Mentori
Moderator: Romanian Moderators
-
- Team Board Member
-
- Member of the Soccer Project Association
Salut,de abia acum am inteles la ce te refereai in mesajul respectiv.robert_11 wrote:vreau si eu un mentor. nu sunt chiar la inceput, dar totusi vreau sa mai invat cate ceva,. sunt in duv E, cine ma ia si pe mine? user: robert_11, da-ti-mi un mesaj care vrea sa ma ia.
Nu stiu daca ti-ar folosi sfaturile mele,adica totusi nu sunt decat cu o divizie in fata ta,dar daca vrei te pot consilia

Am si eu nevoie de un mentor
Doresc si eu putin ajutor de la un mentor, sunt momentan in D25 si nu vreau sa retrogradez. Desi am idee despre Soccerproject, totusi sunt unele intrebari la care nu am raspuns deocamdata.
Se ofera cineva sa ma ajute si pe mine? Nu sunt pisalog de felul meu
Va multumesc.
Se ofera cineva sa ma ajute si pe mine? Nu sunt pisalog de felul meu

Va multumesc.
-
... mai thor da baiatu i intr-o divizie superioara fata de a ta ... asa ca ai grija ce i zici sa nu te ajunga naibiGood Thor wrote:Poti sa intri pe mIRC
Daca da intra pe:
/server eu.undernet.org
/join #SoccerProject
... si voi incerca sa te ajut

***TITANII *** managed by Cretzu * SIMPLY the BEST *
season 6/7/8/10/12 - 1st in F228/E76/D26/C9/B3 ... 1st romanian in A league !!!
season 6/7/8/10/12 - 1st in F228/E76/D26/C9/B3 ... 1st romanian in A league !!!
-
Este o placere sa il sfatuiesc ... nu ma intereseaza in ce divizie sunt cei care au intrebari ... ideea este sa ii ajut sa se descurce indiferent in ce divizie sunt eu 
Asa ... acum este momentul pentru putina reclama
Canalul #SoccerProject este in fine inregistrat ... mai ramane sa fie "botezat" canalul de Sjarel ... adica sa declare ca acest canal este oficial al jocului SoccerProject ... dupa care sa dea un Newsletter in legatura cu acest canale
Sunteti liberi sa veniti pe canal sa faceti activivitate

Asa ... acum este momentul pentru putina reclama
Canalul #SoccerProject este in fine inregistrat ... mai ramane sa fie "botezat" canalul de Sjarel ... adica sa declare ca acest canal este oficial al jocului SoccerProject ... dupa care sa dea un Newsletter in legatura cu acest canale

Sunteti liberi sa veniti pe canal sa faceti activivitate

Daca-i judeci pe oameni, nu mai ai timp sa-i respecti.
nu am mirc
din pacate nu am mircul, cred ca cel mai bine e sa intreb aici
O prima intrebare - daca joc 4-3-3 sa zicem, cum fac sa joc cu 2 atacanti centrali si unul lateral?
jocul imi baga automat LF, CF, RF
si eu vreau LF, CF, CF
O prima intrebare - daca joc 4-3-3 sa zicem, cum fac sa joc cu 2 atacanti centrali si unul lateral?
si eu vreau LF, CF, CF
-
Re: nu am mirc
Hmmm ... pai simplu selectezi la postul RF si alegi un jucator pe care-l stii drept CF ... problema este urmatoarea daca procedezi asa ... calitatea jucatorului CF care va juca pe postul de RF se scade ... asta inseamna ca nu o sa joace asa de bine ... dar daca calitatea scazuta al CF-ului este mai mare decat al celui mai bun RF de al tau ... poti sa il bagi, poate obtii ceva rezultateloghin wrote:din pacate nu am mircul, cred ca cel mai bine e sa intreb aici
si eu vreau LF, CF, CF

De fapt multi manageri evita sa foloseasca jucatori pe alte posturi ... dar nu evita cand este vorba de posturile de CD si SW ... de exemplu la formula 3-4-3 ... pe postul de CD respectiv este bagat un jucator care ocupa postul de SW ... sau la o formula ultra defensiva 5-4-1 ... posturile de SW sunt ocupate de jucatorii care ocupa de regula postul CD

Sper ca ai inteles si ca te-am ajutat

Problema este ca CF-ul respectiv va juca ca RF si va prelua atributele unui RF, deci va pierde usor din calitati, pe langa asta nu pot sa-i dau sa fie targetman. Oricum, eu iti multumesc pentru raspuns, credeam ca poate exista o rezolvare la problema asta, dar se pare ca toti ne confruntam cu ea.Good Thor wrote:Hmmm ... pai simplu selectezi la postul RF si alegi un jucator pe care-l stii drept CF ... problema este urmatoarea daca procedezi asa ... calitatea jucatorului CF care va juca pe postul de RF se scade ... asta inseamna ca nu o sa joace asa de bine ... dar daca calitatea scazuta al CF-ului este mai mare decat al celui mai bun RF de al tau ... poti sa il bagi, poate obtii ceva rezultateloghin wrote:din pacate nu am mircul, cred ca cel mai bine e sa intreb aici
si eu vreau LF, CF, CF
De fapt multi manageri evita sa foloseasca jucatori pe alte posturi ... dar nu evita cand este vorba de posturile de CD si SW ... de exemplu la formula 3-4-3 ... pe postul de CD respectiv este bagat un jucator care ocupa postul de SW ... sau la o formula ultra defensiva 5-4-1 ... posturile de SW sunt ocupate de jucatorii care ocupa de regula postul CD
Sper ca ai inteles si ca te-am ajutat
O alta intrebare,
Cat de important este mijlocul in SP? Am vazut ca majoritatea managerilor prefera ori formule ofensive ori formule defensive, ori o combinatie intre cele 2 de ex.4-3-3 cu long balls (un fel de CA in opinia mea)
-
DA ... asa este CF-ul pus in postul de RF va avea atributiile de RF ... deci calitati mai slabeloghin wrote:Problema este ca CF-ul respectiv va juca ca RF si va prelua atributele unui RF, deci va pierde usor din calitati, pe langa asta nu pot sa-i dau sa fie targetman. Oricum, eu iti multumesc pentru raspuns, credeam ca poate exista o rezolvare la problema asta, dar se pare ca toti ne confruntam cu ea.
O alta intrebare,
Cat de important este mijlocul in SP? Am vazut ca majoritatea managerilor prefera ori formule ofensive ori formule defensive, ori o combinatie intre cele 2 de ex.4-3-3 cu long balls (un fel de CA in opinia mea)

Asa ... acum mijlocul ... in viziunea mea fara mijloc nu ai miscare ... adica in caz de atac trebuie sa ai jucatori care sa dea mingile la atacanti sau in caz de aparare sa suplineasca posturile de fundasi.
Deci dupa parerea mea calitatile pe compartimente ar trebui sa fie repartizate cam asa: aparare - 30 %, mijloc - 40 %, atac - 30 %

3-4-3 :)
Buuun, rationamentul cu 3-4-3 mi se pare logic.
Alta intrebare acum, daca un jucator s-a plafonat la o calitate e adevarat ca nu mai creste niciodata la calitatea aia?
Si inca una, la tactica passing, conteaza pasele la toti jucatorii in aceiasi masura sau exista unele discrepante, adica la mijlocasi mai mult, la fundasi mai putin
Alta intrebare acum, daca un jucator s-a plafonat la o calitate e adevarat ca nu mai creste niciodata la calitatea aia?

Si inca una, la tactica passing, conteaza pasele la toti jucatorii in aceiasi masura sau exista unele discrepante, adica la mijlocasi mai mult, la fundasi mai putin

-
Re: 3-4-3 :)
La prima intrebare ... da este adevarat ... daca este plafonat calitatea respectiva ... nu mai cresteloghin wrote:Buuun, rationamentul cu 3-4-3 mi se pare logic.
Alta intrebare acum, daca un jucator s-a plafonat la o calitate e adevarat ca nu mai creste niciodata la calitatea aia?![]()

La cea de-a 2 intrebare ... aici chiar nu stiu cum se procedeaza ... probabil ca pasele sunt influentate de calitatile jucatorilor ... sa iti spuna alti mentori poate ei stiu mai bine