Ce ar trebui sa fac?

Discutii libere despre orice subiect

Moderator: Romanian Moderators

cercel_jr
Member of the Soccer Project Association

Post by cercel_jr »

Eu cred k cel mai bine este ori sa renunti la echipa ori sa dai echipa altcuiva.
Dak te apuci sa vinzi jucatorii, vor fi putini romani(aproape 0) care sa aiba sanse sa cumpere. Doar dak imediat cum oferteaza un roman sa-i vinzi lui.
Manager: cyp
Team: Fotbal Club Botosani

May the random be with me!
Skulder

Post by Skulder »

mey dupa 2 zile se poate accepta si o oferta la un pret mai mik daca accepta asha poate da cate un jucator la mai multi manageri romani care sa zic se inscriu pe o lista eu ca mi-a venit ideea sa pastreze si mie cel mai bun fundas central restul si la altii ,daca vrea sa cedeze echipa eu-s dispus sa renunt la ceea care o am acuma pentru a lui.Daca vrei da-mi privat in joc la user skulder,serios sunt si ?ti voi continua munca la echipa pe mai departe.
cercel_jr

Post by cercel_jr »

Sincer cred k cea mai buna alegere este sa lasi echipa unui alt manager in care ai tu incredere, iar acel manager sa renunte la fosta echipa.

Eu as propune sa fie kennianu acel manager dar stiu k el are echipa kenny deci nu cred k va vrea. :roll:

Managerul caruia ii dai echipa trebuie sa aiba SPMT, ceva experienta shi mult noroc (k sa nu i se accidenteze jucatorii cand ajunge in A :shock: :( )

PS.: Ar trebui sa incepi o campanie de depunere a CV-urilor :lol: k sa stabilesti dak urmasul tau va fi destul de bun.

Multumim "TITANULE" k ne-ai dat incredere shi ne-ai aratat k se poate :wink:
Manager: cyp
Team: Fotbal Club Botosani

May the random be with me!
kennyanu

Post by kennyanu »

mi-a mai lasat cineva echipa...o dau mai departe...d abia am timp sa am grija d a mea....parerea mea este sa o lasi....esti in culmea gloriei...ai fost cel mai bun manager pt ea. s-a sfarsit visul...tre sa stii knd sa pui punct...succes in viata de zi cu zi.
Revenit :)
aptul
Team Manager

Post by aptul »

Tin sa va anunt ca azi am preluat echipa Titanii.Este o onoare pentru mine sa preiau aceasta echipa dar si o mare durere,trebuie sa renunt la echipa pe care am format-o,am dus-o pana in B,m-am batut pentru cupa SP.I-am facut o propunere lui kenianu sa-mi preia echipa.Sper sa accepte.
kennyanu

Post by kennyanu »

vezi k ti-am raspuns in prv
Revenit :)
aptul
Team Manager

Post by aptul »

Se pare ca nu-mi este permis sa predau echipa.Azi a fost ultima zi pentru mine si pentru Opereta.Daca cumva sjarel ii pemite lui unicool sa-mi preia echipa sa-mi scrie pe Titanii.Alegere grea,am lasat o echipa foarte frumoasa,creata cu greu si cu mare potential.Am crezut insa ca nu pot lasa ca prima echipa romaneasca din A sa moara.Sa va mai amintiti si de aptul pe aici.Sa va fie bine.
ianu6666
Fan

...

Post by ianu6666 »

Pacat ca a renuntat Titanul. Mult noroc aptu' cu ea. Sper sa o aduci unde ii este locul in div. A. Mult succes!
Post Reply

Return to “Discutii/Intrebari SoccerProject (ro)”