... se tine cont de situatia clasamentului din sezonul asta ... asa a fost editia trecuta si asa cred ca va fi si acum ...PS. Nu e clar: maxim divizia D in sezonul asta sau pot participa si viitori retrogradati din C?
Echipele din UEFA pt viitoarea editie
Moderator: Romanian Moderators
-
- Member of the Soccer Project Association
***TITANII *** managed by Cretzu * SIMPLY the BEST *
season 6/7/8/10/12 - 1st in F228/E76/D26/C9/B3 ... 1st romanian in A league !!!
season 6/7/8/10/12 - 1st in F228/E76/D26/C9/B3 ... 1st romanian in A league !!!
-
- Member of the Soccer Project Association
Re: solutie rapida
O sugestie foarte buna ... o sa il analizez impreuna cu Daniy_El ... daca vom aplica acest criteriu cu siguranta nu va depasi 20 de echipe pretendentedanbigplayer wrote:Va dau o sugestie care ar putea fi atat criteriu de participare la eventualele preliminarii cat si "barem" minim de performanta :Good Thor wrote:... mdea lasati spamul asta ... aveti ceva solutii ? sugestii ? idei ?
Sa participe la preliminariii NUMAI echipele care pot scoate un total al liniilor (aparare+mijloc+atac) de MINIM 127 !!!
Asta ar simplifica mult lucrurile.
- In primul rand ca ar reduce foarte mult numarul candidatilor si cred ca s-ar putea organiza o cupa (SP) ELIMINATORIE de 16 sau chiar 32 (om avea atatia?) pana la sfarsitull lunii. De 16 sigur e timp daca incepe sapatamana viitoare. In orice caz se pot organiza usor cateva meciuri eliminatorii (amicale) directe tur-retur.
- In al doilea rand (si poate cel mai important)...chiar ar trebui sa fim reprezentati de echipe valoroase in aceasta cupa.
PS. Nu e clar: maxim divizia D in sezonul asta sau pot participa si viitori retrogradati din C?

Daca-i judeci pe oameni, nu mai ai timp sa-i respecti.
Cred ca pot participa si echipe clasate mai jos de divizia D.De pilda,Matadorii dar mai sunt vreo 2-3 echipe foarte tari pe care le urmaresc.
Apoi sincer nu stiu inca cine joaca in CL ca sa vedem cine ramane pe afara dintre echipele deja consacrate.
In fine,sugestia cu ratinguri de peste 127 mi se pare binevenita.
Apoi sincer nu stiu inca cine joaca in CL ca sa vedem cine ramane pe afara dintre echipele deja consacrate.
In fine,sugestia cu ratinguri de peste 127 mi se pare binevenita.