Inceputul perfect de cariera - pentru incepatori

Discutii libere despre orice subiect

Moderator: Romanian Moderators

bunicutzu
Member of the Soccer Project Association

Post by bunicutzu »

acolo e cupa amicala. in general cupa SP e cel putin la fel de bine rasplatita ca si liga (referitor la crestere/scadere moral/conditie jucatori, experienta, TS samd). mi se pare destul de normal raportul dintre cele 3 categorii
Finntroll
Coach

Post by Finntroll »

Salutare dragi colegi, am venit cu o noua nelamurire.

Dupa cum am spus si in posturi anterioare eu sunt manager cu o strategie pe termen lung. Urasc sa am jucatori batrani in echipa si tot timpul incerc sa o reimprospatez cu flacai de viitor. Pentru moment orice jucator care nu-mi scoate mai mult de 60 il bag la vanzare si incerc sa iau tineret promitator insa care sa fie si ieftin. Vad ca treaba merge bine, portar cumparat cu 70k si crescut vreo doua, trei saptamani pana la potentialul maxim l-am vandut cu 750k. Mai am un jucator care l-am cumparat acum o luna cu 10k si care ajunge va ajunge peste 65% total rating.

Care este problema? Incercand sa caut un tinerel pentru un post (pe viitor) deficitar, gasesc jucatori agression vreo 15% cu "instant buy price" (pentru ca eu numai asa cumpar) la 5 Euro. Mi-am spus: am luat cu 70k ok, am luat cu 10k foarte bine, insa daca l-as lua pe asta cu 5 Euro deja ar deveni suspect!! Voi ce spuneti, exista vreo problema daca cumpar in continuare jucatori foarte, foarte ieftini? Trebuie sa anunt pe cineva ca transferul, desi suspectabil, este corect?

Multumesc anticipat pentru sprijinul vostru.

P.S. poate sa-mi spuna si mie cineva de ce se dau mijlocasii stanga atat de ieftin (in comparatie cu centru sau dreapta), sau este pur si simplu o intamplare? Rectific... erau preturi la acesti jucatori pentru ca aveau salarii de peste 10k pe meci. (oricum intrebarea ramane valabila)
Blau und weiß wie lieb ich dich,
Blau und weiß verlass mich nicht,
Blau und weiß ist ja der Himmel nur, der Himmel nur,
Blau und weiß ist unsere Fussballgarnitur!!
Spawn_9

Post by Spawn_9 »

preturile la posturi sunt in functie de nevoie de jucatori pe piata... daca gasesti putini jucatori valorosi pe RM automat pretul lor va creste.. cat despre jucatori ieftini.. felicitari ca ii gasesti;) nu este nimic anormal daca ii iei corect... adica sa nui iei de la cineva cunoscut... si e bine daca ii prinzi la asa preturi:)
mult bafta in continuare si incearca sa iei totusi putini mai scumpi.. 1 mil.. dar care are potential sa ajunga peste 82% cal globala.. in felul acesta strangi mai repede bani... si o sa ai nevoie de acei bani mai sus
Finntroll
Coach

Post by Finntroll »

Eu in acest moment oricum voi pica in divizia H, pentru ca am urcat fara sa vreau cu o echipa mult prea slaba. Pot doar spune ca este o mare performanta ca am strans 3 victorii in acest campionat cu echipele controlate de oameni.

Sa dau cate 1 milion pe jucator inca nu-mi permit, asa ca ma agat de ciurucuri de doi bani, pe care scot totusi ceva. Iar daca cresc cum trebuie si nu am postul acoperit ii tin titulari.

Sa inteleg ca nu este vreo problema daca cumperi jucatorii mult mai ieftin decat pretul de piata, doar ca nu trebuie sa-i vinzi mult peste (si atunci trebuie sa anunti)?!
Black_eagle

Post by Black_eagle »

Finntroll wrote:Sa inteleg ca nu este vreo problema daca cumperi jucatorii mult mai ieftin decat pretul de piata, doar ca nu trebuie sa-i vinzi mult peste (si atunci trebuie sa anunti)?!
inca nu cred ca stii adevaratul pret de piata dar in rest cam asa este.Nu-i problema daca cumperi foarte ieftin si dai mult mai scump intrucat nu-i vinzi decat dupa ce i-ai antrenat crescandu-le astfel valoarea. in rest daca vezi un jucator cu 5 euro de obicei inseamna ca asta e valoarea lui pe piata, dar daca crezi ca poti face afacere cu el il poti lua.
Image
Image
Finntroll
Coach

Post by Finntroll »

Black_eagle wrote:inca nu cred ca stii adevaratul pret de piata dar in rest cam asa este.Nu-i problema daca cumperi foarte ieftin si dai mult mai scump intrucat nu-i vinzi decat dupa ce i-ai antrenat crescandu-le astfel valoarea. in rest daca vezi un jucator cu 5 euro de obicei inseamna ca asta e valoarea lui pe piata, dar daca crezi ca poti face afacere cu el il poti lua.
Cu siguranta nu cunosc adevaratele preturi de piata (eu doar ma iau dupa vanzarile recente care sunt afisate la "Overview", care par destul de inegale). Insa cu siguranta cand am cumparat portarul la 70k era mult sub nivel, iar eu l-am dat la pretul pe care am vazut ca se liciteaza portarii de acea varsta si nivel (adica, la pret normal). Cat despre jucatorul de 10k, sunt defapt 11k, este Dan Curelea LF pe care il voi pune in curand la vanzare si pe care, dupa cate vad, pot obtine 300 - 400k. Cu alte cuvinte, ca incepator, doar din aceste doua transferuri pe care le-am etalat public pe forum, am obtinut un profit minim de 1 milion!
RocksStar
Assistant Coach

Post by RocksStar »

si eu sunt la inceput :)
punks life rulz
Skulder

Post by Skulder »

RocksStar wrote:si eu sunt la inceput :)
la inceput de ce esti mey de calvitie?? :twisted: :twisted:

p.s. chiar era nevoie de postul tau fara nici o noima doar sa te afli in treaba
Finntroll
Coach

Post by Finntroll »

Buna seara domnilor.

Tocmai ce s-a aprins un bec deasupra capului meu, din pacate doar pentru o fractiune de secunda si cu o putere de numai 40W. Ce vreti, fiecare cu slabiciunile lui. Problema este urmatoarea:

Confruntarea portarilor: Miclea vs Piturca
Primul are 26 ani, Exp 10, Calitate ascunsa 76, Rating actual 71, Best estimated performance 56,7 (
Al doilea are 18 ani, Exp 10, Calitate ascunsa 83,3, Rating actual 74, Best estimated performance 46,0

Jocul mentioneaza ca portarii dau un randament mai bun la o varsta mai inaintata. Cand incepe aceasta "epoca de aur" pentru un portar? Pentru ca daca stau mai bine sa ma gandesc in acest moment mi-ar conveni sa vand portarul tanar pe care iau 2 milioane, ca tot scoate ma putin decat "veteranul". Astept lamuriri si pareri.

Multam si un weekend placut.
bunicutzu

Post by bunicutzu »

23 de ani este varsta la care portarul incepe sa joace la capacitate maxima
Finntroll
Coach

Post by Finntroll »

Cu alte cuvinte, inca 3 sezoane si ceva? Pai atunci chiar ca-l dau, ca tot se vinde bine.
Finntroll
Coach

Post by Finntroll »

Dragi manageri,

ori am luat-o razna ori, ca de obicei, am ghinion cu carul!
In prima luna de cand mi-am facut echipa, la inceputul lunii aprilie daca nu ma insel, am gasit 3 pancarde publicitare cu valoare mai mare de 70k. Toate bune si frumoase insa de peste o luna eu am numai variante de sponsori de 9750 (fiind in G). Ce s-a intamplat cu marile bonusuri, nu mai exista sau pur si simplu am ghinion si nu le primesc?

Multumesc pentru raspuns.
bunicutzu

Post by bunicutzu »

toti avem aceleasi bannere. prin urmare toti ducem lipsa bannerelor mari.
cercel_jr

Post by cercel_jr »

Da, se pare ca sunt din ce in ce mai slabute panourile cu bani multi.
Le mai baga din cand in cand, trebuie sa fii pe faza cand apar sa le accepti.
Nu am mai prins nimic de ceva vreme. :roll:
Manager: cyp
Team: Fotbal Club Botosani

May the random be with me!
Poca
Assistant Coach

Post by Poca »

exact asa am patzit si eu ce sec :))
\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\
Post Reply

Return to “Discutii/Intrebari SoccerProject (ro)”