Nr accidentari pe sezon

Discutii libere despre orice subiect

Moderator: Romanian Moderators

Skulder
Member of the Soccer Project Association

Post by Skulder »

eu am 14 pana acuma dar majoritatea au fost pe minim 5 zile si maximul a fost 12 la un LM titular
sir.alex.ferguson
Team President

Post by sir.alex.ferguson »

EU momentam am decat 3 accidentati se pare ca sunt norocos.
Team:Fc Manchester Pitesti
Manager:sir.alex.ferguson

25=>H.1392-(?)
georgicu
Team Board Member

Post by georgicu »

10 accidentari :? dar nu asta e important
conteaza mai mult pe ce perioade se accidenteaza. la mine sezonu asta am avut 4 jucatori accidentati pe 7 zile pt FRACTURA LA DEGET ce joaca cu degetu dao dreaq de treaba :(
“When you see a good move, look for a better one”
.::Sez21::. H.84 (1)
.::Sez22::. G.28 (1)
.::Sez23-24::. F.10 (4)(1)
.::Sez25-26::. E.4 (7)(2)
.::Sez27-29::. D2 (8)(7)(?) a 3-a oara e cu noroc :)
Kosmin

Post by Kosmin »

georgicu wrote:10 accidentari :? dar nu asta e important
conteaza mai mult pe ce perioade se accidenteaza. la mine sezonu asta am avut 4 jucatori accidentati pe 7 zile pt FRACTURA LA DEGET ce joaca cu degetu dao dreaq de treaba :(
dar chivu cand a fost accidentat la metatarsianu 5 si a stat vreo 6 luni parca :lol: :lol: :lol: pai orice accidentare cat de banala si de ras poate fi la prima vedere pt sportiviid e performanta atarna foarte greu si poate influenta ff mult :D :D :D
be_best
Team President

Post by be_best »

Inca o accidentare: titular de 84 gr pe 7 zile.
AM FACUT 22 ACCIDENTARi: jumatate au fot titulari...

Am o bafta! Intradevar detin record la accidentari. Nu stiu ce sa mai fac - de 2 sezoane ma omoara astia - am schimbat si maseorul. Sa il mai las si pe asta - poate trece perioada asta? Sau ce naiba sa fac, ca ma scot din sarite chestiile astea...

Prevad ca nu mai prin locul 1 dak o tin tot asa cu indisponibilii!
Rapid... Clubul notru drag, ce mult te iubim... La bine la greu... Fluturam, steagul alb-visiniu!
S20/21/24/25/28 - H/G/F/E/D 1st
S29 - C?
Reforma in sanatate - Oportunitate financiara!
Aici esti pe Teren Sportiv - aici faci sport!
DoTy
Team President

Post by DoTy »

21 am avut dar am vandut azi 1 atacant care se accidentase de 3 ori si am ramas cu 18 accidentati .;)) be_best detinem recordul suntem pe podium sincer nu ma asteptam sa fi in fata mea :)) eu am facut 12 intr-o sapt :D sper sa nu mai fac .... sa raman asa vreau sa fiu ultimu la capitolu asta
Image
cristalqw
Team Manager

Post by cristalqw »

Buna ideea cu urmarit numarul de accidentati. Totusi, pentru a putea trage o concluzie, numarul de accidentati trebuie corelat cu numarul meciurilor jucate de jucator si eventual (daca isi noteaza cineva asa ceva) cu numarul de zile cat a fost jucatoruil indisponibil. Asta ti-ar da o idee mai aproape de realitate. Ca sa nu mai zic ca pentru big picture mai intervin o gramada de factori imposibil de contabilizat : varsta jucatorilor accidentati (tinerii si batrani sunt mai susceptibili la accidentari), predispozitia fiecarui jucator (skill-ul rezistenta e cel mai important), cate meciuri joaca fiecare jucator pe zi, eventual si numarul de antrenamente, fiindca o gramada de accidentari apar in timpul antrenamentelor.
Ramanem insa la ce avem si nu putem decat sa banuim de ce sunt perioade cu multi accidentati.
Succese :!:
Last edited by cristalqw on Mon May 19, 2008 12:43 pm, edited 1 time in total.
Arguing on internet is like participating at Special Olympics. Even if you win, you are still retarted.
www.invictawatch.com
kennyanu

Post by kennyanu »

eu unu m-am luat dupa bunicul..si ii las la antrenament doar la ultima simulare si la prima...(dak sunt la maxim)....in rest toti au un meci p zi la mn...acu si voi dak ii fortati, normal k se accidenteaza...
Revenit :)
Viola

Post by Viola »

acum eu nu am numarat exact cate accidentari am pe sezon dar in general sunt peste 10. Cel mai grav de cand joc SP s-a terminat acum si sper sa nu se mai accidenteze. S-a accidentat pe 7 zile dupa care cand a ajuns la 100% s-a accidentat la antrenament pt 5 zile si era si titular :evil:
Revenit cu Vulturii Lugoj
cristalqw
Team Manager

Post by cristalqw »

Viola, titularul tau si-a dorit ata de mult sa revina in meciuri si sa nu-si piarda locul de titular, ca a tras tare la antrenament si...s-a vazut urmarea!
Arguing on internet is like participating at Special Olympics. Even if you win, you are still retarted.
www.invictawatch.com
Viola

Post by Viola »

cristalqw wrote:Viola, titularul tau si-a dorit ata de mult sa revina in meciuri si sa nu-si piarda locul de titular, ca a tras tare la antrenament si...s-a vazut urmarea!
:lol: :lol: :lol:
Revenit cu Vulturii Lugoj
sharky1990
Team Board Member

Post by sharky1990 »

am si yo 3 si alea pe perioade scurte :D
be_best
Team President

Post by be_best »

Ce sa zic.... nu am jucatori batrani. In acelasi timp au peste 20 toti. Cred ca incerc chestia cu relaxatul la antrenamente: sa nu ii mai antrenez la rezistenta. In rest ce sa zic... mai pastrez pana la sf sez maseorul asta - si atunci cred ca fac curat dak o tine tot asa.

Fac restructurari (VREAU IN LIGA ;) ): schimb antrenorii si pe cel de la tineret si pe toti... :lol:

:arrow: Si DOTY..... sincer sper sa nu ne mai intrecem la indisponibili - eu zic sa mai lasam locul altora ca prea am stat in fata. Mancam painea oamenilor.
Rapid... Clubul notru drag, ce mult te iubim... La bine la greu... Fluturam, steagul alb-visiniu!
S29 - C?
DoTy
Team President

Post by DoTy »

asha e frate eu mi-am schimbat maseorul ala si deocamdata doar 2 accidentati am avut 2 rezerve care s-au accidentat la antrenament deci ne interesant ce e de rezerva :D
Image
be_best
Team President

Post by be_best »

Ink o accidentare, dar numai pe o zi.... sa fie semn bun sau rau? :lol: :lol: :lol:

Am 5 accidentari in mom de fata...
S29 - C?
Post Reply

Return to “Discutii/Intrebari SoccerProject (ro)”