Romania - un nou inceput

Discutii libere despre orice subiect

Moderator: Romanian Moderators

Ka$mIR
Member of the Soccer Project Association

Post by Ka$mIR »

jar wrote:
Ka$mIR wrote:Cred ca te inseli amarnic! :lol: cu cei trei!
Imi pare rau dar eu nu voi mai posta pe acest topic!
Aci m-ai prins. Ce-i drept nu pot baga mana in foc decat pentru mine...
Imi pare rau ca nu pot sa-mi respect decizia! de mai sus,dar trebuie sa postez neaparat!
Cred ca nu ai reusit sa ii convingi pe toti sa fie de partea ta, sau ai reusit dar cred ca au observat si eu ca eu nu am gresit cu nimica, fata de ei. Poate uni dintre ei nu si-au dat seama, dar cu siguranta o sa-si dea seama toti, rand pe rand!
Bafta la toti! Si va rog sa incetati cu cearta ca nu este frumos ca pentru mine si pentru jar sa sufere toata comunitatea romanilor din soccerproject!
Federatia Romana De SoccerProject
Manager Ka$mIR
Image
jar
Team Board Member

Post by jar »

Hait ca a mai aparut unul : Raducu ! Tot victima de-a ta...
Ka$mIR

Post by Ka$mIR »

te rog sa citesti daca esti baiat intelgent! Regulile de la transferuri si sa vazi cum a postat el! Si dupa aia te rog sa imi spui daca am procedat corect sau nu!!
Manager Ka$mIR
Image
jar
Team Board Member

Post by jar »

Ka$mIR wrote:te rog sa citesti daca esti baiat intelgent! Regulile de la transferuri si sa vazi cum a postat el! Si dupa ai ate rog sa imi spui daca am procedat sau nu corect!
Mare atentie la ce declari, sa nu intri in contradictie cu ce ai declarat anterior !
Mda... Nu ai zis ca nu le-ai sters tu... Te-ai exprimat diplomatic.
Ka$mIR

Post by Ka$mIR »

kennyanu wrote:De acum inainte vom folosi modelul cehesc pentru piata de transferuri,mai exact:

Un singur post pentru un jucator!
One Post for each player!

Incepand de azi toate posturile care nu se vor incadra in acest model vor fi sterse!

Mai multe posturi sunt acceptate pt topicurile: Cumpar
More post are accepted for the topics: Buying/Searching For

Pt a fi mai explicit....sunt interzise posturile gen: up sau sus.....
puteti discuta despre jucator cu alt manager in cadrul topicului
Raducu wrote:[VAND] CM-24y,78%,58ag...RM-27y,86%,68ag...LF-27y,80%,78ag

Asta era titlul...ca l-am postat si in limba engleza si olandeza si germana, deci se poate vedea si acolo.
Poti trage si tu o concluzie? Daca esti corect!
Manager Ka$mIR
Image
jar
Team Board Member

Post by jar »

Pe cuvantul meu ca sunt corect .
In limba engleza, " One Post for each player ! " inseamna " Un post pentru fiecare jucator " . Deci n-ar trebui sa pui doi intr-un post...
Dar, mesajul din limba romana, spune ca pentru un jucator poti pune un singur post ( nu mai multe ). Nu spune ca intr-un post poti pune un singur jucator.
Si suntem la forumul romanesc.
Lucru confirmat si de Kennyanu la discutia cu Raducu.
Deci e o problema de interpretare.
Aici vine indemanarea adevaratului moderator : Cand nu sunt toate foarte clare, sa ia o decizie diplomatica. Sa anunte intai omul, sa se uite cine e, vreun prapadit abia intrat sau un manager cu experienta, sa clarifice regulile mai intai, acolo unde nu sunt clare, etc. Nu sa dea direct cu barda.
kennyanu

Post by kennyanu »

ok. deci va spun un singur lucru. pe mine nu ma intereseaza de cearta voastra. continuati-o in particular. in leg cu aia la transferuri....cateodata anunt...knd am timp....knd ma grabesc....sterg. nu prea ma uit cine a postat.. depinde de timpul meu....dar atata timp cat sunt reguli....si ele sunt respectate mai ales de straini mi s pare o ciudatenie ca managerii romani sa nu o respecte....parerea mea
Revenit :)
jar
Team Board Member

Post by jar »

kennyanu wrote:ok. deci va spun un singur lucru. pe mine nu ma intereseaza de cearta voastra. continuati-o in particular. in leg cu aia la transferuri....cateodata anunt...knd am timp....knd ma grabesc....sterg. nu prea ma uit cine a postat.. depinde de timpul meu....dar atata timp cat sunt reguli....si ele sunt respectate mai ales de straini mi s pare o ciudatenie ca managerii romani sa nu o respecte....parerea mea
kennyanu wrote:pai da ma...un post pt jucator. dar intr-un topic poti sa pui mai multi jucatorii.... :D
Imi pare rau pentru tine, dar am impresia ca te contrazici... Sau mi se pare mie... Oricum, ceva nu e clar in regulile de la transferuri.
Si eu nu ma cert cu nimeni. De doua zile vreau sa lamuresc o problema, ce e drept prin discutii in contradictoriu, dar asta nu inseamna ca ma cert cu cineva... Ca asa a aflat si Sjarel, in mod eronat, ca aici ne certam si ne injuram tot timpul.
Ka$mIR

Post by Ka$mIR »

JAR STAI LINISTIT AI REUSIT SA MA FACI SA RENUNT LA MODERATOR ESTI BUN !!!!!!!!!! I-am cerut lu sjarel sa ma scoata de la moderatori! Sper ca akuma esti fericit! Ultima bomba care ai trimis-o este foarte tare nici nu o mai pot comenta! esti cu adevarat un om... nu am cuvinte! imi pare rau ca a trebuit sa dicut cu tine atata pe acest topic, desi acest topic fusese deschis pentru impacare! PA SI BAFTA!!!!!!!!!!
Manager Ka$mIR
Image
Ka$mIR

Post by Ka$mIR »

dami te rog si mie id tau de messnger!
Manager Ka$mIR
Image
Raducu
Team President

Post by Raducu »

Ba ka$mIr de-ar fi fost singurul meu post ala sters de tine, sincer n-as fi zis nimic. Un singur citat al domniei tale vreau sa dau COMUNITATII ROMANESTI,asa cum ne zici tu, '' oricum tin sa va va anunt ca eu as fi renuntat de mult la moderator, findca este foarte greu sa fi moderator, pentru ce sa fiu moderator, pentru spfa, numi trebuie, pot sa-mi fac si singur,atunci de ce sa fiu moderator ? dar in aceasta postura nu voi renunta la moderator '' ........ ba voi observati cine este moderator aici ??? nici un semi-analfabet n-ar putea sa scrie asemenea aberatii si batai de joc la adresa limbii romane.
Si apropo ba JAR eu am fost primul care a fost impotriva lui Mister Ka$mIR ... pt ca e incapabil sa inteleaga orice.
Ba eu pun pariu ca nici tabla inmultirii cu 5 n-o stii.
Manager al echipei BalerinuL ... !!!
Ka$mIR

Post by Ka$mIR »

ok multumesc pentru apreciere! Raducu! si akuma am si eu ceva pentru jar!
Cred ca imaginea spune totul, numai are nevoie de comentarii!
Vreau sa multumesc managerilor care au avut incredere in mine! Eu o sa pararesc forumul!
http://img211.imageshack.us/img211/2153/jardx5.jpg
Image
Manager Ka$mIR
Image
Raducu
Team President

Post by Raducu »

''Vreau sa multumesc managerilor care au avut incredere in mine!''
Acum ar fi trebuit sa se auda aplauzele ... Vb de parca ai luat Premiul pt Pace ! sau macar Oscar-ul.
Manager al echipei BalerinuL ... !!!
tuways
Team Board Member

Post by tuways »

Ka$mIR wrote:ok multumesc pentru apreciere! Raducu! si akuma am si eu ceva pentru jar!
Vreau sa multumesc managerilor care au avut incredere in mine! Eu o sa pararesc forumul!
Image
Nu-i frumos ce faci... :(
BOBO, mereu aproape...
Image
jar
Team Board Member

Post by jar »

Ka$mIR wrote:ok multumesc pentru apreciere! Raducu! si akuma am si eu ceva pentru jar!
Image
Si care-i problema ?
Este interzis sa foloseasca si altcineva IP-ul pe care-l folosesc eu? Daca ma stiam in neregula cu ceva nu ma luam de un moderator.

Mai ramane sa-mi trimiti spam-uri sau un virus ceva.

Asta se intampla cand o persoana indoielnica este imputernicita ca moderator.
Incet, incet, vor intelege toti de ce am fost atat de inversunat impotriva ta.
Last edited by jar on Sat Jan 20, 2007 8:22 am, edited 1 time in total.
Locked

Return to “Discutii/Intrebari SoccerProject (ro)”