Eu cred k cel mai bine este ori sa renunti la echipa ori sa dai echipa altcuiva.
Dak te apuci sa vinzi jucatorii, vor fi putini romani(aproape 0) care sa aiba sanse sa cumpere. Doar dak imediat cum oferteaza un roman sa-i vinzi lui.
Ce ar trebui sa fac?
Moderator: Romanian Moderators
mey dupa 2 zile se poate accepta si o oferta la un pret mai mik daca accepta asha poate da cate un jucator la mai multi manageri romani care sa zic se inscriu pe o lista eu ca mi-a venit ideea sa pastreze si mie cel mai bun fundas central restul si la altii ,daca vrea sa cedeze echipa eu-s dispus sa renunt la ceea care o am acuma pentru a lui.Daca vrei da-mi privat in joc la user skulder,serios sunt si ?ti voi continua munca la echipa pe mai departe.
-
- Member of the Soccer Project Association
Sincer cred k cea mai buna alegere este sa lasi echipa unui alt manager in care ai tu incredere, iar acel manager sa renunte la fosta echipa.
Eu as propune sa fie kennianu acel manager dar stiu k el are echipa kenny deci nu cred k va vrea.
Managerul caruia ii dai echipa trebuie sa aiba SPMT, ceva experienta shi mult noroc (k sa nu i se accidenteze jucatorii cand ajunge in A
)
PS.: Ar trebui sa incepi o campanie de depunere a CV-urilor
k sa stabilesti dak urmasul tau va fi destul de bun.
Multumim "TITANULE" k ne-ai dat incredere shi ne-ai aratat k se poate
Eu as propune sa fie kennianu acel manager dar stiu k el are echipa kenny deci nu cred k va vrea.

Managerul caruia ii dai echipa trebuie sa aiba SPMT, ceva experienta shi mult noroc (k sa nu i se accidenteze jucatorii cand ajunge in A

PS.: Ar trebui sa incepi o campanie de depunere a CV-urilor

Multumim "TITANULE" k ne-ai dat incredere shi ne-ai aratat k se poate

Manager: cyp
Team: Fotbal Club Botosani
May the random be with me!
Team: Fotbal Club Botosani
May the random be with me!
Se pare ca nu-mi este permis sa predau echipa.Azi a fost ultima zi pentru mine si pentru Opereta.Daca cumva sjarel ii pemite lui unicool sa-mi preia echipa sa-mi scrie pe Titanii.Alegere grea,am lasat o echipa foarte frumoasa,creata cu greu si cu mare potential.Am crezut insa ca nu pot lasa ca prima echipa romaneasca din A sa moara.Sa va mai amintiti si de aptul pe aici.Sa va fie bine.