Random ....
Moderator: Romanian Moderators
este ceva imposibil sa am tot timpul minim 5 accidentati, azi dupa sim de la ora 11 primesc mesaj (jucator accidentat in timpul antrenamentului) apoi in amicalul de la ora 15 mi se accidenteaza CM-ul care inainte de meci avea moral si conditie 100% - 8 zile accidentare la ligament, in mom de fata am 6 accidentati chiar nu mai inteleg...deja mi se pare stupid...ce sa fac ?
FOREVER UNITED
-
- Member of the Soccer Project Association
Citeste pe pagina asta ce am postat eu.Mariu$ wrote:este ceva imposibil sa am tot timpul minim 5 accidentati, azi dupa sim de la ora 11 primesc mesaj (jucator accidentat in timpul antrenamentului) apoi in amicalul de la ora 15 mi se accidenteaza CM-ul care inainte de meci avea moral si conditie 100% - 8 zile accidentare la ligament, in mom de fata am 6 accidentati chiar nu mai inteleg...deja mi se pare stupid...ce sa fac ?

http://forum.soccerproject.com/viewtopi ... &start=180
Nu esti singurul care are problema asta. La mine a trecut dar sper sa nu mai vina.

Cel putin de la inceputul acestui sezon nu am avut niciodata mai mult de 2 zile fara sa am macar un accidentat.

Manager: cyp
Team: Fotbal Club Botosani
May the random be with me!
Team: Fotbal Club Botosani
May the random be with me!
Re: :((((((
Lasa man, ca la tine e de vina managerultiramitsu wrote:Un jeg de setare in program conform caruia o echipa mai slaba este ajutata.
Azi a intervenit din nou jegul si am mai pierdut 2 pct.
Rahat........ pana acum am pierdut 4 pct![]()
![]()
![]()

Si lasind gluma la o parte....ce am observat la tiramitsu e faptul ca joaca un sistem defensiv prin definitie....deci poti sa fi peste adversar cu mult....dar ca aparare !! Nu atac !! De aici si factorul random...care apare mai des decit la altii !
La mine de ex...am fost ajutat in meciul cu Lazio 1900 de luni....jucat la el acasa. A fost peste mine cu trei puncte dar am reusit un egal....insa in alte meciuri lucrurile au fost aleatorii.
Off topic : Am impresia ca arbitrajele sunt o nuantza mai lejere decit in alte ligi (eu inainte nici nu visam sa joc cu agresivitate de 135-140% si sa nu iau un rosu)...insa de asemenea un singur punct diferenta pe linii face diferentza si pe tabela in marea majoritate a meciurilor.
Fiat Lux !