Deja e nesimtire

Discutii libere despre orice subiect

Moderator: Romanian Moderators

bunicutzu
Member of the Soccer Project Association

Post by bunicutzu »

fratilor, care e treaba cu randomul asta ... am mai spus si cu alte ocazii. e random. deci fara control. se poate intampla oricui. unii sunt mai "norocosi" gen tiramitsu care pateste mai des chestii de astea. asa e jocul. faceti o paralela cu viata reala. joaca Romania cu Bulgaria. suntem peste ei la toate cele. posesie, suturi la poarta, suturi pe poarta, au bulan/o greseala 2 in aparare si fac 2-2.
Alt exemplu: Dinamo Kiev - Steaua Bucuresti primul meci din grupa CL de anul acesta. uite statistica de pe site-ul UEFA:
Dynamo Kyiv Steaua
1 Goals scored 4
0 Yellow card 3
0 Red card 0
9 Shots on goal 5
8 Shots wide 2
10 Fouls committed 23
14 Corners 2
2 Offsides 3
28' 53'' Ball. Poss. (time) 21' 32''
57% Ball. Poss. (%) 43%

Na spuneti-mi si mie care e treaba? cum a castigat Steaua? e normal?
NU
Dar se intampla :) asa ca nu va mai stresati atat. se intampla si sa joci mai bine ca adversarul si sa pierzi. chiar si titlul/promovarea. asta e jocul. oricui i se poate intampla. bafta mai departe, sa fiti de partea castigatoare a randomului :)
rood
Team President

Post by rood »

Bunicutzu...
Daca eu te-am facut sa te aprinzi asa de tare imi cer scuze. Erau doar pareri ale unui novice si nu verdicte. Am si spus asta deja. Am tot folosit termenul "daca". "Daca" ar fi adevarat ca....etc etc. Deci sant doar supozitii.
Parerea mea este aceeasi. Nu se poate sa pierzi 2 puncte in felul asta. Randomul e random pana la un punct. 9+ pe linii si 12+ la TS este destul pentru o victorie la limita.
Sau....daca asta se intampla o data la 2 sezoane, atunci e OK. E factorul surpriza pe care il acceptam...io personal il iubesc.
Referitor la meciul 2...unicool..ai dreptate. Belgianul a castigat pe merit chiar daca e belgian. :P :P :P
Off topic cu scuzele de rigoare....Tragand cu ochiul la avatarul tau sant sigur ca ai studiat cu grija meciul Dinamo Kiew - Steaua. :lol:

P.S. Nu sant stelist si nici rapidist!
P.S.2 Am sa deschid un topic nou referitor la strategie si te astept acolo cu opinii. Tocmai am citit un articol (interviu) in gazeta soccerproject cu unul dintre "rechini" care venea cu sfaturi si am ras cu lacrimi. (poate era de la bere...nu stiu) O sa vezi!
Chiar o sa te astept cu sfaturi.

Bafta la noapte (dimineata)

ceau
It is physically impossible for PIGS, to look up into the sky!
bizone

Post by bizone »

mda :roll: dar la meciul lui ice chiar nu vad cum din cauza random-ului s-a terminat egal. Ala a fost varza si ma mir cum de a scos suma liniilor asa mare cu echipa aia. Apoi, a mai avut si un eliminat in minutul 80. Sincer, mie unul nu mi se pare corect. Am patit si eu sezonul trecut o chestie tot asa, in vreo 2 meciuri...si vreau sa spun ca am pierdut promovarea in D la golaveraj.
POLI TIMISOARA!!!!

Image
Image
rood
Team President

Post by rood »

bizone
eh...imi pare bine ca nu sant singurul care gandeste asa!
:wink:

bafta
bunicutzu

Post by bunicutzu »

rood, stai linistit, nu m-am aprins. numa incercam sa va opresc din a va inversuna asa impotriva sistemului care, asa este, nu ai ce-i face.
va rog sa aruncati o privire asupra meciului meu de azi. cu Lokita, o formatie romaneasca. studiati-l. veti vedea ca:
- diferenta intre linii de 9 puncte in favoarea mea
- diferenta de TS de 12 puncte - eu aveam 100 el 88 (intre timp eu am vandut un jucator si mi-a scazut la 95)
- meciul s-a jucat la mine acasa
- eu am avut agresivitate mai mare

Deci ... cam acelasi lucru ca si in cazul lui Ice. am jucat contra unui roman. deci teoria conspiratiei nu mai sta in piciore :)
Gandeste-te cat mi-e mie de ciuda ca mi-a intrerupt o serie de 51 de victorii consecutive in liga. 51 :D nu stiu daca nu o fi un nou record :))
bine macar ca nu am pierdut ca am inca 67 de meciuri consecutive de liga fara infrangere (sezonul 15 meciul 3).
mi-ar fi placut si mie sa dau vina pe x sau pe y pentru nereusitele mele, dar trebuie sa ni le asumam (si sa acceptam ca se poate sa ii calaresti un meci intreg si sa reziste. vezi Dinamo - Vaslui) :D acum asta e. nu trebuie sa facem ca si conducatorii nostrii de cluburi, care dau vina pe tot ce misca (arbitrii/sistem competitional/conducatori adversi/liga/frf samd) pentru ca jucatorii lor nu sunt in stare sa alerge sau lufteaza cu poarta goala samd.
rood
Team President

Post by rood »

Da...la fel ca ice, poate chiar mai rau...si agresivitate mai mare ai avut.
Pacat de seria de victorii, insa nu vad cum poti scapa promovarea.
Ai o echipa faina . Bravo.!!!
Cred ca asa ar trebui sa joc si eu cu liderul de la mine din serie. 5-3-2 zid defensiv. pOATE REUSESC SA NU IAU MAI MULT DE 2 SAU 3.
Sa vad daca am 5 fundasi valizi la ora meciului.
Cu sistemul nu am nimic. Jocul este la un nivel extra pentru un joc free.
Chestia cu nationalitatea am auzit de nenumarate ori si am vrut sa ma conving. Primul era polon, cel care te-a incurcat pe tine e roman....asa ca o lasam pe random! Ce sa facem?

bafta la promovare!
unicool

Post by unicool »

Cred ca asa ar trebui sa joc si eu cu liderul de la mine din serie. 5-3-2 zid defensiv. pOATE REUSESC SA NU IAU MAI MULT DE 2 SAU 3.
zii si noua ce echipa ai?poate te ajutam cu un sfat ceva.eu niciodata nu am mers pe ideea de zid defensiv sa nu o iau nasol.am fortat victoria de fiecare data si am jucat ofensiv.la finalul meciului ca e 0-1 sau 0-7 pentru adversar nu prea conteaza...tot infrangere e ....si golaverajul nu conteaza in clasamentul final decat foarte foarte tarziu.conteaza mai intai dupa puncte,numarul de victorii.asa ca nu ai motiv sa bagi autobaza in poarta ca poti scoat puncte atacand.cea mai buna aparare e atacul si mai important decat sa nu primesti eu zic ca ar trebui sa fie sa dai mai multe cu cel putin 1 decat primesti.
"Prostia inseamna sa faci acelasi lucru in mod repetat, asteptand rezultate diferite!"
"Liga a IV-a, seria a II-a, locul 3, ca să vadă toată țara unde-i Poli Timișoara!"
rood
Team President

Post by rood »

windsor united

Eh...sant 200% sigur ca nu am nici o sansa cu liderul....poate in meciul de vineri cu locul 4.
Liderul are echipa 68, iar eu 55.

bafta
Viper^
Team Manager

Post by Viper^ »

stati fratilor linistiti ca meciurile astea care le discutati aici sunt "mici pui" pe langa un meci care s-a dsicutat intens sezonul trecut...este vorba de meciul din sezonul 16 din B1 , prima etapa , Drambuie United - Fc Stumperd 2-1 ;) stiu k s-a mai discutat l-am pus doar pentru curiozitatea lui rood pentru ca ceilalti cred ca stiti meciul
Season 13 : 2 in H1845
Season 14 : 9 in G615
Season 15 : 2 in G615
Season 16 : 2 in F205
Season 17 : 10 in E69
Season 18 : 5 in E69
Season 19 : ? in E69
rood
Team President

Post by rood »

Viper...
daca mai e inca in arhiva ma duc sa-l vad
thx!

bafta
bunicutzu

Post by bunicutzu »

rood, tu pune cea mai buna echipa in teren. lasa tactici si figuri. cea mai buna echipa in teren. cu jucatorii ce iau notele cele mai mari. dupa asta stabilesti sistemul in care joci. jucatorii cei mai buni care sa poata juca pe posturile lor (pentru a lua note cat mai mari). si apoi spera ca ala sa te desconsidere. sau spera sa ai bulan :D si sa pice random-ul de partea ta :))
bizone

Post by bizone »

iar am patit-o din cauza random-ului :( Am avut meci in deplasare la unul din liga, a avut jucatori ce au scos 44, cu 50 si ceva nota destui...si a reusit sa scoata suma liniilor 119 :roll: Nu-mi explic cum. Eu am avut 123 suma liniilor.

Din cauza asta iar imi risc promovarea in D :evil:
POLI TIMISOARA!!!!

Image
Image
unicool

Post by unicool »

Eh...sant 200% sigur ca nu am nici o sansa cu liderul....poate in meciul de vineri cu locul 4.
Liderul are echipa 68, iar eu 55.
eu sunt 100% ca daca joci cu echipa cu care ai jucat etapa trecuta il bati.cu toata calitatea echipei lui in meciul trecut la agresivitate 50% si TS mai mare ca tine de 10 ori a scos 76 suma pe linii iar tu la agresivitate 30% si TS aproape inexistent ai scos 81.joaca tare ca il bati.eu zic ca locul 2 are cel mai valoros lot din liga ta.
"Prostia inseamna sa faci acelasi lucru in mod repetat, asteptand rezultate diferite!"
"Liga a IV-a, seria a II-a, locul 3, ca să vadă toată țara unde-i Poli Timișoara!"
florinel75
Assistant Manager

Post by florinel75 »

ca si bizone am patit-o si eu
122 la 117 la el acasa si egal
a 3 a oara in acest sezon
RANDOM????
o mare vrajeala
rood
Team President

Post by rood »

Unicool...
Asa am sa fac....joc prima echipa si vedem ce iese. Agresivitate 10 peste 100% si stil 85 sau 90.
Am calculat in asa fel incat sa am primul 11 la ora meciului cu moral 99 si fitness 100%. Si asa va fi. Nu am mai avut pana acum echipa la nivelul asta. Vedem ce iese.

Daca nu in meciul asta, macar in cel de vineri cand joc cu locul 4.
Vad din postarile de mai sus ca randomul lucreaza tare de tot, Asa ca o sa ma bazez si pe random...calitatea ascunsa a echipei mele...sanchi :lol: :lol: :lol:
Iti multumesc mult pentru timpul acordat Unicool .... ma pui la raboj acolo cu bere, ok? O data si o data tot o sa o dau...promit!

bafta maxima!

thxthxthx!

PS. IMI PARE RAU DE TOTI CEI CE PIERD UN MECI LA RANDOM, DAR MAINE SI VINERI MA VOI BAZA PE ACEST FACTOR!

tot io
Post Reply

Return to “Discutii/Intrebari SoccerProject (ro)”