Asistent manager
Moderator: Romanian Moderators
-
- Member of the Soccer Project Association
-
- Member of the Soccer Project Association
Asistentul: Toată lumea are nevoie de o vacanţă. Când eşti în vacanţă câteva din treburile urgente vor fi luate de asistent. Un asistent bun nu va uita niciodată să reamintească de reînoirea contractelor şi se va ocupa de transferuri în cel mai bun mod posibil.
citat din regulament. deci de aici se intelege ca asistentul itzi aminteste acolo ca mai are un jucator 15 zile din contract si tot asistentul itzi arata cand cineva mareste oferta pe un jucator? poate asta e cam exagerat dar cu sigurantza el te avertizeaza cand un jucator mai are 15 zile de contract
citat din regulament. deci de aici se intelege ca asistentul itzi aminteste acolo ca mai are un jucator 15 zile din contract si tot asistentul itzi arata cand cineva mareste oferta pe un jucator? poate asta e cam exagerat dar cu sigurantza el te avertizeaza cand un jucator mai are 15 zile de contract

Eu cred ca are dreptate. Daca vrea sa scape de "globuletze" sa scape.
Acum am i eu o intrebare pt el: - Ce buget ai de nu-ti permiti sa-l platesti si te irita numai cand vezi ca ii dai salariul aproape degeaba.??
Acum am i eu o intrebare pt el: - Ce buget ai de nu-ti permiti sa-l platesti si te irita numai cand vezi ca ii dai salariul aproape degeaba.??
http://aditza365.blogspot.com/ blog de panarama
Eu il inteleg.warchilde wrote:gata am revenit pe plusdar tot il dau afara pe nemernic
![]()

Macar daca ar negocia salarii in locul nostru si sa vina la sfarsit cu rezultatul...atunci da. Mai discutam!
Dar asa ?..."un parazit securisto-comunist"

It is physically impossible for PIGS, to look up into the sky!