Scoala de tineret :(

Discutii libere despre orice subiect

Moderator: Romanian Moderators

bunicutzu
Member of the Soccer Project Association

Post by bunicutzu »

hai mah ... ce palaria mea :) nu stiu care e treaba cu miercurea de ti se accidenteaza tie. poate maseuru' are zi libera miercurea.
eu joc cel putin 4 meciuri pe zi inafara de duminica (1-2) si totusi sunt momente cand nu am accidentati. acum am 3 dar maine nu va mai ramane nici unu (sau unu?). in general vreo 2 ar fi media. mai pe la sfarsitul sezonului se aduna la mine ... daca ii tii cu fitnessul (conditia) peste 90% nu cred sa fie probleme tare mari. mai nasol e cand se accidenteaza de pe acelasi post sau de pe posturi neacoperite ...
rood
Team President

Post by rood »

bunicutzu...te rog sa-mi verifici echipa...si te rog sa o verifici si maine seara (dimineata la voi) sa vezi ce mai e in plus pe la spital la mine.
Nu joc jucatori cu fitnessul sub 94% ever...apoi toti din echipa au stamina peste 50%(inafara de cei nou cumparati dar care nu conteaza ca oricum nu sant titulari))...multi o au maximizata....nu gasesc efectiv nici o explicatie.
Nu exagerez cu nimic...ai cuvantul meu! Saptamana trecuta am avut 6 sau 7 in spital pe diferite perioade.
Am auzit si de cazuri mai grave (Nasko spunea pe forum ca a avut si 15 acum cateva sezoane). Si sa-ti spun un secret...il cred!

Daca are cineva idei sant numai ochi si urechi!

Bafta
It is physically impossible for PIGS, to look up into the sky!
Mariu$
Team Board Member

Post by Mariu$ »

rood am avut si eu o perioada dinasta nasoala, timp de 1 sapt aveam la accidentati numa cate 5-6, cum isi revenea unul cadea altul si tot asa, cadeau si dinaia care aveau conditie 100%...nu stiam ce sa mai fac...m-am plans si eu pe forum...adevarul ca era si enervant....dar apoi a trecut si totul a revenit la normal...eu mi-am schimbat maseorul
FOREVER UNITED
rood
Team President

Post by rood »

La el ma gandesc si eu MARIU$.
O sa-l matrasesc in seara asta si apoi mai astept o saptamana doua pana il aduc la 100% sa vad cum se comporta.
Imi pare bine ca mai e cineva care stie senzatia! (nu ca ma bucur de nenorocirea altuia). Te consider "frate intr-u suferinta". Scuze daca am gresit punctuatia!
Sper sa rezolv...la mine tine chestia asta de aprox o luna si ceva.

MUltumesc Mariu$!
Mariu$
Team Board Member

Post by Mariu$ »

nu ai pt ce! eu am asteptat pana am gasit un maseor cu o calitate mare...avea 92% si in cateva zile l-am facut 100%
FOREVER UNITED
cercel_jr

Post by cercel_jr »

Eu am avut parca 14 accidentati intr-o saptamana si in acea saptamana am avut intr-o zi 8 accidentati pe lista. Nu am vrut sa schimb nimic din staff mai mult din ambitie. Dupa 2 saptamani am scapat de toti accidentatii. :roll:
Manager: cyp
Team: Fotbal Club Botosani

May the random be with me!
unicool

Post by unicool »

cercel_jr wrote:Eu am avut parca 14 accidentati intr-o saptamana si in acea saptamana am avut intr-o zi 8 accidentati pe lista. Nu am vrut sa schimb nimic din staff mai mult din ambitie. Dupa 2 saptamani am scapat de toti accidentatii. :roll:
am avut si eu cate 7-8 odata dar aia cand jucam 4-5 meciuri pe zi si unii jucatori erau folositi la 3 meciuri pe zi cateodata chiar 4.aveau conditia toti la 20% ceva de genul.dupa vreo 2 saptamani in care au rezistat eroic,au clacat.cadeau cate 2 pe meci.stiu ca aveam 22 de jucatori in lot si vreo 8 accidentati.asta se intampla prin G.eu nu am schimbat staff-ul aproape deloc.o data cred ca l-am schimbat complet si asta undeva la inceputul carierei mele in SP.
"Prostia inseamna sa faci acelasi lucru in mod repetat, asteptand rezultate diferite!"
"Liga a IV-a, seria a II-a, locul 3, ca să vadă toată țara unde-i Poli Timișoara!"
bunicutzu

Post by bunicutzu »

si eu am accidentati. si am avut perioade cand aveam vreo 8. precum spuneam, eu la sfarsitul sezonului (ultimele 2 spatamani cand inca se joaca meciuri de liga) am probleme. pica pe cate 10 zile si de astea. eu nu bag niciodata un jucator care dupa meci va ajunge la o conditie nerecuperabila intr-o zi (ma rog, in cazuri la limita ... bag si asa ceva).
Ka$mIR

Post by Ka$mIR »

Cand vi se intampla sa aveti multi accidentati de ex peste 5-6, va sfatuiesc sa schimbati doctorul si sa numai jucati cateva zile 4-5 meciuri pe zii!
Federatia Romana De SoccerProject
Manager Ka$mIR
Image
rood
Team President

Post by rood »

am sa incerc cu terapeutul intai si mai apoi cu doctorul. Din pacate pana lunea viitoare trebuie sa joc si 5 meciuri pe zi ca asa au venit programarile din cupe din pauza de sezon. Mare idiot am fost. Pot pierde locul intai in liga din cauza asta.
Multumesc de sfaturi...am primit mai multe decat ma asteptam!!!
Multam si bafta!

Bunicutzu,...vezi cu il tine pe Roman Palat in spital cu 100% conditie?...pt inca 3 zile!!!! Si maine seara sa vezi daca nu am 6 accidentati...garantat!
sharky1990
Team Board Member

Post by sharky1990 »

poi yo nu am avut mai mult de 5 acidentati de cand sunt in SP(aproape 2 sezoane)....staff 100% roman
rood
Team President

Post by rood »

Sharky...te rog io nu mai posta din astea :) ca imi vine cheful de Jack Daniels si e doar mijlocul saptamanii. Vrei sa ma amarasti de tot? :D
Ai si tu mila! :D
lavrop
Coach

Post by lavrop »

rood, fa si tu rost de niste spray d-ala magic de le da la folbalisti cand stau intinsi pa gazon si ii doare de se zvarcolesc saracii, si cand ii scoate pe margine si ii da cu sprayu gata durerea.... :lol: :lol: :lol:
unicool

Post by unicool »

lavrop wrote:rood, fa si tu rost de niste spray d-ala magic de le da la folbalisti cand stau intinsi pa gazon si ii doare de se zvarcolesc saracii, si cand ii scoate pe margine si ii da cu sprayu gata durerea.... :lol: :lol: :lol:
ala nu calmeaza durerea ci o ingheata.e spray rece care reduce durerea pe moment si amorteste locul respectiv.dupa meci sa vezi crampe si dureri musculare pe jucatori.de aceea marile cluburi isi trimit jucatorii in sala de masaj imediat dupa meciuri.
"Prostia inseamna sa faci acelasi lucru in mod repetat, asteptand rezultate diferite!"
"Liga a IV-a, seria a II-a, locul 3, ca să vadă toată țara unde-i Poli Timișoara!"
lavrop
Coach

Post by lavrop »

bine amice, io ma refeream la accidentatii care apar subit cand ekipa lor, de regula una slaba, conduce o alta ekipa, mai buna evident, si la modul in care se accidenteaza cate 2-3 la 5 minute, si nici bine nu-i skoate targa dupe teren si deja fac cu mana la arbitru sa reintre....acela este sprayu magic despre care vorbeam....
Post Reply

Return to “Discutii/Intrebari SoccerProject (ro)”