AM MARE NEVOIE DE AJUTOR

Discutii libere despre orice subiect

Moderator: Romanian Moderators

Black_eagle
Member of the Soccer Project Association

Post by Black_eagle »

aha.deci avea imprumutul luat exact k mine si tot l-o lasat sa iasa cu mai mult de 2 milioane pe minus... acu nu mai inteleg
SI P.S. va rog eu mult cand mai dati qoute mai editati totusi ca deja luati o pagina numa o replica
Image
Image
cercel_jr

Post by cercel_jr »

Black_eagle wrote:aha.deci avea imprumutul luat exact k mine si tot l-o lasat sa iasa cu mai mult de 2 milioane pe minus... acu nu mai inteleg
SI P.S. va rog eu mult cand mai dati qoute mai editati totusi ca deja luati o pagina numa o replica
A cheltuit el undeva niste bani inainte sa-i vina jucatorii la echipa.
Altfel e imposibil.
Manager: cyp
Team: Fotbal Club Botosani

May the random be with me!
gabitza23
Team Board Member

Post by gabitza23 »

HMMM.....chiar nu am cheltuit......nush care e faza.....a fost ceva de genu:intr-o zi nu m-a lasat sa mai fac oferte..si in urmatoarea m-a lasat.....chiar nush dc?:(
bunicutzu

Post by bunicutzu »

cat mai ai de platit din imprumut?
gabitza23
Team Board Member

cam atata

Post by gabitza23 »

bunicutzu wrote:cat mai ai de platit din imprumut?
zice asa : You still have to make 51 weekly payments of € 53.241,00.
Mah bunicutzule chiar esty de treaba...te credeam mai intzepat...asa......da m-am inselat, din fericire :P
toate cele bune!!
warchilde

Post by warchilde »

bunicutu e intepat...daca iei un ac si i-l bagi undeva :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
bunicutzu

Post by bunicutzu »

haha warchilde :)

gabitza, observ tare multe amicale la tine cu aceeasi echipa, si toate in deplasare. de ce? oricum te-as sfatui sa te opresti ca nu se stie cine va da in gat si va baneaza pe amandoi.
altele ... nu stiu ce sa spun. e posibil sa fi fost un bug atunci cand te-a lasat sa faci a 2-a oferta. pentru ca daca ai -2M si ai cumparat jucatorii cu 2 respectiv 3M in 8 dec iar imprumutul e luat de 3 saptamani ... nu trebuia sa te lase sa faci oferta.
am intrebat cat mai ai din imprumut ca m-am gandit ca mai ai doar putin ... sub 500k ...
gabitza23
Team Board Member

Post by gabitza23 »

bunicutzu wrote:haha warchilde :)

gabitza, observ tare multe amicale la tine cu aceeasi echipa, si toate in deplasare. de ce? oricum te-as sfatui sa te opresti ca nu se stie cine va da in gat si va baneaza pe amandoi.
altele ... nu stiu ce sa spun. e posibil sa fi fost un bug atunci cand te-a lasat sa faci a 2-a oferta. pentru ca daca ai -2M si ai cumparat jucatorii cu 2 respectiv 3M in 8 dec iar imprumutul e luat de 3 saptamani ... nu trebuia sa te lase sa faci oferta.
am intrebat cat mai ai din imprumut ca m-am gandit ca mai ai doar putin ... sub 500k ...
Da,intr-adevar am multe amicale cu echipa aia......aceea nu este echipa mea..este a unui prieten.....ma rog....se poate vedea ca nu am facut transferuri intre ele;chiar s-a intrat de pe acelasi calculator la ele....si nu joc amicalele pentru bani...l-am rugat pe prietenul ala sa faca el invitatiile fix ca sa nu se creada ca vreau sa fac bani..dar o sa gasesc alte metode sa joc meciuri si cu rezervele.....
Totusi, dc este asa ceva interzis..si dc as putea primi ban pt asa ceva?
bunicutzu

Post by bunicutzu »

este interzis sa joci multe meciuri impotriva aceleiasi echipe. ai avantaje necuvenite fata de ceilalti. si mai ales daca se joaca pe terenul aceleaiasi echipe ... si ce sa mai zic daca s-a si intrat de pe acelasi comp. serifii de unde sa-si dea seama ca sunteti 2 persoane diferite? daca cineva te raporteaza ... 90% esti banat.
warchilde

Post by warchilde »

daca s-a intrat si de pe acelasi comp si te raporteaza cineva, esti banat 100% nu 90%...nu mai face greseala asta....macar daca jucati, jucati si voi tur-retur...dar incercati sa nu exagerati...si cu siguranta nu mai intrati de pe acelasi calculator
gabitza23
Team Board Member

Post by gabitza23 »

bunicutzu wrote:este interzis sa joci multe meciuri impotriva aceleiasi echipe. ai avantaje necuvenite fata de ceilalti. si mai ales daca se joaca pe terenul aceleaiasi echipe ... si ce sa mai zic daca s-a si intrat de pe acelasi comp. serifii de unde sa-si dea seama ca sunteti 2 persoane diferite? daca cineva te raporteaza ... 90% esti banat.
da....intr-un fel ai dreptate.....trebe neaparat sa gasesc alte metode de a juca amicale.....iti dai seama ca dc vroiam sa trisez nu intram de pe acelasi computer....si in fond nu eu sunt avantajat..ca e avantajat el...ca jucam pe terenul lui...nuh?:D
Eventual poti sa-mi dai un id de mess sa mai vb...dc nu deranjez :D

Apropo...nu pot anula cumva meciurile..chiar am investit timp in socceproject si a inceput sa-mi placa :D
bunicutzu

Post by bunicutzu »

poti sa-mi scrii aici sau in joc. nu prea intru pe mess asa ca ar fi degeaba. cele care deja le-ai acceptat nu le mai poti anula :(
gabitza23
Team Board Member

Post by gabitza23 »

bunicutzu wrote:poti sa-mi scrii aici sau in joc. nu prea intru pe mess asa ca ar fi degeaba. cele care deja le-ai acceptat nu le mai poti anula :(
mda...greseala mea akolo.....ma rog....sper ca a fi bine...ca am inceput sa imi fac si eu o echipa akolo....am in cap tot felu de strategii...ma rog...un fel de hobby....ca sa imi mai distraga atentia de la munca si de la alte "indeletniciri" zilnice.....
Faza e ca eu stau in camin....si toti din camera avem echipe....intram de pe acelasi calc...nu facem transferuri...ma rog...dc te uiti bine o sa vezi ca mai sunt cu care joc cupe amicale : u utd, xs utd, CSS Zalau....(166 forever)
warchilde

Post by warchilde »

nashpa...dati mail la sherifi si explicati-le situatia...altfel creste riscul sa ramaneti fara echipe...si nu mai jucati intre voi :wink:
gabitza23
Team Board Member

Post by gabitza23 »

warchilde wrote:nashpa...dati mail la sherifi si explicati-le situatia...altfel creste riscul sa ramaneti fara echipe...si nu mai jucati intre voi :wink:

si cum ii dau mail la sheriff?:D
Post Reply

Return to “Discutii/Intrebari SoccerProject (ro)”