Inceputul perfect de cariera - pentru incepatori

Discutii libere despre orice subiect

Moderator: Romanian Moderators

Legiuitorul
Coach

Post by Legiuitorul »

Am gasit un jucator interesant: CM 22 de ani, calitate 66% si cere salariu 600 euro pe meci. Problema e ca are rezistenta 0 :/...Asta creste greu?
Daimon
Member of the Soccer Project Association

Post by Daimon »

creste normal, ca si celelalte calitati. cam 1 pct pe simulare.
Legiuitorul
Coach

Post by Legiuitorul »

Cam cum decurge o negociere pentru un jucator gratis.
Vad ca sunt si cate 52 de echipe interesate...
Ofer jucatorului un contract si daca ila ccepta ce se intampla?...se asteapta sa dea altcineva mai mult?
Susanu`
Team Manager

Post by Susanu` »

Legiuitorul wrote:Cam cum decurge o negociere pentru un jucator gratis.
Ofer jucatorului un contract si daca ila ccepta ce se intampla?...se asteapta sa dea altcineva mai mult?
din 52 de echipe sigur una da mai mult...jucatori gratisi buni si ieftini nu gasesti :)
Sezonul 22:Locul 1 in H.60 :)
Sezonul 23:va urma :D
Black_eagle

Post by Black_eagle »

Legiuitorul wrote:Cam cum decurge o negociere pentru un jucator gratis.
jucatorul nu accepta pe loc. sta 2 zile pe lista ( nu mai stiu sigur) si apoi alege pe cel care-i da cel mai mare salariu. totusi nu are rost sa te zbati pentru ei. in astfel de negocieri se ajunge la salarii de zeci de mii(adica de zeci de ori peste ceea ce itzi permiti tu)
Image
Image
Toreadoru
Assistant Coach

SPMT

Post by Toreadoru »

Du-te aici http://www.spmt.sohosted.com/index.php si da jos SPMT-ul, e un tool nepretuit pentru inceput. Te va ajuta si cu stadionul, ce trebuie facut, preturi bilete. Oricum nu vei stii sa faci echipa la inceput, asta iti va da o idee. Cel putin pentru H este suficient sa alegi echipa data de el
I don’t have a drinking problem, I have a drinking solution! 8)
euro_steaua
Team Manager

sal

Post by euro_steaua »

sa-ti faci centru de tineret........
Legiuitorul
Coach

Post by Legiuitorul »

Acum mi-am facut centru de tineret, mi-am pus reclama pe stadion si analizam ce jucatori imi mai trebuie pentru 3 meciuri pe zi...
CEntru de tineret este gata in 20 de zile. Cand o sa pot sa scot primul jucator de la tineret peste 20 de zile sau peste 20+ 60 :| ?
Last edited by Legiuitorul on Sat Apr 12, 2008 9:45 pm, edited 1 time in total.
Kosmin

Post by Kosmin »

Legiuitorul wrote:Acum mi-am facut centru de tineret, mi-am pus reclama pe stadion si analizam ce jucatori imi mai trebuie pentru 3 meciuri pe zi...
CEntru de tineret este gata in 20 de zile. Cand o sa pot sa scot primul jucator de la tineret?
60 de zile de la terminarea centrului :twisted: :twisted:
Legiuitorul
Coach

Post by Legiuitorul »

si eu imi faceam girji ca nu o sa fie coordonatorul de tineret la 100% pana cand o sa imi dea primul jucator :shock: :? :D
Black_eagle

Post by Black_eagle »

Legiuitorul wrote:si eu imi faceam girji ca nu o sa fie coordonatorul de tineret la 100% pana cand o sa imi dea primul jucator :shock: :? :D
scuza-l pe Kosmin nush de ce s-a facut asa de rau(numa vesti rele da). Primul junior vine in 20 zile de la terminarea centrului(deci 40 zile de acum). dupa aceea urmatorul va veni in 60 zile.Dar in aceste 60 zile ai timp sa-ti upgradezi centrul de tineret (profesional>dureaza 40 zile parca).dupaia daca ti-ai upgradat centrul urmatorul va veni la 30 zile.mai upgradezi odata(hyper-modern>60 zile) si apoi vei primi la fiecare 20 zile cate unul.
Edit:upgrade-urile le poti face una dupa alta ,eu ti-am explicat asa ca sa nu para lunga asteptarea :wink:
Last edited by Black_eagle on Sat Apr 12, 2008 9:58 pm, edited 1 time in total.
Image
Image
Kosmin

Post by Kosmin »

Black_eagle wrote:
Legiuitorul wrote:si eu imi faceam girji ca nu o sa fie coordonatorul de tineret la 100% pana cand o sa imi dea primul jucator :shock: :? :D
scuza-l pe Kosmin nush de ce s-a facut asa de rau(numa vesti rele da). Primul junior vine in 20 zile de la terminarea centrului. dupa aceea urmatorul va veni in 60 zile. in aceste 60 zile ai timp sa-ti upgradezi centrul de tineret (profesional>dureaza 40 zile parca).dupaia daca ti-ai upgradat centrul urmatorul va veni la 30 zile.mai upgradezi odata(hyper-modern>60 zile) si apoi vei primi la fiecare 20 zile cate unul.
mda uitasem ca de cand am afcut eu centru a trecut mult timp :roll: :roll: si nu m-am facut rau :twisted: paote doar cu unii :twisted: :twisted:
Legiuitorul
Coach

Post by Legiuitorul »

Asa si ca sa ma lamuresc complet, cat costa centrul profesional si cel hyper modern (constructie + taxa pe saptamana)?
Primul level a costat 500 000 + 5000 pe sapt si deja e destul pentru bugetul meu initial de 2M :oops:
(scuze daca informatia era in regulament)

De exemplu cu 50k puteam sa iau 2 jucatori de 17 ani cu cal. globala 40-45 (din cate am observat) asa ca investiatia facuta sper sa fie profitabila...

Si a doua intrebare: Cam cat dureaza sa imi ajunga stafful la 100%?
Black_eagle

Post by Black_eagle »

1.pai aia 5 k pe saptamana nu-s asa mult. i scoti cu un meci amical acasa(din biletele vandute). taxa la hyper modern eu platesc 20 k deci deduc ca la profesional platesti 10 k. cat despre celelalte nivele din cate imi amintesc 500 k costa fiecare nivel. tot atat vei da si pentru urmatorul si pentru ultimul.
2.staff-ul nu stiu cat dureaza pana ajunge la 100% intrucat depinde de cat avea cand l-ai luat. creste cam cu 15 -20% pe saptamana(nici aici nu mai stiu daca i un numar fix)
si P.S. ma indoiesc ca cu 50 k luai asa jucatori. jucatori de genul ala costa milioane. Fii rabdator si nu te arunca in transferuri pana nu vezi cu adevarat ce echipa ai. dureaza putzin dar astepta sa maximizezi totzi jucatorii ca sa vezi care is buni si care nu, , ce nu ai nevoie potzi vinde si cumpara altceva. joaca meciuri,castiga cat mai multe , fii atent la antrenament si...progresezi fara sa realizezi. acum in intersezon :roll: hibernam, dar liga e foarte antrenanta si zboara timpul :wink:
Image
Image
Legiuitorul
Coach

Post by Legiuitorul »

Scuze ma gandeam la 500K. Am vazut la transferuri efectuate sumele astea, nu am dat eu cu presupusul. In fine deocamdata nu stiu cum decurge practic un transfer, cunosc doar teoria.
Acum am vazut, ai dreptate, la un meci amical iau 10k, deci taxa saptamanala pentru tineret nu e o avere.

Multumesc tuturor pentru sfaturi, o sa revin curand cu intrebari noi. :oops: (consider ca regulamentul si FAQ nu-s indeajuns de stufoase pentru a intelege practic jocul si nici forumul nu contine chestii adevarat utile pentru incepatori, singura sansa e de a exeprimenta - si te arzi, sau de a cere sfaturi)
Post Reply

Return to “Discutii/Intrebari SoccerProject (ro)”