Nr accidentari pe sezon
Moderator: Romanian Moderators
-
- Member of the Soccer Project Association
Re: Nr accidentari pe sezon
eu nu am schimbat gazonul de cand am inceput SP-ul acum 8 sezoane si niciodata nu am avut probleme cu acidentarile.or mai fost perioade cand se adunau mai multe dar mai mult rezerve insa pot zice ca niciodata nu am pierdut vre-un meci din cauza accidentatilor.si pana acum am doar 6 accidentati insa nici nu le-am simtit lipsa .la mine se accidenteaza doar cand joc vreo 4 meciuri pe zi si deja stiu sa bag rezervele la inaintare

-
mi s-a accidentat si primul portar. nu-mi vine sa cred. saptamana asta nu am cu ce sa joc. noroc ca am cu frrfrr si cu SAT, e simpla decizia. uff, nu se mai termina sirul asta odata.
incredibil.. inca doi accidentati, unul abia isi revenise. s-ar putea sa ma coste locul in C.
-
25 de accidentati sezonul asta....tragic!
"Prostia inseamna sa faci acelasi lucru in mod repetat, asteptand rezultate diferite!"
"Liga a IV-a, seria a II-a, locul 3, ca să vadă toată țara unde-i Poli Timișoara!"
"Liga a IV-a, seria a II-a, locul 3, ca să vadă toată țara unde-i Poli Timișoara!"
Darar naiba in ele de accidentari au inceput iar sa vina pe capu meu da nu mai scap o data de ele accidentari la antrenament de ma rupt in 2 !!!!! 2 RF si titular si rezerva 1 GK titular 1 RM titular ... NU Mai rezist @

-
pai lasa ca iei alta echipa care nu se accidenteaza.DoTy wrote:Darar naiba in ele de accidentari au inceput iar sa vina pe capu meu da nu mai scap o data de ele accidentari la antrenament de ma rupt in 2 !!!!! 2 RF si titular si rezerva 1 GK titular 1 RM titular ... NU Mai rezist @

-
sper sa nu fie asa
....dar a inceput sezonul accidentarilor...titularul de LF a fost accidentat 6 zile, isi revine, il mai las 2 zile, il joc si mai sta pe bara 3 zile cu raceala. apoi un fundas din nou 6 zile

Astea pe multe zile sunt nasoale rau... ami ales dak ai multe meciuri de jucat.
Rapid... Clubul notru drag, ce mult te iubim... La bine la greu... Fluturam, steagul alb-visiniu!
S20/21/24/25/28 - H/G/F/E/D 1st
S29 - C?
Reforma in sanatate - Oportunitate financiara!
Aici esti pe Teren Sportiv - aici faci sport!
S20/21/24/25/28 - H/G/F/E/D 1st
S29 - C?
Reforma in sanatate - Oportunitate financiara!
Aici esti pe Teren Sportiv - aici faci sport!
-
Si alea pe 2-3 zile sunt nasoale cand ii scade fitnesu la 0. Practic nu prea il poti folosi o saptamana. Daca mai are si 29-30 de ani e bine sa il scoti la vanzare. 

Diavolo
Pff....eu in sezonul asta imi merge perfect 6 din 6 vicorii....
2 accidentari (scurte
)
dar o duc cam rau cu fittnesuu
(
2 accidentari (scurte

dar o duc cam rau cu fittnesuu

-
daca o duci rau cu fitnessu inseamna ca vor veni si accidentarile cat de curandcHeT wrote:Pff....eu in sezonul asta imi merge perfect 6 din 6 vicorii....
2 accidentari (scurte)
dar o duc cam rau cu fittnesuu(

Dar am reusit cu mari strofocari sa am o echipa a 2-a cu 18-20 ani si NU bag jucatori cu conditie mica in meci...ii menajej
PS : Dati peste gura
numa de accidentari nu am chef

PS : Dati peste gura

dintotdeauna a fost asa ? pana la un moment dat nici nu mi-am facut probleme cu fitnessul, ca de fiecare data cand era apt de joc avea si conditia la 100. s-a schimbat ceva in sensul asta?dardar_3 wrote:Si alea pe 2-3 zile sunt nasoale cand ii scade fitnesu la 0.
-
da daimon, eu asa stiu. ti se accidenteaza jucatorul pe 5 zile, dar fitness-ul poate ajunge la 0. la fel cum se poate accidenta pe 10 zile si sa ajunga la fitness 100 si sa mai aiba 3 zile de accidentare. eu am patit ambele.
-
...clar ca e sezonul accidentarilor...ultima achizitie, CB titular, doar ptr o zi, cat sa nu-l folosesc maine, in conditiile in care mai am un CB rupt