Kosmin wrote:pai mah ai ajuns din C in B nesportiv si neetic, cand ajungi intro divizie superioara fara sa meriti acel loc inseamna ca trisezi
lasa-ma pe mine cu etica ca e o stiinta grea iar cu nesportiv iar sa ma lasi. pai eu am pierdut promovarea in B datorita randomului, 3 agaluri cu echipe din subsolul clasamentului. aia a fost etic ?
si e mai etic sa schimbi decat sa iei jucatori de la echipe cunoscute fara ca ceilalti manageri sa aiba vreo sansa sa liciteze...asa ca las-o balta
Kosmin wrote:pai mah ai ajuns din C in B nesportiv si neetic, cand ajungi intro divizie superioara fara sa meriti acel loc inseamna ca trisezi
lasa-ma pe mine cu etica ca e o stiinta grea iar cu nesportiv iar sa ma lasi. pai eu am pierdut promovarea in B datorita randomului, 3 agaluri cu echipe din subsolul clasamentului. aia a fost etic ?
si e mai etic sa schimbi decat sa iei jucatori de la echipe cunoscute fara ca ceilalti manageri sa aiba vreo sansa sa liciteze...asa ca las-o balta
Randomul face parte din joc.deci e etic nu numa tu ai avut random. da numa tu ai ,, gasit o solutie "eu am pierdut promovarea in ultima etapa tot din cauza randomului ( in antepenultimul si penultimul meci).
P.S.si acuma daca te-a suparat cineva nu trebuie sa arunci acuze.
Last edited by Black_eagle on Wed Apr 16, 2008 10:38 pm, edited 2 times in total.
Black_eagle wrote:Randomul face parte din joc.deci e etic nu numa tu ai avut random. da numa tu ai ,, gasit o solutie "eu am pierdut promovarea in ultima etapa tot din cauza randomului ( in antepenultimul si penultimul meci).
P.S.si acuma daca te-a suparat cineva nu trebuie sa arunci acuze.
nu acuzam...e o practica des intalnita.
si schimbul de echipa face parte din joc. nu e trecut in regulament ca o chestie pe care daca o incalci te da afara. cum e sa ai mai multe echipe, sau mai stiu eu ce. corect? (si eu nu am schimbat una de E cu una de A; am schimbat doua echipe din divizii apropiate; si doar randomul a facut sa nu fie de aceeasi divizie, si chiar din aceeasi divizie....daca promovam urcam in aceeasi divizie )
Si acum m-am uitat ca ai terminat pe locul 4 la 18 puncte (:shock: )de loc promovabil deci nu e vorba de random( pe care-l tot acuzi) cu 3 echipe de jos. ai 10 infrangeri(:shock: ) si 5 egaluri(:shock: ). astea-s justificari. si sezonul trecut pe 5 ai terminat( deci e clar ca nu ai ratat la mustatza). si fix de 2 sezoane erai in C. deci de promovare.... nici nu venea vorba. bine ca esti descurcaretz ca altfel...nu stiu daca vedeai B-ul asa curand
Last edited by Black_eagle on Wed Apr 16, 2008 10:45 pm, edited 1 time in total.
Black_eagle wrote:Si acum m-am uitat ca ai terminat pe locul 4 la 18 puncte de loc promovabil deci nu e vorba de random. astea-s justificari. si sezonul trecut tot pe 5 ai terminat. si fix de 2 sezoane erai in C. deci de promovare.... nici nu venea vorba
te-ai uitat la sf campionatului . la jumatatea returului aveam meciuri cu echipe slabe...dupa 3 egaluri am trecut la reintinerirea echipei si am jucat aproape tot sf de sezon cu maxim 80% TS ...si ce daca am stat 2? e o regula sa promovezi dupa 5 sau 6? se poate si din prima daca te tin balamalele
ps. nu ma justific si nu ma intereseaza parerea nimanui. da absolut a nimanui. dar daca toti nestiutorii se baga in vorba macar sa stie despre ce e vorba
dap. nu m-am facut bine inteles. dar la asta m-am referit.conjunctia"deci " arata o concluzie la toata fraza nu doar la propozitia precedenta( singura pe care ai luat-o.)
Black_eagle wrote:ai terminat pe locul 4 la 18 puncte (:shock: )de loc promovabil ..ai 10 infrangeri(:shock: ) si 5 egaluri(:shock: )
Black_eagle wrote: sezonul trecut pe 5 ai terminat( deci e clar ca nu ai ratat la mustatza).
Black_eagle wrote: fix de 2 sezoane erai in C
Black_eagle wrote: deci de promovare.... nici nu venea vorba. bine ca esti descurcaretz ca altfel...nu stiu daca vedeai B-ul asa curand
Last edited by Black_eagle on Wed Apr 16, 2008 10:56 pm, edited 1 time in total.
Black_eagle wrote:dap. nu m-am facut bine inteles. dar la asta m-am referit. de promovare nici nu venea vorba daca ai terminat pe 5 si pe 4
da mai. sa nu fiu rau. am inteles de la inceput, dar din formularea ta se putea intelege si altceva.
nu tot timpul stii ca promovezi in ultima etapa...daca ai 20 pct de loc 1 si 2 e clar ca aflii si mai repede ca nu promovezi. eu imi calculasem desfasurarea returului. si 8 pct pierdute cu echipe slabe, in C conteaza la promovare. si ca sa nu mai sper aiurea pana in ultim etapa m-am pus pe cumparaturi. daca te uiti, in ultim etape am jucat cu echupa a 2 si a 3.