ma enerveaza

Discutii libere despre orice subiect

Moderator: Romanian Moderators

Black_eagle
Member of the Soccer Project Association

Post by Black_eagle »

Kosmin wrote:
Black_eagle wrote:
warchilde wrote:viola, eu ii iubesc pe oamenii aia...ca sunt amatori...ei ii cumpara, apoi tu le dai mesaj sa ii puna la transferuri ca o sa dea faliment si ii iei dupa 2 zile cu bani putini si salar mai mic :wink:

P.S. nu ai auzit de la mine :twisted: :lol: :lol: :lol:
ba nici vorba..jucatorii n-o sa ia un salar mai mic
ce sigur esti :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: pe ce se bazeaza aceasta siguranta a ta :roll: :roll: :roll: ca-s tare curios :?: :?: :?: :?: :?:
pe vasta mea experientza :D :D .acum serios poate ma insel dar o data am incercat sa cumpar un jucator (era CM avea 21 calitate globala,agresivitate 1 si bid-ul era de doar 500 k) ba si i-am dat salariu de 7 k si bonus de semnare de 1 milion pe un sezon si nu voia sa vina( mi-am permis avand in vedere ca echipei nu dadeam decat 800 k) deci am zis ca un total de 1,8 mil si salariu de 7 k nu i asa dezastruos).totusi el refuza sa-l accepte.. m-am mai uitat la istorie sa vad daca sigur i de la tineret si ca sa descopar ca jucatoru venise la respectiva echipa de la un tranfer gratis.deci daca la echipa avea contract mare el refuza sa semneze cu mine.
P.S. tot nu atzi inteles ceea ce am reusit atunci si aia este alta poveste.el avea un salariu pe 3 ani foarte mare.. eu i-am propus un salariu mult mai mic pe un an dar un bonus de semnare foarte mare care sa acopere diferentza deci el tot aceiasi bani i lua dar sub alta forma.. marea bucurie a fost cand la sfarsitul sezonului a acceptat acelasi salar(cu o mica marire si care totusi era pe masura valorii lui) fara a mai cere bonusul de semnare.
Last edited by Black_eagle on Thu Nov 15, 2007 9:31 pm, edited 4 times in total.
Image
Image
warchilde

Post by warchilde »

stai asa ca tu nu ai inteles....eu am zis ca vei lua jucatorul cu un salariu mai mic...nu cu muuuuult mai mic...daca are salar 70k, sa nu intelegi ca eu am zis ca il va lua cu salar de 7k.

apoi, am inteles f bine ce ai zis atunci..surpriza pe care ti-o comunic acum, era ca el ar fi acceptat acelasi salariu pe 3 sezoane chiar a doua zi dupa ce i-ai schimbat contractul :wink:
Black_eagle

Post by Black_eagle »

:shock: fara bonus??? dar oricum o data ce i-ai dat bonusul(sa-l convingi sa schimbe contractul )ce rost are ca-l schimbi a doua zi sau dupa un an?tot atat i oferi.pe parcursul acelui an el ia salariul mic
Image
Image
warchilde

Post by warchilde »

ei si tu acum..rost nu are, dar asa ca fapt divers....sa nu stai 1 sezon cu frica in san ca poate nu accepta :wink: :lol: :lol:
Daimon

Post by Daimon »

merge sa nu le mai dai bonusul de semnare? :shock:
mosmartin

Post by mosmartin »

Warchilde asta cred ca vrea sa va vada in faliment de va tot da sfaturi pe aici. :lol: :lol: :lol:
Viola

Post by Viola »

merge sa nu mai semneze far abonus de semnare
de exemplu eu am luat un jucator si a 2-a zi i-am reinnoit contractul fara bonusul d esemnare care era 200000 si a mai acceptat si 200 minus la salar :twisted:
Revenit cu Vulturii Lugoj
bunicutzu

Post by bunicutzu »

:idea:
Post Reply

Return to “Discutii/Intrebari SoccerProject (ro)”