in clasament e prea mare distanta si la jucatori la calitati!bunicutzu wrote:mie nu-mi place faza cu tabelurile ... prea mare distanta de la o informatie la cea care ii corespunde (cupe amicale de ex.)
noua interfata?
Moderator: Romanian Moderators
-
- Member of the Soccer Project Association
Sa zicem ca memoria conteaza, dar placa video n-are treaba cu ce e aici.Mihai75 wrote:La cea veche nu au fost niciodata atiti useri on ????
Io astept 10-20 sec ( fara exagerare ) ptr a intra pe cite o pagina si am 1024 memoria ( + pl video destul de buna ) , cei kre au 256 cit stau ????![]()
![]()
Pt chestii din astea iti trebe plug-in-uri, net k-lumea si alte prostii pt. net.

Manager: cyp
Team: Fotbal Club Botosani
May the random be with me!
Team: Fotbal Club Botosani
May the random be with me!
CORECT.cercel_jr wrote:Sa zicem ca memoria conteaza, dar placa video n-are treaba cu ce e aici.Mihai75 wrote:La cea veche nu au fost niciodata atiti useri on ????
Io astept 10-20 sec ( fara exagerare ) ptr a intra pe cite o pagina si am 1024 memoria ( + pl video destul de buna ) , cei kre au 256 cit stau ????![]()
![]()
Pt chestii din astea iti trebe plug-in-uri, net k-lumea si alte prostii pt. net.
Da' mie tot cea veche imi placea.Poate se gindesc sa o puna inapoi.

-
- Team President
interfata
acesta interfata este mult mai antrenanta... managerii care nu stiau jocu cand intrau si vedeau prima pagina se si plictiseau... era ca un dosar de pe timpuri care tie sila sa-l deschizi ....acum e altceva .....mai viu colorat ... starneste curiozitatea:D
cercel_jr
Tot nu merge...sau merge ca dracu'.
Am 20 de min de cand ma chinui sa setez jocul de la 14 CET. Si io am scule" ca lumea"
inclusiv netul e super.
Edit: Ati observat si voi ca uneori cand setezi echipa, dropmenu-urile apar aiurea ...uneori mai jos, uneori mai sus decat pozitia normala?
Asta nu mai e de la nr de useri online
Tot nu merge...sau merge ca dracu'.
Am 20 de min de cand ma chinui sa setez jocul de la 14 CET. Si io am scule" ca lumea"

Edit: Ati observat si voi ca uneori cand setezi echipa, dropmenu-urile apar aiurea ...uneori mai jos, uneori mai sus decat pozitia normala?
Asta nu mai e de la nr de useri online
It is physically impossible for PIGS, to look up into the sky!
-
- Member of the Soccer Project Association