damn!Laur^^^ wrote:degeaba ... zice sa tiparim mesajul care ni la trimis ... sa punem parintii sa il semneze ... si sa il trimitem prin posta ... lol !
pe vremea mea nu era cu de-astea...
Moderator: Romanian Moderators
damn!Laur^^^ wrote:degeaba ... zice sa tiparim mesajul care ni la trimis ... sa punem parintii sa il semneze ... si sa il trimitem prin posta ... lol !
Daniy_EL wrote:dane, vezi ca ai undeva sus centru un butonash "Register". inregistreaza-ti nicku
Stii ceva? Eu zic cam asa:Anonymous wrote:Cei care au ales am o alta varianta ii rog sa o posteze aici pentru a o putea discuta.
E o falsa problema banii,si sa va spun de ce...pentru ca va garantez eu ca pana si andreyu,swordfish,gagarin sau alti baieti din g pot sa-si permita 100 000 (adica sa aibe 800 in cont),pentru ca exista o optiune de a face imprumuturi cu o dobanda acceptabila ca sa nu mai spun ca daca vrei sa faci transferuri sunt destui jucatori slabi care se vand cu o mare usurinta.Anonymous wrote: 2. Eu sunt pentru doua cupe: UNA - din care sa rezulte cei mai buni 32 (fara bani, cu meciuri amicale <Am>, cu toti doritorii) si A DOUA - gen Cupa Romaniei.
Exact asta de chestia asta incerc sa explic eu la cativa in ultima vreme...ca intre echipele din D si C si cele mai tari din E nu prea exista mari diferente.Anonymous wrote: PS. pentru mache: Nu ai fost foarte atent la ceea ce nu mi-a convenit mie la ultima editie a Cupei Romaniei. si anume nu ma deranja faptul ca in grupa mea au fost 3 echipe tari ci faptul ca in alte grupe a fost doar una! Ceea ce nu va mai fi cazul in viitoarea Cupa care va decide viitoarele participante in Ch.L.! Pentru ca vor fi cele mai bune 32 dintre echipele romanesti si diferentele intre grupe (ca valoare a echipelor) nu vor mai putea fi chiar foarte mari.
Incercare: sa vad daca acum merge sa ma semnez in original....Daniy_EL wrote:right!
de aia i-am si sugerat sa bage alt nick (bigplayer etc, vede el) si sa si-l inregistreze...
nu... acolo face calculatorul programul shi grupele... ceea ce ma deranjeaza.. pot sa pice cele mai bune 4 echipe intr-o grupaDaniy_EL wrote:brava dane, bine ca ai reusit![]()
apropo de cupa lui budist si de ce spunea mache (foarte bine de altfel): nu exista posibilitatatea de a-ti alege propriu program? adica sa se joace numai sambata... sau de a-ti face propriile grupe (sa nu mai existe situatii super aiurea: cum a fost cazurile budist, danbig unde au cazut in grupe super aiurea...)?
Pai nu exista posibilitatea asta inca...deci tre sa ne descurcam cu ce avem.Daniy_EL wrote:brava dane, bine ca ai reusit![]()
apropo de cupa lui budist si de ce spunea mache (foarte bine de altfel): nu exista posibilitatatea de a-ti alege propriu program? adica sa se joace numai sambata... sau de a-ti face propriile grupe (sa nu mai existe situatii super aiurea: cum a fost cazurile budist, danbig unde au cazut in grupe super aiurea...)?