e deja 8 si 20 si inca se mai simuleaza meciurile ??

Discutii libere despre orice subiect

Moderator: Romanian Moderators

cercel_jr
Member of the Soccer Project Association

Post by cercel_jr »

bunicutzu wrote:cred ca este o suma minima de intrare. nu stiu cat e acea suma. s-ar putea sa fie 20 euro. nu stiu. eu am intrat cu 2mil. dar stiu ca prietenul care mi-a zis (si apoi mi-a trimis invitatia) a luat 20 de euro pentru ca m-a bagat pe mine. mai multe informatii cred ca poti vedea pe site daca te faci ca incerci sa-ti faci un cont.
Sau, parca am citit ca iei 20 de euro daca ala intra cu cel putin 50 ... nu mai stiu :D iar daca intra cu mai putin iei si tu o fractiune din cei 20 de euro ... se poate :D
Atunci iti urez sa faci cati mai multi euro.
Eu nu fac nici o tranzactie pe internet, desi ma tenteaza sa-mi iau SPFA, dar nu stiu care e cea mai usoara solutie. Nu am facut niciodata shi de aia nu vreau sa incerc. :oops:

PS.: Daca vrei sa ma ajuti da-mi te rog ID-ul tau de mess pe un "private message" ca sa te adaug poate imi iau saptamana viitoare SPFA.
Manager: cyp
Team: Fotbal Club Botosani

May the random be with me!
bunicutzu
Member of the Soccer Project Association

Post by bunicutzu »

pai deocamdata nu s-a inscris nimeni asa ca ... de unde atata bucurie :) dar cine stie, odata si odata :)
iar cu pariurile momentan nu-mi merge tocmai bine, o facut stuttgart 0-0 cu hertha :(
Post Reply

Return to “Discutii/Intrebari SoccerProject (ro)”