Sfaturi

Discutii libere despre orice subiect

Moderator: Romanian Moderators

bunicutzu
Member of the Soccer Project Association

Post by bunicutzu »

ideea este ca intotdeauna obiectivul principal sa fie construirea unei echipe competitive. echipa/infrastructura. dar sa incerci sa castigi toate meciurile ... si daca e sa promovezi ... du-te. cu promovarea iti vin multi suporteri, iti vin si bani. multi suporteri=bani. plus ca iti vin suporteri castigand meciurile. deci din nou bani.
nu trebuie sa te intereseze promovarea. dar nici sa nu joci cu echipa a 2-a pierzand astfel meciuri ca sa ramai intr-o divizie inferioara ca sa iti faci echipa. pentru ca jucatorii imbatranesc intre timp ... si tu tot iti faci echipa. si apoi cand ajungi mai prin D incolo ... esti mort ca toti sunt batrani.
eu unul asa am facut: stadionul l-am tinut aproape de suporteri intotdeauna, pretul la bilete 14-15 euro. profit maxim (cred). multi suporteri, satisfacuti, lot mare, amicale/cupe amicale multe, antrenat cat mai multi tineri vanduti apoi pe bani grei ... azi am scos un CB de 20 de ani la vanzare ... a ajuns la 3.3M. la fel un RF slab care a ajuns la 2M, maine va fi vandut. banii se fac usor daca ai grija foarte mare cum ii cheltuiesti ...
Last edited by bunicutzu on Wed Aug 22, 2007 9:06 am, edited 1 time in total.
eugeny
Fan

Post by eugeny »

cool. misto strategie
catalinfir
Coach

Bunicutzu are dreptate!!

Post by catalinfir »

Asa am facut si eu si acum nu am de ce ma plange. Uitate sa vezi ce eschipa am si o sa te convingi.
Cumpara multi jucatori tinerii (pentru asta trebuie sa faci oferte multe la jucatori tineri si imposibil sa nu-ti pice jucatori la preturi bune) dar sa nu platesti mai mult de 400-500 k. Cum depaseste te retagi de la licitatie. Tre sa insisti un pic! :p
Iti formezi un lot de 33-34 de jucatori tineri pe care sa-i ti pana ajung la maxim la toate calitatile.Atunci sa vinzi ce nu-ti convine si sa cumperi de fiecare data un junior in locul lui.
E bine sa ai cate 3 jucatori pe fiecare post
Post Reply

Return to “Discutii/Intrebari SoccerProject (ro)”