sal baieti. am si eu o intrebare.
cu tactica 5-3-2 - zid defensiv cel mai bine e sa pui toti fundasii la ordin individual normal?
Si mijlocasii e bine sa ii pui la ordin individual defensiv?
Sa caut deci mijlocasi care au calitati la deposedare si cap, iar la fundasi la fel?
dar stilul de joc? Stilul il setezi in functie de adversar? daca e un adv mai bun pui stil scazut
daca nu e prea bun pui stil ridicat?
deci 5-3-2 cu zid defensiv e mai bun decat 5-3-2 cu mingi lungi?
Da trebuie pus zid defensiv ca sa scoti maxim din linii. Stilul trebuie sa fie sub 50, pt ca joci defensiv.
Cu 5-3-2 se fac foarte multe egaluri. Mijlocasii sa nu fie pe ofensiv.
Eu inainte jucam mingi lungi si puneam mijlocasii pe atac dar e cam anapoda tactica pt 5-3-2.
Ti-am spus mijlocasii sa nu fie pe ofensiv. Atacantii ii lasi cu ordinele lor pe care le au, dar mijlocasii sa nu fie pe ofensiv ... doar normal ori altruism ori defensiv.
Buna, gabitza23 se poate trimite si la lazarvlad@gmail.com, sau unul din cei ce au acel fisier excel de la gabitza23, ca am incercat sa intru pe link lasat de gabitza23 dar spune ca fisierul nu mai exista.Thanks
hmmm eu as zice 5-4-1 fara tactici ...pare mai avantajos ...daca stai sa calculezi 0 + 0 + 0 = 0 iar la mingi lungi 8 - 10 -10 = -12 ... sau poate gresesc eu ?
Sez 23/26/27/28/29/30/31/35/36/37/40/41/42 Locul 1 in H / H / G / F / E / D / C / E / D / C / D / C / B
Gresesti tu ... e 8% pt 5 jucatori -10% pt 4 jucatori -10% pt 1 jucator. Daca cei mai buni jucatori ii ai in aparare cu siguranta iesi pe plus. Dealtfel, daca o iei cum spui tu ar iesi ca singura tactica cu + este loveste si goneste, restul ar fi 0 sau sub 0.