rood, stai linistit, nu m-am aprins. numa incercam sa va opresc din a va inversuna asa impotriva sistemului care, asa este, nu ai ce-i face.
va rog sa aruncati o privire asupra meciului meu de azi. cu Lokita, o formatie romaneasca. studiati-l. veti vedea ca:
- diferenta intre linii de 9 puncte in favoarea mea
- diferenta de TS de 12 puncte - eu aveam 100 el 88 (intre timp eu am vandut un jucator si mi-a scazut la 95)
- meciul s-a jucat la mine acasa
- eu am avut agresivitate mai mare
Deci ... cam acelasi lucru ca si in cazul lui Ice. am jucat contra unui roman. deci teoria conspiratiei nu mai sta in piciore
Gandeste-te cat mi-e mie de ciuda ca mi-a intrerupt o serie de 51 de victorii consecutive in liga. 51

nu stiu daca nu o fi un nou record

)
bine macar ca nu am pierdut ca am inca 67 de meciuri consecutive de liga fara infrangere (sezonul 15 meciul 3).
mi-ar fi placut si mie sa dau vina pe x sau pe y pentru nereusitele mele, dar trebuie sa ni le asumam (si sa acceptam ca se poate sa ii calaresti un meci intreg si sa reziste. vezi Dinamo - Vaslui)

acum asta e. nu trebuie sa facem ca si conducatorii nostrii de cluburi, care dau vina pe tot ce misca (arbitrii/sistem competitional/conducatori adversi/liga/frf samd) pentru ca jucatorii lor nu sunt in stare sa alerge sau lufteaza cu poarta goala samd.