care-i faza cu simularea de 11? Ca nu si-a mai revenit Si am o finala de cupa acum la simularea de 15, bani multi in joc iar eu n-am setata echipa Ce se intampla in cazul asta....daca site-ul n-a mers intre cele 2 simulari?
vei juca cu primul 11, vei castiga meciul, cupa si banii. dar maine ii vei odihni ca vor fi morti de oboseala
Drumul de la stadion e ieftin. Imparti taxiul cu toata galeria!
La noi la stadion sunt multe locuri libere!
Pentru ca sunt putini spectatori, ai sansa sa te vezi la televizor!
VINO IN REGIE!
pfuaiii...nu se poate!!!! Maine am o alta finala pe o suma mult mai mare de bani si meci important de campionat! Nu-i corect ceea ce se intampla! Normal meciul ar trebui reprogramat, ptr ca e vina lor, nu-i vina mea!
seteaza-ti meciurile pentru urmatoarele 2 zile ... eu am patit de multe ori asta insa nu din cauza simularii, ori am uitat, nu am putut intra, nu am avut timp, etc.
Shi eu la fel am uitat aseara sa setez meciul de liga, shi am plecat la meci(adik super meci) shi apoi prin oras, shi pe la 3 dimineata cand am ajuns acasa mi-am amintit sa-mi setez echipa shi am setat-o.
Cam naspa cu cupele astea anulate, eu tocmai am castigat o cupa de genul acesta(la care s-a scos un meci) shi acum nu mi-a dat nici cupa nici bani, nimic.