!! Intrebari frecvente(FAQ)- CITITI INAINTE SA INTREBATI !!

Discutii libere despre orice subiect

Moderator: Romanian Moderators

DanyD
Groundsman

Re: !! Intrebari frecvente(FAQ)- CITITI INAINTE SA INTREBATI

Post by DanyD »

ic33 wrote:
gabyshtoy wrote:Am si eu o intrebare :

Daca la un meci am :
  • *Defensiva 41%
    *Mijloc 21%
    *Atac 36%
Ce tactica ar trebuii sa setez "Pase" pentru ca mijlocul este cam slabut sau "Zid Defensiv" pentru ca defensiva sa o fac si mai eficienta ?

Ce Imi Recomandati ?
Cifrele la cele trei se modifica in functie de jucatori....formatie...tactica...cum pui sa joace jucatorii...poate chiar de Stil.
De cele mai multe ori iti alegi cum joci in functie de posturile unde ai cei mai buni jucatori.
la ce ai zis tu acolo (Def Mid Att) parerea mea sa incerci in niste amicale sa joci cu mingii lungi ca ai atac bun vad....
calin_g
Member of the Soccer Project Association

Post by calin_g »

DanyD wrote:am si eu o intrebare...de ce nu se face campionat separat pe fiecare tara..???sa fie cu 18 echipe nu cu 16......si castigatoarea fiecarei tari sa mearga in Champions League si cele de pe 2-3 in EUROPA LEAGUE...asa barem stim pentru ce jucam....ca sa joci sa ajungi in liga A si pe urma sa nu joci nicaieri..n-are rost te plictisesti la un moment dat....asta e parerea mea...ast raspunsuri
in momentul in care exista o tara (cehia) care are mai mult de un sfert din totalul managerilor din SP, cam greu sa faci un sistem pe tari functionabil si corect, nu crezi? pana una alta SP e unul din putinele jocuri de gen organizate in sistem piramidal, daca vrei pe campionate poti sa te inscrii si in alte jocuri :wink:
SP Club Inter 15
...........***...........
SP: a love and hate thing..
DanyD
Groundsman

Post by DanyD »

calin_g wrote:
DanyD wrote:am si eu o intrebare...de ce nu se face campionat separat pe fiecare tara..???sa fie cu 18 echipe nu cu 16......si castigatoarea fiecarei tari sa mearga in Champions League si cele de pe 2-3 in EUROPA LEAGUE...asa barem stim pentru ce jucam....ca sa joci sa ajungi in liga A si pe urma sa nu joci nicaieri..n-are rost te plictisesti la un moment dat....asta e parerea mea...ast raspunsuri
in momentul in care exista o tara (cehia) care are mai mult de un sfert din totalul managerilor din SP, cam greu sa faci un sistem pe tari functionabil si corect, nu crezi? pana una alta SP e unul din putinele jocuri de gen organizate in sistem piramidal, daca vrei pe campionate poti sa te inscrii si in alte jocuri :wink:
era doar o intrebare asa....parea mai frumos....nu trebuie sa te enervezi....sau sa ma trimiti pe alte siteuri....am spus-o ptr ca imi place foarte mult SP...si ma gandeam ca ar fi fost frumos asa....numai bine calin_g
ic33
Team Board Member

Post by ic33 »

Poate un campionat in paralel pe tari (cu aceiasi echipa) sau separat....sa fie 2 servere; ar fi ceva.
calin_g

Post by calin_g »

DanyD wrote: era doar o intrebare asa....parea mai frumos....nu trebuie sa te enervezi....sau sa ma trimiti pe alte siteuri....am spus-o ptr ca imi place foarte mult SP...si ma gandeam ca ar fi fost frumos asa....numai bine calin_g
ma scuzi daca am dat de inteles ca m-am enervat, nici vorba de asa ceva :) exprimarea mea a fost "sa te inscrii SI pe alte site-uri", deci in niciun caz nu te-am trimis in alta parte.. spuneam doar ca exista variante si pentru ceea ce ceri tu :wink: numai bine!
SP Club Inter 15
...........***...........
SP: a love and hate thing..
DanyD
Groundsman

Post by DanyD »

calin_g wrote:
DanyD wrote: era doar o intrebare asa....parea mai frumos....nu trebuie sa te enervezi....sau sa ma trimiti pe alte siteuri....am spus-o ptr ca imi place foarte mult SP...si ma gandeam ca ar fi fost frumos asa....numai bine calin_g
ma scuzi daca am dat de inteles ca m-am enervat, nici vorba de asa ceva :) exprimarea mea a fost "sa te inscrii SI pe alte site-uri", deci in niciun caz nu te-am trimis in alta parte.. spuneam doar ca exista variante si pentru ceea ce ceri tu :wink: numai bine!
am inteles...imi cer scz dak am inteles gresit.....numai bine
cipriansimi

Post by cipriansimi »

ic33 wrote:Poate un campionat in paralel pe tari (cu aceiasi echipa) sau separat....sa fie 2 servere; ar fi ceva.
a fost propusa ideea ta pe global ?
ic33
Team Board Member

Post by ic33 »

nu prea intru pe global ...daca careva crede ca ar putea fi implementat ceva din ce am zis, sa propuna, o sa votez :!:
gogumagic
Team President

Post by gogumagic »

din cate stiu eu nu a propus nimeni asta...si oricum mie unul imi place mai mult asa ...sa joci impotriva mai multor echipe din tari diferite...
Sez 23/26/27/28/29/30/31/35/36/37/40/41/42 Locul 1 in H / H / G / F / E / D / C / E / D / C / D / C / B

Season 42 SP Cup Winner
Kosmin

Post by Kosmin »

din cate imi aduc aminte a fost o discutie asemanatoare sa se faca ceva paralel ceva de gen www.soccerproject.com/romania(e o adresa falsa fara baza reala, doar asa ar fi trebuit sa se numeasca la acea vreme), dar a picat din cauza refuzului actegotic al lui sjarel, din cauza devenita deja plictisitoare a serverelor, ca ar ingreuna f mult si astfel ar fi trebuit unul aditional, el n-a vrut sa introduca un modul pt nationale care nu ar fi implicat f mult serverele, dar si asta a refuzat, parerea mea ca sjarel nu va face niciodata o schimbare majora, ca el se ghideaza dupa ideea ca echipa castigatoare intr-un meci nu se schimba asa si el, daca a avut succes cu sp in sistemul actual nu va schimba nimic cel putin pana cand isi va da seama ca numai are cu cine juca si de la cine sa scoata bani :twisted:
DanyD
Groundsman

Post by DanyD »

Kosmin wrote:din cate imi aduc aminte a fost o discutie asemanatoare sa se faca ceva paralel ceva de gen http://www.soccerproject.com/romania(e o adresa falsa fara baza reala, doar asa ar fi trebuit sa se numeasca la acea vreme), dar a picat din cauza refuzului actegotic al lui sjarel, din cauza devenita deja plictisitoare a serverelor, ca ar ingreuna f mult si astfel ar fi trebuit unul aditional, el n-a vrut sa introduca un modul pt nationale care nu ar fi implicat f mult serverele, dar si asta a refuzat, parerea mea ca sjarel nu va face niciodata o schimbare majora, ca el se ghideaza dupa ideea ca echipa castigatoare intr-un meci nu se schimba asa si el, daca a avut succes cu sp in sistemul actual nu va schimba nimic cel putin pana cand isi va da seama ca numai are cu cine juca si de la cine sa scoata bani :twisted:
in legatura cu ce ai spus tu de sjarel....in principiu eu am deschis subiectul asta cu campionat separat pe tari.....am avea sa face un campionat cu vreo 4-5 ligii pentru ca asa te bati intr-una cu echipe din alte tari nu prea are farmec si ti se ia dupa ceva timp cum am mai spus-o era mai frumos asa sa joci si sa sti pentru ce joci...asa acuma astia din ligii inferioare se bat ptr promovare dar pe urma...pentru nimic sau palmares.....asa stiai ca o sa ajungi intr-o cupa ceva CL EL.....poate se va realiza ar fi frumos...cel putin asa cred eu....numai bine
Razvanica

Post by Razvanica »

Oh, da, exact asta era. Aia din A nu au motiv sa castige liga, ca nu se califica in Champions League :shock:
Harder, better, faster, stronger
EmmY
Team Manager

Post by EmmY »

Cer si eu o parere .. In cateva zile o sa plec in vacanta pe o perioada mai indelungata si nu vreau sa pierd pozitia pe care o am in clasament . Am citit in regulament si am vazut ca Asistentul se va ocupa de ocupa de echipa daca managerul este plecat in vacana . Vreau sa stiu daca acest asistent este folositor sau ii platesc salariul degeaba !
adu
Fan

Post by adu »

sall am si eu o intrebare am creea o cupa amicala,bani din taxa d inscriere nu imi intra mie in cont?:D:D:D:D astept raspuns merci ;)
Razvanica

Post by Razvanica »

adu wrote:sall am si eu o intrebare am creea o cupa amicala,bani din taxa d inscriere nu imi intra mie in cont?:D:D:D:D astept raspuns merci ;)
Normal ca nu. Banii din taxa or sa constituie premiile cupei. 50% din acest fond merg la castigator, 25% la finalist si 12,5% la fiecare din cei doi semifinalisti.
Harder, better, faster, stronger
Post Reply

Return to “Discutii/Intrebari SoccerProject (ro)”