Cine are SPFA si e in H? Urgent!

Discutii libere despre orice subiect

Moderator: Romanian Moderators

bizone
Member of the Soccer Project Association

Post by bizone »

napoleonard wrote:
Daimon wrote:cam aiurea regula asta, aparuta dupa atatia ani de SP. clar pe aia din ABC nu ii prea afecteaza.. asa ca..
da, nu pot sa zic ca ma afecteaza :twisted: :lol: :lol: :lol:
duci lipsa de ''laude'' ca nu te-a remarcat nimeni ca ai ajuns in B? :lol: :lol: :lol: :twisted:
POLI TIMISOARA!!!!

Image
Image
Kosmin

Post by Kosmin »

bizone wrote:
napoleonard wrote:
Daimon wrote:cam aiurea regula asta, aparuta dupa atatia ani de SP. clar pe aia din ABC nu ii prea afecteaza.. asa ca..
da, nu pot sa zic ca ma afecteaza :twisted: :lol: :lol: :lol:
duci lipsa de ''laude'' ca nu te-a remarcat nimeni ca ai ajuns in B? :lol: :lol: :lol: :twisted:
nu remarcam trisorii :twisted: :twisted: :twisted:
napoleonard

Post by napoleonard »

Kosmin wrote:
bizone wrote:
napoleonard wrote: da, nu pot sa zic ca ma afecteaza :twisted: :lol: :lol: :lol:
in DEX "trisor" inseamna altceva decat "schimb". poate prin history la tine la echipa gasim niste explicatii mai apropate de DEX. sau nu? :twisted: :twisted: :twisted:
Image
Kosmin

Post by Kosmin »

napoleonard wrote:
Kosmin wrote:
bizone wrote: duci lipsa de ''laude'' ca nu te-a remarcat nimeni ca ai ajuns in B? :lol: :lol: :lol: :twisted:
in DEX "trisor" inseamna altceva decat "schimb". poate prin history la tine la echipa gasim niste explicatii mai apropate de DEX. sau nu? :twisted: :twisted: :twisted:
pai mah ai ajuns din C in B nesportiv si neetic, cand ajungi intro divizie superioara fara sa meriti acel loc inseamna ca trisezi :twisted: :twisted:
dardar_3

Post by dardar_3 »

Kosmin wrote:
pai mah ai ajuns din C in B nesportiv si neetic, cand ajungi intro divizie superioara fara sa meriti acel loc inseamna ca trisezi :twisted: :twisted:

Napo e un simplu manager... daca i s-a oferit un job mai bun... a si plecat... pac-pac... :D tipic juventin :lol: Asta nu inseamna ca toti am face ca Napo... :D

Iar referitor la ultima parte a frazei tale :D Nenea Iancu de Timisoara e trisor? :roll:
Diavolo
Black_eagle

Post by Black_eagle »

dardar_3 wrote:
Kosmin wrote:

Napo e un simplu manager... daca i s-a oferit un job mai bun... a si plecat... pac-pac... :D tipic juventin :lol: Asta nu inseamna ca toti am face ca Napo... :D

Iar referitor la ultima parte a frazei tale :D Nenea Iancu de Timisoara e trisor? :roll:
pai tocmai l-au banat
Image
Image
napoleonard

Post by napoleonard »

Kosmin wrote:pai mah ai ajuns din C in B nesportiv si neetic, cand ajungi intro divizie superioara fara sa meriti acel loc inseamna ca trisezi :twisted: :twisted:
lasa-ma pe mine cu etica ca e o stiinta grea :wink: iar cu nesportiv iar sa ma lasi. pai eu am pierdut promovarea in B datorita randomului, 3 agaluri cu echipe din subsolul clasamentului. aia a fost etic ? :twisted: :lol:

si e mai etic sa schimbi decat sa iei jucatori de la echipe cunoscute fara ca ceilalti manageri sa aiba vreo sansa sa liciteze...asa ca las-o balta :wink:
Image
Black_eagle

Post by Black_eagle »

napoleonard wrote:
Kosmin wrote:pai mah ai ajuns din C in B nesportiv si neetic, cand ajungi intro divizie superioara fara sa meriti acel loc inseamna ca trisezi :twisted: :twisted:
lasa-ma pe mine cu etica ca e o stiinta grea :wink: iar cu nesportiv iar sa ma lasi. pai eu am pierdut promovarea in B datorita randomului, 3 agaluri cu echipe din subsolul clasamentului. aia a fost etic ? :twisted: :lol:

si e mai etic sa schimbi decat sa iei jucatori de la echipe cunoscute fara ca ceilalti manageri sa aiba vreo sansa sa liciteze...asa ca las-o balta :wink:
Randomul face parte din joc.deci e etic :? nu numa tu ai avut random. da numa tu ai ,, gasit o solutie "eu am pierdut promovarea in ultima etapa tot din cauza randomului ( in antepenultimul si penultimul meci).
P.S.si acuma daca te-a suparat cineva nu trebuie sa arunci acuze.
Last edited by Black_eagle on Wed Apr 16, 2008 10:38 pm, edited 2 times in total.
Image
Image
napoleonard

Post by napoleonard »

Black_eagle wrote:Randomul face parte din joc.deci e etic :? nu numa tu ai avut random. da numa tu ai ,, gasit o solutie "eu am pierdut promovarea in ultima etapa tot din cauza randomului ( in antepenultimul si penultimul meci).
P.S.si acuma daca te-a suparat cineva nu trebuie sa arunci acuze.
nu acuzam...e o practica des intalnita.
si schimbul de echipa face parte din joc. nu e trecut in regulament ca o chestie pe care daca o incalci te da afara. cum e sa ai mai multe echipe, sau mai stiu eu ce. corect? :wink: (si eu nu am schimbat una de E cu una de A; am schimbat doua echipe din divizii apropiate; si doar randomul a facut sa nu fie de aceeasi divizie, si chiar din aceeasi divizie....daca promovam urcam in aceeasi divizie :lol: )
Image
Black_eagle

Post by Black_eagle »

Si acum m-am uitat ca ai terminat pe locul 4 la 18 puncte (:shock: )de loc promovabil deci nu e vorba de random( pe care-l tot acuzi) cu 3 echipe de jos. ai 10 infrangeri(:shock: ) si 5 egaluri(:shock: ). astea-s justificari. si sezonul trecut pe 5 ai terminat( deci e clar ca nu ai ratat la mustatza). si fix de 2 sezoane erai in C. deci de promovare.... nici nu venea vorba. bine ca esti descurcaretz ca altfel...nu stiu daca vedeai B-ul asa curand
Last edited by Black_eagle on Wed Apr 16, 2008 10:45 pm, edited 1 time in total.
Image
Image
napoleonard

Post by napoleonard »

Black_eagle wrote:Si acum m-am uitat ca ai terminat pe locul 4 la 18 puncte de loc promovabil deci nu e vorba de random. astea-s justificari. si sezonul trecut tot pe 5 ai terminat. si fix de 2 sezoane erai in C. deci de promovare.... nici nu venea vorba
te-ai uitat la sf campionatului :D . la jumatatea returului aveam meciuri cu echipe slabe...dupa 3 egaluri am trecut la reintinerirea echipei si am jucat aproape tot sf de sezon cu maxim 80% TS :wink: ...si ce daca am stat 2? e o regula sa promovezi dupa 5 sau 6? :lol: :lol: :lol: se poate si din prima daca te tin balamalele :lol:

ps. nu ma justific si nu ma intereseaza parerea nimanui. da absolut a nimanui. dar daca toti nestiutorii se baga in vorba macar sa stie despre ce e vorba :wink:
Image
Black_eagle

Post by Black_eagle »

pai am zis ca erai de 2 sezoane in C ca sa nu zici ca acu 3 sezoane s-a intamplat" randomul". :P
Last edited by Black_eagle on Wed Apr 16, 2008 10:48 pm, edited 1 time in total.
Image
Image
napoleonard

Post by napoleonard »

Black_eagle wrote:pai am zis ca erai de 2 sezoane ca sa nu zici ca acu 3 sezoane s-a intamplat" randomul"
uite ce ai scris :lol: :lol:
Black_eagle wrote:si fix de 2 sezoane erai in C. deci de promovare.... nici nu venea vorba
paote ti-a mancat randomul cuvinetele :twisted: :lol: :lol: :lol:
Image
Black_eagle

Post by Black_eagle »

dap. nu m-am facut bine inteles. dar la asta m-am referit.conjunctia"deci " arata o concluzie la toata fraza nu doar la propozitia precedenta( singura pe care ai luat-o.)
Black_eagle wrote:ai terminat pe locul 4 la 18 puncte (:shock: )de loc promovabil ..ai 10 infrangeri(:shock: ) si 5 egaluri(:shock: )
Black_eagle wrote: sezonul trecut pe 5 ai terminat( deci e clar ca nu ai ratat la mustatza).
Black_eagle wrote: fix de 2 sezoane erai in C
Black_eagle wrote: deci de promovare.... nici nu venea vorba. bine ca esti descurcaretz ca altfel...nu stiu daca vedeai B-ul asa curand
Last edited by Black_eagle on Wed Apr 16, 2008 10:56 pm, edited 1 time in total.
Image
Image
napoleonard

Post by napoleonard »

Black_eagle wrote:dap. nu m-am facut bine inteles. dar la asta m-am referit. de promovare nici nu venea vorba daca ai terminat pe 5 si pe 4
da mai. sa nu fiu rau. am inteles de la inceput, dar din formularea ta se putea intelege si altceva.

nu tot timpul stii ca promovezi in ultima etapa...daca ai 20 pct de loc 1 si 2 e clar ca aflii si mai repede ca nu promovezi. :lol: eu imi calculasem desfasurarea returului. si 8 pct pierdute cu echipe slabe, in C conteaza la promovare. si ca sa nu mai sper aiurea pana in ultim etapa m-am pus pe cumparaturi. daca te uiti, in ultim etape am jucat cu echupa a 2 si a 3.
Image
Post Reply

Return to “Discutii/Intrebari SoccerProject (ro)”