Am sa cer dreptul de copyright unicool.unicool wrote: pai deocamdata am ceva bani in cont....dar daca imi faci o oferta pe care sa nu o pot refuza e al tau.![]()
![]()
![]()
![]()

Moderator: Romanian Moderators
vrei bani ha?pai iti dau BAN daca vrei!mosmartin wrote:Am sa cer dreptul de copyright unicool.unicool wrote: pai deocamdata am ceva bani in cont....dar daca imi faci o oferta pe care sa nu o pot refuza e al tau.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
bun..cand face ala 20 de ani? ca sa shtiu sa te programez cu bereaunicool wrote: eu nu am stat sa calculez asa ceva niciodata....dar am un RM de 19 ani care scoate 62.daca e asa cum spui tu warchilde ar trebui ca la 20 de ani sa scoata 67.daca scoate 67 te anunt si dau si bere.....daca nu te blestem ca m-ai mintit.![]()
![]()
![]()
![]()
pai daca ai ceva interesant de vanzare pentru mine arunc si cu bani....cat despre fani iti spun ca un fan de-al meu dupa ce il arunc peste gard se transforma in 4 fani....ca am garduri inalte sa nu sara nenorocitii peste el sa bata portarii echipelor adverse....nu de alta dar am fani batausi si nu stiu daca toti portarii au reflexele lui Laquiet.mosmartin wrote:BAN nu mai vreauunicool wrote: vrei bani ha?pai iti dau BAN daca vrei!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
, in schimb nu ar strica sa arunci cu niste BANI si pe la mine.
![]()
![]()
Asta asa ca sa nu te dau in judecata.![]()
![]()
Sau sa-mi arunci cativa fani peste gard eventual sa mai imi creasca si mie numarul.![]()
Pentru tine n-am nimic. Dar as putea sa vand niste pungi cu seminte pentru fanii tai ca nu mi-ar strica banii.unicool wrote: pai daca ai ceva interesant de vanzare pentru mine arunc si cu bani
unicool wrote:....cat despre fani iti spun ca un fan de-al meu dupa ce il arunc peste gard se transforma in 4 fani....ca am garduri inalte sa nu sara nenorocitii peste el sa bata portarii echipelor adverse....