pierd puncte fff importante cu randomul asta...

Discutii libere despre orice subiect

Moderator: Romanian Moderators

cristalqw
Team Manager

Re: pierd puncte fff importante cu randomul asta...

Post by cristalqw »

Nici unul din cele 4 meciuri mentionate mai sus nu a "beneficiat" de random, toate rezultatele sunt consecinta tacticilor jucate (formula/stil/agresivitate) de ambele echipe in fiecare meci.
Parerea mea!
Fara suparare!
Succese!
Arguing on internet is like participating at Special Olympics. Even if you win, you are still retarted.
www.invictawatch.com
calin_g
Member of the Soccer Project Association

Post by calin_g »

Kosmin wrote:in cupa am jucat cu 218 si n-am luat rosu , ieri intr-un meci amical am jucat cu 220 si tot n-am luat rosu, si am mai jucat de vreo 2-3 ori asa si n-am luat rosu :mrgreen: :mrgreen:
pai daca ai echipa de domnisoare :twisted:
SP Club Inter 15
...........***...........
SP: a love and hate thing..
Kosmin

Post by Kosmin »

calin_g wrote:
Kosmin wrote:in cupa am jucat cu 218 si n-am luat rosu , ieri intr-un meci amical am jucat cu 220 si tot n-am luat rosu, si am mai jucat de vreo 2-3 ori asa si n-am luat rosu :mrgreen: :mrgreen:
pai daca ai echipa de domnisoare :twisted:
in echipa de titulari am unu de 50, in echipa 2 unu de 61 si in echipa 3 unu de 82 :twisted:
mac
Team Manager

Post by mac »

frumos iar, cu 6 puncte peste...mentionez ca am mai schimbat cate ceva prin lot,tactici,stil si ... 2-2

http://www.soccerproject.com/spnewl_gam ... D=17976091
kennyanu

Post by kennyanu »

mac wrote:frumos iar, cu 6 puncte peste...mentionez ca am mai schimbat cate ceva prin lot,tactici,stil si ... 2-2

urmatorul incearca mingi lungi :)
Revenit :)
Razvanica

Post by Razvanica »

Eh, macar ai avut vreme frumoasa :roll:
Harder, better, faster, stronger
calin_g

Post by calin_g »

kennyanu wrote:
mac wrote:frumos iar, cu 6 puncte peste...mentionez ca am mai schimbat cate ceva prin lot,tactici,stil si ... 2-2
urmatorul incearca mingi lungi :)
poate si formatia de joc are ceva de-a face cu rezultatele astea, pe langa random. in vreo 3 din meciuri ai jucat cu 3 fundasi contra 3 atacanti 3-4-3 vs 4-3-3. poate si asta sa conteze. nu-s eu in masura sa-ti dau sfaturi, dar in locul tau as incerca sa joc cu 4 fundasi cand adversarul joaca 4-3-3
SP Club Inter 15
...........***...........
SP: a love and hate thing..
mac
Team Manager

Post by mac »

poate si formatia de joc are ceva de-a face cu rezultatele astea, pe langa random. in vreo 3 din meciuri ai jucat cu 3 fundasi contra 3 atacanti 3-4-3 vs 4-3-3. poate si asta sa conteze. nu-s eu in masura sa-ti dau sfaturi, dar in locul tau as incerca sa joc cu 4 fundasi cand adversarul joaca 4-3-3
am jucat 4-3-3 dar nu scot pe linii cat scot 3-4-3...iar schita echipei e facuta pe 3-4-3
mac
Team Manager

Post by mac »

Razvanica wrote:Eh, macar ai avut vreme frumoasa :roll:
haz de necaz ... incerc foarte serios sa imi dau seama ce se intampla si daca gresesc eu unde??!!
Razvanica

Post by Razvanica »

mac wrote:
Razvanica wrote:Eh, macar ai avut vreme frumoasa :roll:
haz de necaz ... incerc foarte serios sa imi dau seama ce se intampla si daca gresesc eu unde??!!
Pai cand vezi asa ceva... doar haz de necaz mai poti face. Nu m-am uitat daca nu cumva ai ratat iar 11m :roll: Eu singurul sfat pe care ti-l pot da e sa joci fiecare meci la maxim, cu ce ai mai bun, si sa incerci sa variezi din cand in cand tactica, sa joci spre exemplu 2 meciuri in 3-4-3 loveste si goneste si dupa aia sa bagi un 4-3-3 cu mingi lungi sau un 4-4-2 fara tactici. Si in rest, rabdare si tutun, probabilitatile astea te pot nenoroci pe termen scurt, dar pe termen lung se echilibreaza.
cercel_jr

Post by cercel_jr »

De acord:
probabilitatile astea te pot nenoroci pe termen scurt, dar pe termen lung se echilibreaza
Cel putin asa am observat cand jucam serios. Tin minte ca am pierdut promovarea de 2 ori in ultimele 3 etape din cauza randomului, faceam egaluri cand trebuia sa castig fara probleme. Si invers ... castigam unele meciuri foarte foarte stranse, unde un egal era solutia echitabila.
Manager: cyp
Team: Fotbal Club Botosani

May the random be with me!
mac
Team Manager

Post by mac »

ma gandeam pe maine ca am meci important cu locul 2 la un 3-5-2 (pase), cu ceva mijlocasi ofensivi ... daca are cineva 3 minute sa isi dea cu parerea despre ce ar face el raman dator si eu cu un sfat :shock:
cro1981

Post by cro1981 »

mac wrote:ma gandeam pe maine ca am meci important cu locul 2 la un 3-5-2 (pase), cu ceva mijlocasi ofensivi ... daca are cineva 3 minute sa isi dea cu parerea despre ce ar face el raman dator si eu cu un sfat :shock:
Daca te uiti bine la el are 1 titular accidentat si 3 suspendati. Ai ceva avantaj.

Cu toti titularii scoate 125 acasa la 4-3-3 mingi lungi iar tu 130 in deplasare cu 3-4-3 loveste si goneste. Deci nu prea ar trebui sa ai probleme
Este greu sa inveti sa zbori ca un vultur cand ai ca profesori niste bieti curcani
cipriansimi

Post by cipriansimi »

mac wrote:ma gandeam pe maine ca am meci important cu locul 2 la un 3-5-2 (pase), cu ceva mijlocasi ofensivi ... daca are cineva 3 minute sa isi dea cu parerea despre ce ar face el raman dator si eu cu un sfat :shock:

eu as juca cu formatia care scot cel mai mult (cum ai zis tu cu 3-5-2)

daca tu in mod normal joci 3-4-3 incearca sa joci cu jucatorii care au ordin individual sub 1 pe ofensiv. chiar si jucatorii din aparare RB si LB ca tot nu mai ai ce pierde. in deplasare meciurile se castiga mai usor decat pe teren propriu. cu +1 in deplasare poti castiga un meci dar cu +1 acasa in majoritatea meciurilor iasa egal sau poti si sa pierzi.
Razvanica

Post by Razvanica »

Daca joci 3-5-2 nu vad de ce ai pune mijlocasii pe ofensiv. Cu 3-5-2 cel mai bine e "Pase" si daca poti sa pui si fundasii laterali pe "Ofensiv".
Post Reply

Return to “Discutii/Intrebari SoccerProject (ro)”