intrebareeeeeeeee

Discutii libere despre orice subiect

Moderator: Romanian Moderators

nutzuvip
Team Manager

Post by nutzuvip »

parerea mea este ca gresesti :) nu vad dc il trimiti la cursuri pt ca el oricum nu poate fi mai bun de 100%...si oricum ar fi, nu poti schimba nimic prin faptul ca iti trimiti coordonatorul la cursuri in ultima saptamana pt ca e ceva stabilit inainte ce jucator iti vine ;) bun-prost, sau poate sa mai rau...sa nu poata fi promovat la echipa mare :P
Forza Vacarm | Sus, Cat mai Sus !!
bunicutzu
Member of the Soccer Project Association

Post by bunicutzu »

din ce stiu eu nu e stabilit. jucatorul depinde de coordonatorul de tineret, si nu de toata perioada coordonatorului ci doar de cum arata cand vine juniorul.
nutzuvip
Team Manager

Post by nutzuvip »

pai daca ar fi asa cum zici tu ar trebui toti sa avem numai jucatori buni de la tineret nu? :) din moment ce toti avem coordonatorii cu 100%... mai gandeste-te :)
utopicul
Team Manager

Post by utopicul »

eu cred ca nu ai dreptate. bunicutzu are experienta suficienta si cred ca stie ce vb. Si eu cred la fel. Si sa fiu mai explicit. Il trimiti la cursuri in saptamana x-1 nu pt. ca sa iti vina juniorul mai bun pt ca oricum asta e random (e random cand coordonatorul e de 100%) ci sa eviti SCADEREA de la 100% a coordonatorului chiar in acel moment pt. ca atunci nu mai e doar random iar jucatorul o sa fie un rebut. Evident ca daca era predestinat ca acest coordonator sa nu scada atunci tu n-ai castigat nimic doar ai pierdut banii pe cursul respectiv insa SP-ul e imprevizibil iar unora nu le place sa riste pt. o suma infima.

In concluzie: Un junior care avea coordonaorul de 100% poate fi o vedeta sau poate fi un pacalici....insa unul care nu avea coordonatorul de 100% nu poate fi decat un pacalici ...cel mult un mediocru,
Carly
Team Manager

Post by Carly »

ma io tot nu inteleg de ce asistentu mi-l arata cu bara albastra atata timp cat imi scrie 100% pe el :D
Image
''orice ROMAN poate fi si campion si poate ajunge mai sus de locul doi''
warchilde

Post by warchilde »

pentru ca nu are 100%..jocul nu arata zecimale...asa ca probabil oordonatorul tau are 99.55%...sau ceva de genul :wink:
nutzuvip
Team Manager

Post by nutzuvip »

utopicul daca nu stiam despre ce vb nu ma mai bagam in seama sa-l contrazic pe bunicutzu si app de experienta... cand am intrat yo in sp tu te incaltai cu fesul. in orice caz...tu nu ai facut decat sa-mi dai dreptate prin ce ai scris acolo nu sa ma contrazici :) si ca sa te fac sa intelegi ca stiu ce vb am sa iti dau un singur exemplu.. primul meu jucator venit de la tineret i l-am vandut lu' spawn_9 este vb de RM-ul Codreanu , cand a venit de la tineret coordonatorul meu nu era 100% si te rog uita-te pe jucatorul despre care am mentionat putin mai sus...si sfatul meu prietenesc pt tine ar fi...mai intai documenteaza-te inainte sa te contrazici...
nutzuvip
Team Manager

Post by nutzuvip »

deci pana la urma , jucatorul de la tineret poate fi F bun, F prost sau poate sa nu vina deloc, indiferent de cum arata coordonatorul in ultima saptamana.. ESTE CEVA RANDOM..jucatorul care vine de la tineret si orice jucator se stie cuma rata...e ceva stabilit inainte...nu de mine :D asa...si nu conteaza cum il antrenezi sau ce ii faci...
warchilde

Post by warchilde »

ai zis ca e ceva stabilit inainte....inainte cand?????
utopicul
Team Manager

Post by utopicul »

nutzuvip wrote:deci pana la urma , jucatorul de la tineret poate fi F bun, F prost sau poate sa nu vina deloc, indiferent de cum arata coordonatorul in ultima saptamana.. ESTE CEVA RANDOM..jucatorul care vine de la tineret si orice jucator se stie cuma rata...e ceva stabilit inainte...nu de mine :D asa...si nu conteaza cum il antrenezi sau ce ii faci...
se poate sa ai dreptat....insa atunci ce rost mai are existenta optunii "Trimite la cursuri"??? Daca oricum asta nu influenteaa cu nimic valoarea jucatorului....hmmm....

Cat espre experienta...intr-adevar nu zic ca nu ai insa in niciun caz cand ai intrat tu in sp eu nu ma incaltam cu fesul ci ma jucam alte managere (hattrick) :P
bunicutzu

Post by bunicutzu »

apoi eu din documentatie am vorbit. adica singurul lucru care influenteaza calitatea jucatorului este calitatea coordonatorului. daca e la 100% sunt cele mai mari sanse sa fie bun (nu e garantat!). daca nu e la 100% sansele sa fie bun sunt mai reduse (dar nu 0, doar mai reduse).
cum tanarul vine la un moment dat, in momentul respectiv actioneaza randomul/calculul probabilistic. serverul nu isi incarca memoria cu date inutile (cat era coordonatorul in fiecare zi pentru fiecare echipa din poate 30k care au coordonator). ar fi imposibil. ci sansele sunt in functie de cum arata coordonatorul in momentul cand vine tanarul (asta nu stiu daca am vazut scris sau am dedus eu, dar daca tu ai vazut ca nu e asa ... pune un link sa ma documentez si eu).
cu asta eu am incheiat discutia despre subiectul asta. am spus tot ce am avut de spus. oricum fiecare e liber sa faca cum crede de cuviinta, ca doar fiecare e managerul propriei echipe.
FAQ wrote:The level of your youth player depends on your youth coordinator. The better he is, the more chance you will have that youth player will reach a high global rating.
kennyanu

Post by kennyanu »

FAQ wrote:The level of your youth player depends on your youth coordinator. The better he is, the more chance you will have that youth player will reach a high global rating.
zice doar cu cat e mai bun...nu zice de procentul lui....sunt 2 chestii diferite
Revenit :)
nutzuvip
Team Manager

Post by nutzuvip »

warchild...ca sa intelegi si tu despre ce vb cand spun ca un jucator se stie de la inceput ca el va avea de ex 80% CG. iti vine un jucator de la tineret de exemplu...crezi cumva ca tu poti influenta jucatorul ala cu ceva? :) el o sa creasca cum e stabilit de jocul asta... e ca si cum tu esti nascut sa devii avocat asa si un jucator din Sp... indiferent cum il antrenezi sau ce ii faci tu... nu ai cum sa-l faci sa creasca altfel decat cum e stabilit
mircea_
Team President

Post by mircea_ »

Eu am avut coordonator de 100% si am primit jucator de 25% :( asa ca nu cred ca acest lucru conteaza prea mult.
nutzuvip
Team Manager

Post by nutzuvip »

mircea :lol: pai toti jucatorii care vin de la tineret au CG scazuta la inceput :P antreneaza-l si vezi si tu cum o sa fie mai incolo :)
Post Reply

Return to “Discutii/Intrebari SoccerProject (ro)”