cum se calculeaza linile?
Moderator: Romanian Moderators
Re: cum se calculeaza linile?
Va rog sa ma lamuriti in 2 chestiuni si as vrea sa raspunda doar cei care se pricep:
1. in afara de formatie, tactici, agresivitate , mai trebuie setat si stilul (cat de ofensiv). in formula voastra nu apare nicaieri stilul . deci care e folosul lui ?
2. va rog sa exemplificati pe un meci real, aratand cum s-a calculat punctajul obtinut de una dintre linii, pe baza formulei date la inceputul topicului ? Am incercat si eu, si am obtinut o tampenie...
Multumesc.
1. in afara de formatie, tactici, agresivitate , mai trebuie setat si stilul (cat de ofensiv). in formula voastra nu apare nicaieri stilul . deci care e folosul lui ?
2. va rog sa exemplificati pe un meci real, aratand cum s-a calculat punctajul obtinut de una dintre linii, pe baza formulei date la inceputul topicului ? Am incercat si eu, si am obtinut o tampenie...
Multumesc.
1. Stilul influenteaza numarul de goluri dintr-un meci, nu suma pe linii.
2. Pune si tu un link la un meci, de preferinta unul in care macar o echipa a jucat "Fara Tactica" si iti arat eu cum se calculeaza.
2. Pune si tu un link la un meci, de preferinta unul in care macar o echipa a jucat "Fara Tactica" si iti arat eu cum se calculeaza.
Harder, better, faster, stronger
http://www.soccerproject.com/spnewl_gam ... D=21152036
nu stiu ce ts au alte echipe, dar echipa rapid de mai sus este a unui coleg de camin, are TS = 100.
am calculat impreuna cu el pentru linia de atac, si iese mereu la fel, pe linia de atac se obtine in jur de 8.
asta inseamna ori ca noi nu stim sa facem matematica (desi suntem la politehnica), ori formula aia e gresita. sau poate nu am inteles noi formula, de aceea te rog sa ma lamuresti tu cum calculezi. ms
[edit]
poftim calculul:
Att=(1+A/1000)/(7-S+H)*AttM*attack
Att=(1+70/1000)/(7-1+0,1)*(27/100)*(62+62+63)=
Att= 1,07 / 6,1 * 50,49
Att = 8,85
Rezultatul pe linia de atac ar trebui sa fie 42
nu stiu ce ts au alte echipe, dar echipa rapid de mai sus este a unui coleg de camin, are TS = 100.
am calculat impreuna cu el pentru linia de atac, si iese mereu la fel, pe linia de atac se obtine in jur de 8.
asta inseamna ori ca noi nu stim sa facem matematica (desi suntem la politehnica), ori formula aia e gresita. sau poate nu am inteles noi formula, de aceea te rog sa ma lamuresti tu cum calculezi. ms
[edit]
poftim calculul:
Att=(1+A/1000)/(7-S+H)*AttM*attack
Att=(1+70/1000)/(7-1+0,1)*(27/100)*(62+62+63)=
Att= 1,07 / 6,1 * 50,49
Att = 8,85
Rezultatul pe linia de atac ar trebui sa fie 42
Mda, nu e prea clar exprimat bonusul de la tactica.
Incearca asa:
Att=(1+A/1000)/(7-S+H)*(1+AttM)*attack
Incearca asa:
Att=(1+A/1000)/(7-S+H)*(1+AttM)*attack
Harder, better, faster, stronger
da acum merge pentru toate liniile. multumesc
Marcus , suntem in aceeasi divizie 

nu este echipa mea rapid_, este a colegului meu dragos pe care l-am "convertit" la soccerproject dupa aprox 1 an dupa ce ma apucasem eu...
echipa mea se zbate in div H inca vreo 15 sezoane de acum incolo
dar tu cine esti ? poate faceti blat
))))
[edit] cred ca esti zahana de pe locul 2... stai asa ca maine are dragos pe teren propriu cu ala de pe primul loc si are sanse sa faca egal...
echipa mea se zbate in div H inca vreo 15 sezoane de acum incolo

dar tu cine esti ? poate faceti blat

[edit] cred ca esti zahana de pe locul 2... stai asa ca maine are dragos pe teren propriu cu ala de pe primul loc si are sanse sa faca egal...
Marcus wrote:nu este echipa mea rapid_, este a colegului meu dragos pe care l-am "convertit" la soccerproject dupa aprox 1 an dupa ce ma apucasem eu...
echipa mea se zbate in div H inca vreo 15 sezoane de acum incolo![]()
dar tu cine esti ? poate faceti blat))))
DIn pacate nu l-a incurcat

pfff... e varza. stiu ca a avut singurul LF suspendat probabil ca din cauza asta a renuntat sa mai joace cu titularii si a adoptat alta formula 4-4-2...
oricum el mi-a zis ca vrea sa termine pe 11 sezonul asta. bafta tie daca promovezi
oricum el mi-a zis ca vrea sa termine pe 11 sezonul asta. bafta tie daca promovezi