Moderator: Romanian Moderators
Mda,eu cand am revenit din vacanta mi-am gasit echipa pe ultimul loc (excluzand echipele fara manager) si la bani stateam cam asa "-457k" .Tare nu ?bunicutzu wrote:am venit din concediu ... palmares concediu: 3V, 1E, 2I si am cazut pe 4 fata de 2 unde eram la plecarea in concediu. mi-e ciuda ca la egal si una din infrangeri am fost peste ei ... dar mai este returul ... sa vedem, poate reusesc sa ajung la 34 de jucatori sa pot cumpara cevain atac stau rau
Eu am lipsit 2 saptamani (n-am intrat 2 saptamani deloc pe cont),mi-am activat chiar si "vacanta".Cand m-am intors nu mai aveam nici-o reclama pusa pe stadion si vreo 8 meciuri in campionat desetate.bunicutzu wrote:eh, eu am fost mai grijuliu ... intram cam 1 data la 2 zile si imi setam meciurile, plus ca un prieten m-a ajutat cu antrenamente, bannere samd. financiar clubul se descurca si fara mine, nu a pierdut sume prea mari in lipsa mea.
norocul a fost de partea mea, insa m-a surprins ca ai reusit sa faci 130 pe linii. Totusi n-ai fost cu mult peste mine, am calculat totalul notelor la jucatorii mei si la ai tai...ai fost cu 1 pct peste minekennyanu wrote:am facut 3-3 cu bizone....meciu, relativ ciudat, primele pct pierdute din cauza randomului
pai de aia zic ca m-a surprins ca ai scos 130 la agr 40, ca jucatorii nu ii aveai in forma, nici la moral nici la conditie. Acum intelegi?kennyanu wrote:te-a surprins k am scos 130?....recordul il am la 139
...ai avut noroc k am avut unii jucatori care nu au jucat la maxim
...spre ex RF si CF