4-3-3 ??????

Discutii libere despre orice subiect

Moderator: Romanian Moderators

rood
Team President

Post by rood »

Mihai...chiar daca ai pierdut sa stii ca ai jucat bine. Mare tupeu ai avut sa joci agresiv. 80 la arbitru 69. Probabil ai jucatori foarte putin agresivi daca nu ai avut nici un eliminat. Ai fost ff aproape de un egal. Oricum nu te-as vrea la mine in serie. Io chiar daca joc cu 8-10 puncte sub 100% agress. si tot am asigurate 4-5 galbene cel putin.
Si s-a vazut ca long balls contracareaza bine de tot passing! Tot de tinut minte.

bafta incontinuare!
It is physically impossible for PIGS, to look up into the sky!
Mihai75
Team Manager

Post by Mihai75 »

sarumina :wink: ....bafta si tie.
oricum tot sint suparat k am luat-o. :(......si o sa ajung si la tine in serie, cindva. si o sa-ti iei si bataie de la mine...tot cindva :wink: :D
bunicutzu
Member of the Soccer Project Association

Post by bunicutzu »

rood wrote:Am sa incerc sa fac un amical cu cineva mult peste mine sa vad daca reusesc sa ajung la o concluzie.
Amatori???...Hai ca stiu ca toti aveti echipe super pe aici.
Fa o invitatie pentru miercuri. nu stiu daca sunt mult peste dar na ... vezi si tu :)
rood
Team President

Post by rood »

Culmea modestiei bunicutzu asta!!! :wink: Cica nu stie daca este cu mult peste mine. Echipa de D fata de un nenorocit (asta-s eu) din H. Pai nu esti cu mult peste...."doar" de 2 ori mai mult ca mine scoti pe linii, asa ca esti "abordabil" :wink:

OK. Fara gluma. Eu pe cat posibil nu joc miercurea. Asta nu din cauza topicului deschis de Paul_G pe forumul englez, ci din cu totul alte motive. Este micul meu secret....munca mea! Am primit o gramada de sfaturi gratuit, pe forum si pe prv msg. si acum consider ca e timpul sa dau inapoi ceva.
Motivul pt care nu joc miercurea este ca am calculat (este matematica pura) ca 84.3% din accidentari la mine se intampla intre marti seara (vorbesc de ora Canadei...la voi e dupa miezul noptii inainte de simularea de la 4 CET.) si joi seara inainte de ultimul meci de liga din saptamana. Din astia 84%, am un varf de 67% de accidentari care au loc intre simularile de miercuri dim si cea de joi dimineata , inclusiv meciul din liga de joi. Chiar daca nu joc amicale miercurea, dracul de motor "are grija de mine" si-mi scoate accidentati de la antrenamente.
Ultima recolta de la mijlocul saptamanii care tocmai s-a incheiat:
-antrenamentul de marti spre miercuri...unu a facut gripa...3 zile
-antrenamentul de miercuri de la 18CET...DOI ACCIDENTATI....unul cu degetul rupt...8 zile (asta s-a "rezolvat" pana la sf campionatului si am ramas fara un portar), iar altul intindere...3 zile.
-meciul de joi spre vineri din liga ...2 accidentati..fiecare cu cate 2 zile.
Acum mai am 3 din 5 in spital. Daca as sti cine i-a rupt degetul aluia la antrenament i-as rupe capul! :lol: :lol: :lol:

Daca miercuri e singura ta zi libera...o sa incercam. Eu marti am o semifinala de cupa grea de tot. Cupa e de 800000, ceea ce pt mine e enorm...cam juma de buget! :lol: Pe aceea o voi juca cu prima echipa, dar pana miercuri probabil se vor reface.
Spune-mi totusi daca miercuri e singura ta zi disponibila.
Eu mai sant bagat prin fo 5 sau 6 cupe si o sa am meciuri programate random la greu. Dar o sa gasim data convenabila la amandoi. Am doar o rugaminte...sa nu joci doar cu juniorii, ca atunci nu am rezolvat nimic cu experimentul meu.

Ceau si bafta....care pe unde are nevoie!
bunicutzu
Member of the Soccer Project Association

Post by bunicutzu »

eh, voi juca cu cea mai buna echipa pe care imi permit sa o bag astfel incat sa castig :)) ok, nu poti miercuri, sa vad de un marti seara (de la 11). in functie de ce cupa prind acum. sau daca nu ... te tin la curent cand am o "fereastra". Eu sunt in 7 cupe momentan si o caut pe a 8-a :)
rood
Team President

Post by rood »

ok, am notat...tinem legatura atunci.
Cred ca miercuri e cea mai buna solutie totusi!
Post Reply

Return to “Discutii/Intrebari SoccerProject (ro)”