Nr accidentari pe sezon
Moderator: Romanian Moderators
-
- Team President
10 accidentari
dar nu asta e important
conteaza mai mult pe ce perioade se accidenteaza. la mine sezonu asta am avut 4 jucatori accidentati pe 7 zile pt FRACTURA LA DEGET ce joaca cu degetu dao dreaq de treaba

conteaza mai mult pe ce perioade se accidenteaza. la mine sezonu asta am avut 4 jucatori accidentati pe 7 zile pt FRACTURA LA DEGET ce joaca cu degetu dao dreaq de treaba

“When you see a good move, look for a better one”
.::Sez21::. H.84 (1)
.::Sez22::. G.28 (1)
.::Sez23-24::. F.10 (4)(1)
.::Sez25-26::. E.4 (7)(2)
.::Sez27-29::. D2 (8)(7)(?) a 3-a oara e cu noroc
.::Sez21::. H.84 (1)
.::Sez22::. G.28 (1)
.::Sez23-24::. F.10 (4)(1)
.::Sez25-26::. E.4 (7)(2)
.::Sez27-29::. D2 (8)(7)(?) a 3-a oara e cu noroc

-
- Member of the Soccer Project Association
dar chivu cand a fost accidentat la metatarsianu 5 si a stat vreo 6 luni parcageorgicu wrote:10 accidentaridar nu asta e important

Inca o accidentare: titular de 84 gr pe 7 zile.
AM FACUT 22 ACCIDENTARi: jumatate au fot titulari...
Am o bafta! Intradevar detin record la accidentari. Nu stiu ce sa mai fac - de 2 sezoane ma omoara astia - am schimbat si maseorul. Sa il mai las si pe asta - poate trece perioada asta? Sau ce naiba sa fac, ca ma scot din sarite chestiile astea...
Prevad ca nu mai prin locul 1 dak o tin tot asa cu indisponibilii!
AM FACUT 22 ACCIDENTARi: jumatate au fot titulari...
Am o bafta! Intradevar detin record la accidentari. Nu stiu ce sa mai fac - de 2 sezoane ma omoara astia - am schimbat si maseorul. Sa il mai las si pe asta - poate trece perioada asta? Sau ce naiba sa fac, ca ma scot din sarite chestiile astea...
Prevad ca nu mai prin locul 1 dak o tin tot asa cu indisponibilii!
Rapid... Clubul notru drag, ce mult te iubim... La bine la greu... Fluturam, steagul alb-visiniu!
S20/21/24/25/28 - H/G/F/E/D 1st
S29 - C?
Reforma in sanatate - Oportunitate financiara!
Aici esti pe Teren Sportiv - aici faci sport!
S29 - C?
Buna ideea cu urmarit numarul de accidentati. Totusi, pentru a putea trage o concluzie, numarul de accidentati trebuie corelat cu numarul meciurilor jucate de jucator si eventual (daca isi noteaza cineva asa ceva) cu numarul de zile cat a fost jucatoruil indisponibil. Asta ti-ar da o idee mai aproape de realitate. Ca sa nu mai zic ca pentru big picture mai intervin o gramada de factori imposibil de contabilizat : varsta jucatorilor accidentati (tinerii si batrani sunt mai susceptibili la accidentari), predispozitia fiecarui jucator (skill-ul rezistenta e cel mai important), cate meciuri joaca fiecare jucator pe zi, eventual si numarul de antrenamente, fiindca o gramada de accidentari apar in timpul antrenamentelor.
Ramanem insa la ce avem si nu putem decat sa banuim de ce sunt perioade cu multi accidentati.
Succese
Ramanem insa la ce avem si nu putem decat sa banuim de ce sunt perioade cu multi accidentati.
Succese

Last edited by cristalqw on Mon May 19, 2008 12:43 pm, edited 1 time in total.
Arguing on internet is like participating at Special Olympics. Even if you win, you are still retarted.
www.invictawatch.com
www.invictawatch.com
-
- Member of the Soccer Project Association
acum eu nu am numarat exact cate accidentari am pe sezon dar in general sunt peste 10. Cel mai grav de cand joc SP s-a terminat acum si sper sa nu se mai accidenteze. S-a accidentat pe 7 zile dupa care cand a ajuns la 100% s-a accidentat la antrenament pt 5 zile si era si titular 

Revenit cu Vulturii Lugoj
Viola, titularul tau si-a dorit ata de mult sa revina in meciuri si sa nu-si piarda locul de titular, ca a tras tare la antrenament si...s-a vazut urmarea!
Arguing on internet is like participating at Special Olympics. Even if you win, you are still retarted.
www.invictawatch.com
www.invictawatch.com
-
- Team Board Member
Ce sa zic.... nu am jucatori batrani. In acelasi timp au peste 20 toti. Cred ca incerc chestia cu relaxatul la antrenamente: sa nu ii mai antrenez la rezistenta. In rest ce sa zic... mai pastrez pana la sf sez maseorul asta - si atunci cred ca fac curat dak o tine tot asa.
Fac restructurari (VREAU IN LIGA
): schimb antrenorii si pe cel de la tineret si pe toti... 
Si DOTY..... sincer sper sa nu ne mai intrecem la indisponibili - eu zic sa mai lasam locul altora ca prea am stat in fata. Mancam painea oamenilor.
Fac restructurari (VREAU IN LIGA

Rapid... Clubul notru drag, ce mult te iubim... La bine la greu... Fluturam, steagul alb-visiniu!
S29 - C?
S29 - C?
Ink o accidentare, dar numai pe o zi.... sa fie semn bun sau rau?

Am 5 accidentari in mom de fata...

Am 5 accidentari in mom de fata...
S29 - C?
S29 - C?