Performanta maxima

Discutii libere despre orice subiect

Moderator: Romanian Moderators

mosmartin
Member of the Soccer Project Association

Post by mosmartin »

unicool wrote: pai deocamdata am ceva bani in cont....dar daca imi faci o oferta pe care sa nu o pot refuza e al tau. :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
Am sa cer dreptul de copyright unicool. :lol: :lol:
unicool

Post by unicool »

mosmartin wrote:
unicool wrote: pai deocamdata am ceva bani in cont....dar daca imi faci o oferta pe care sa nu o pot refuza e al tau. :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
Am sa cer dreptul de copyright unicool. :lol: :lol:
vrei bani ha?pai iti dau BAN daca vrei! :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :lol: :lol: :lol: :lol:
"Prostia inseamna sa faci acelasi lucru in mod repetat, asteptand rezultate diferite!"
"Liga a IV-a, seria a II-a, locul 3, ca să vadă toată țara unde-i Poli Timișoara!"
warchilde

Post by warchilde »

unicool wrote: eu nu am stat sa calculez asa ceva niciodata....dar am un RM de 19 ani care scoate 62.daca e asa cum spui tu warchilde ar trebui ca la 20 de ani sa scoata 67.daca scoate 67 te anunt si dau si bere.....daca nu te blestem ca m-ai mintit. :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
bun..cand face ala 20 de ani? ca sa shtiu sa te programez cu berea :lol: :lol: :twisted: :twisted: :twisted: :lol: :lol: :D
rood
Team President

Post by rood »

Mai fratilor eu nu vreau sa va demoralizez sau sa va stric weekendul ce vine, insa...la jucatorii de camp nici unul de la mine din echipa nu a sarit mai mult de 3.5 cand au trecut pragul de 20 de ani. Chiar acum am un LB maximizat 19 yo care joaca 58.2, iar SPMT spune ca o sa ajunga la 61.3. Desi eu ma gandeam la un 63 acolo. Asta daca ignoram chestia cu experienta. Oricum ies eu la pensie inaintea lui pana ii creste lui experienta cu 15% ca sa mai adune un punct la nota. :? :cry:

bafta
It is physically impossible for PIGS, to look up into the sky!
mosmartin

Post by mosmartin »

unicool wrote: vrei bani ha?pai iti dau BAN daca vrei! :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :lol: :lol: :lol: :lol:
BAN nu mai vreau :lol: :lol: , in schimb nu ar strica sa arunci cu niste BANI si pe la mine. :lol: :lol:
Asta asa ca sa nu te dau in judecata. :lol: :lol:
Sau sa-mi arunci cativa fani peste gard eventual sa mai imi creasca si mie numarul. :lol: :twisted:
unicool

Post by unicool »

mosmartin wrote:
unicool wrote: vrei bani ha?pai iti dau BAN daca vrei! :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :lol: :lol: :lol: :lol:
BAN nu mai vreau :lol: :lol: , in schimb nu ar strica sa arunci cu niste BANI si pe la mine. :lol: :lol:
Asta asa ca sa nu te dau in judecata. :lol: :lol:
Sau sa-mi arunci cativa fani peste gard eventual sa mai imi creasca si mie numarul. :lol: :twisted:
pai daca ai ceva interesant de vanzare pentru mine arunc si cu bani....cat despre fani iti spun ca un fan de-al meu dupa ce il arunc peste gard se transforma in 4 fani....ca am garduri inalte sa nu sara nenorocitii peste el sa bata portarii echipelor adverse....nu de alta dar am fani batausi si nu stiu daca toti portarii au reflexele lui Laquiet. :lol: :lol: :lol: plus ca risc sa mi se accidenteze portarul meu cand vor schimba terenul la pauza....poate plonjeaza in dintii rataciti prin iarba ai adversarilor si i se scranteste draq muschiul stomacal de nu se vede. :lol: :lol: :lol: :lol:
"Prostia inseamna sa faci acelasi lucru in mod repetat, asteptand rezultate diferite!"
"Liga a IV-a, seria a II-a, locul 3, ca să vadă toată țara unde-i Poli Timișoara!"
mosmartin

Post by mosmartin »

unicool wrote: pai daca ai ceva interesant de vanzare pentru mine arunc si cu bani
Pentru tine n-am nimic. Dar as putea sa vand niste pungi cu seminte pentru fanii tai ca nu mi-ar strica banii. :lol: :lol:
unicool wrote:....cat despre fani iti spun ca un fan de-al meu dupa ce il arunc peste gard se transforma in 4 fani....ca am garduri inalte sa nu sara nenorocitii peste el sa bata portarii echipelor adverse....
:lol: :lol:

Daca din 2 se transformau in 4 mai intelegeam, se inmulteau ca iepurii, sau ca aia din Timisoara care se inmulteau pe banca in parc. :lol:
Totusi nu imi explic cum se inmultesc fanii tai singuri? :lol: :lol:
Sa stii ca am portart bataus asa ca poti sa arunci un pumn de ultrasi peste gard. :D
tikI
Assistant Manager

Post by tikI »

Bine bine, lasand la o parte fanii care nu au curajul sa sara gardurile ca poate ii asteapta portari cu reflexe extraoridnare, nimeni nu mi-a raspuns totusi la intrebare: poate cineva sa-mi spuna exact care sunt elementele ale unui jucator care se iau in calcul cand se estimeaza de tanar performanta lui maxima? stiu si eu ca experienta influenteaza mult chestia asta, ca si SPMT are acolo o casuta care iti arata estimarea performantei maxime cand jucatorul are 100% experienta, dar si fara ea se paote estima asa ceva, cel putin programatorul de a facut SPMT-ul a facut-o si vroiam sa vad daca sunt ceva useri dispusi sa ne impartaseasca cunostiintele lor din excel si daca au reusit sa simuleze formula respectiva, ca pana acuma numa raspunsuri pe langa am primit, ca asa se intampla cand pui o intrebare si nu stii....o iei pe campi si sari peluza stadionului propriu :)) speram sa ma poata ajuta bunicutzu, de multe ori mentorul meu acum cateva luni :P, ca la el am vazut de multe ori raspunsuri ft oportune :D
warchilde

Post by warchilde »

raspuns asa cum cauti tu:
NU, nu poti shtii cat e de bun decat atunci cand e la max...spmt-ul are multe lacune..nu te lua dupa el
Post Reply

Return to “Discutii/Intrebari SoccerProject (ro)”