a ajuns titular din aia de la centru de cand joaca jocul asta. :lol: :lol: :lol:
Post Reply

Return to “Discutii/Intrebari SoccerProject (ro)”