AM O NEDUMERIRE
Moderator: Romanian Moderators
-
- Member of the Soccer Project Association
Jucator accidentat - perioada de inactivitate
Am un CF care s-a accidentat acum cateva zile, perioada de inactivitate 10 zile. Insa recuperarea lui a decurs foarte bine, iar conditia i-a ajuns la 90%, insa mai trebuie sa stea 4 zile pe tusa. Care-i faza, ca nu-i vad logica. Acum stiu ca doctorul spune perioada de inactivitate, dar din moment ce recuperarea a decurs mai repede decat s-a sperat, ar trebui ca sa am dreptul sa-l folosesc, mai ales ca maine o sa aibe conditia 100%
Nu-i prima data cand mi s-a intamplat asa...

POLI TIMISOARA!!!!

-
- Member of the Soccer Project Association
pai asta e, conditia i se recupereaza 15 intr-o zi. asa ca in 6 zile se recupereaza 90. e normal
daca are mana rupta (de ex.) el poate sa fie in conditie fizica 100% dar sa nu fie apt de joc totusi.
la fel se intampla sa fie vindecat dupa 3 zile dar totusi conditia fizica sa-i fie la 45 ... ce sa-i faci (de ex. eu am un CF care si-a revenit azi din accidentare si are conditie 76). deci oricum nu il voi putea folosi inca 2 zile
dar el nu mai e accidentat

la fel se intampla sa fie vindecat dupa 3 zile dar totusi conditia fizica sa-i fie la 45 ... ce sa-i faci (de ex. eu am un CF care si-a revenit azi din accidentare si are conditie 76). deci oricum nu il voi putea folosi inca 2 zile